anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Sărbătorim 2 ani de Comunitatea Orange

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Update 8.07

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform condiții validare și termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

Adelai

Sandell

Lili_6

MissDee

1 castigator nevalidat

 

Categoria 2

Jay

Miha Z

mihai_13

svetalex

Ciucuras

 

Categoria 3

delfinas

Razvan

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 75 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

 

________________________________

 

De ce iubim luna iunie? Pentru că debutează cu Ziua Copilului, pentru că începe vara și o dată cu ea vin și concediile și nu în ultimul rând, pentru că este luna aniversară a Comunității Orange și a celor ce fac parte din ea.

Pe 6 iunie Comunitatea Orange împlinește 2 ani. La mulți ani tuturor membrilor existenți și celor ce vă veți alătura Comunității Orange! Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

 

Și dacă tot e luna noastră, e și motiv de mare sărbătoare și vă invităm pe toți să sărbătorim împreună printr-un concurs care se desfășoară pe toată perioada lunii.

 

Concursul are 3 categorii, cu 3 provocări distincte și puteți participa la oricare doriți sau chiar la toate pentru mai multe șanse de câștig. 

 

1. Mai informat, mai câștigat – ca să primiți în timp util toate noutățile de la Comunitatea Orange, vă recomandăm să vă abonați la newsletterul Comunității; pentru acest lucru trebuie să bifați căsuța de acord la înregistrare în Comunitate; dacă sunteți deja membri în Comunitate, este nevoie doar să aveți bifată căsuța în pagina de profil (secțiunea “Editează profil”).

Prin tragere la sorți puteți câștiga unul dintre cele 5 premii, fiecare constând într-o boxă JBL Go 2.

 

2. Urmărești, primești, sărbătorești - dacă deblocați badge-ul “Celebration” prin obținerea a 15 autentificări în Comunitate (în zile diferite) și 10 like-uri în perioada desfășurării campaniei, puteți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 pachete smart home de la Xiaomi (Xiaomi priză inteligentă Mi Smart Plug Wi-Fi, Xiaomi senzor de mișcare Mi Motion Sensor, Xiaomi senzor ușă-geam Alb, Xiaomi Mi Smart Home Hub, Xiaomi Lampă Bedside 2, Xiaomi buton Mi Wireless Switch).

 

3. Ai ajutat, ai câștigat – dacă cel puțin 5 dintre răspunsurile oferite de voi sunt marcate în perioada desfășurării campaniei ca soluție la întrebările adăugate tot în perioada desfășurării campaniei, unul dintre cele 2 aspiratoare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Alb poate fi al vostru, tot prin tragere la sorți.

 

Regulamentul concursului îl găsiți aici. Campania se încheie pe 30 iunie 2021, 23:59.

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 8 iulie în această pagină.

 

Ce ziceți? Acceptați provocarea noastră? Vă așteptăm pe toți să sărbătorim împreună 2 ani de #ComunitateaOrange.

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

318 Răspunsuri 318

Flamingo
Începător
La multi ani!! ❤️

CodrinOv
Începător
La multi ani Orange

Alina26
Începător
La multi ani comunitate. La multi ani orange. Cea mai tare rețea

Andreea_Trif
Începător
La multi ani!!!!

florianmf
Începător
Super concurs, la mai multe!!!

nelu_ududec
Junior
La mulți ani Comunității Orange iar cei ce au baftă,să câștige !

Mircea_Gheorghe
Începător
La multi ani Orange si succes tuturor! Ar fi fost frumos sa fie putin mai vizibile concursurile Orange si campaniile din comunitate atat pe aplicatie cat si pe site

Mejike
Începător
Buna ziua! La multi ani! Felicitari!

Andra29
Începător
La multi ani comunitatea Orange. Frumos concurs.

marean
Începător
Happy b-day si bafta tuturor

C0p1lar1e1A_
Începător
Wish list!

Neaplicabil
A trecut cam repede și luna de concurs. :( Felicitări liderilor și nu numai!.. cu toții merităm laude pentru contribuția la comunitate! :) Iar acum... așteptăm premiile! ;) Doamne, ajută!

Liliana1001
Începător
Eu sunt la voi de vro 4-5 ani si nu stiu cand a trecut timpul .la multi ani impreuna

Neaplicabil
Mihaela C, poți să-mi explici, te rog, ce înseamnă "răspunsuri marcate ca soluție"? Cum și cine le marchează? Mulțumesc

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
@Niki5326 răspunsurile marcate ca soluție sunt selectate de autorul întrebării sau de echipa comunității. Se poate selecta un singur răspuns pe întrebare. Aceste răspunsuri le poți recunoaște prin marcajul verde "Soluție" și cel portocaliu "Orange", mai jos ai 2 exemple: https://comunitate.orange.ro/questions/2017748-dezactivez-casuta-mesageria-vocala-orange https://comunitate.orange.ro/questions/1971897-aflu-codul-puk-simplu-rapid Iar aici poți citi mai multe informații despre comunitate: https://comunitate.orange.ro/pages/ghid