anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

Sunt nou pe aici. Cum pot edita postarea?

Selectezi mesajul si ai opțiunea de editare răspuns. Simplu.

Mulțumesc frumos pentru ajutor!

@delfinas: Nu-i așa că e haios / Când arunci la ros un os? / Nu contează că-i femur / Sau poate un altul mai dur! / Important să iasă votul / Ca să se-nfaște potul / Important ca mâna-ntinsă / Să nu fie de noi prinsă. / Însă precum ai observat / Regulamentul fiind încălcat / Votul va fi uitat / În final, degeaba dat.😉😎

E haioasă întâmplarea ta, dar trebuie să fie mai detaliată, să aibă minim 200 de cuvinte.

Litere sau cuvinte.... ce mai contează? Postare să fie.... 😉

SILVESTER
Junior

Eram prin anii 90  taranus si  reusisem sa intru la  liceu  si sa stau la internat intr-un oras in romania in camera cu un coleg si  prieten din copilarie taranusi amandoi  . Nimerisem in  camera cu  2 baieti din republica moldova , intr-o zi vin cei 2 moldoveni si zic ca in oras  la un magazin sunt telefoane celulare la 1$ si le poti cumpara .inrigati noi doi eu cu colegul din copilarie nestiind despre ce este vorba ( telefoanele mobile in anii 90 fiind la inceput) ne framantam cum sa facem rost de un 1$ fiecare sa mergem sa ne cumparam ,schimbasem bani in 1 $ fiecare la unul din cei doi moldoveni ( moloveni primeau bursa in dolari) dupa care am plecat la magazinul cu pricina .Ajunsi acolo in vitrina telefoane la 1$  ,ce gandisem taranusi ajunsi in oras isi cumpara telefon celular ,sa ne vezi mari smecheri 😂  (aveam 14 ani )  paream un pic surprinsi ca  ar trebuia sa fie coada la pretul asta , am reusit sa  ne facem curaj si i-am explicat vanzatoarei ca avem fiecare  cate 1 $  si vrem si noi cate un telefon 😊,dar vanatoarea ne-a explicat zambind ca telefonul este 1$ , dar este la un  abonament de cativa $ platit lunar😄 si asa sa terminat visul nostru de a avea telefon mobil . Am plecat de la magazin plin de cacaoa😂 la internet cafe la agatat fete pe mirc( retea sociala locala pentru cei din ani 90 stiu ce zic) si am vorbit cu fete si le scoteam afara din sala unde socializam sa ne dam intalnire in oras (mai luam teapa😂 ,dar majoritatea erau pe bune)si culmea majortatea invatau la liceul unde stateam cazat in internat ,iar in pauze deschideau geamul si tot anul  strigau dupa mine dupa nickname-ul de pe mirc cand ma vedeau 😂 .#4ani

veronamicle
Junior

La Multi Ani, Orange!

FB_IMG_1667149026791.jpg

 S-a intamplat intr-un concediu de vis, cand am hotatat sa vizitam castelul Bran.

Am hotarat impreuna cu copilul meu sa traim experienta de geoaza a tunelului.

Am cumparat biketele. Cand sa intram, un tatic cu copilul dansului isi cereu bani inapoi pe bilet. Erau galbeni de groaza. Nu am ezitat, am intrat, dar am cerut un insotitor.

Am intrat in tunelul care se rotea, credeam ca ne rostogolim. Dupa ce am trecut cu groaza, tipete, glume si putine zambete print-re zombi, cadrave si shelete am ajuns la scarile care duceau spre iesire. Dar, cum sa iesim. In colt ne asteptata Dracule, care ne poftea sa ne bea sangele. Cu infatisearea de groaza incerca sa ne atinga cu ghereale. Distanta ca sa trecem erea de cativa cm. Cum sa trecem pe langa, fara sa ne atinga. Nu trebuia decat sa trecem, sa urcam scarile si sa iesim. Am hotatat. Primul copilul si dupa Eu, mamica. Dupa multe minute ne-am luat inima in dinti🤣. O luam la fuga pe scari. Da. Da. Fugeam, urcam scarile si zbieram. Si copilul si eu. Dar am reusit. Am urcat scarile si am vazut lumina zilei. Nu stiu cand am ajuns in camera la hotel. Felicitari actorilor! Daca stat bine cu inima, duceti-va! Eu a 2-a oara nu incerc! Succes😁🙏😁

E haioasa povestea, dar unde e legătură cu tehnologia?

Tiberiu1001
Începător

La multi ani! #4ani

Socrul meu barbat verde si bunic a primit un abonament si telefon Orange. Intr-o seara a fost apelat video de nepotii lui de peste ocean. A crezut ca ei se afla deja in curte si glumesc pe seama lui. A cautat prin curte pana a venit noaptea. A doua zi lamurit a tras concluzia : Vorbesti cu omul peste mari de zici ca este peste gard... de... calitatile metalului! 

Liv70
Junior

#4ani... oare când 

Liv70
Junior

#4ani... Oare cand au trecut anii...

Pentru mine, trecerea de la telefonul fix, la telefonul mobil cu butoane si de la acesta la smartphone a fost în felul următor: La telefonul fix, introduceam degetul arătător in fiecare cifra si invarteam de disc în jos, până la capăt, în prealabil verificând dacă am ton... la telefonul mobil întâi formam din taste numărul după care apăsam pe apelare... iar pe smartphone deja comand vocal apelul către destinatar!... oare într-un viitor apropiat vom comanda mental un apel, audio... sau video... 3D?...

Și dacă tot veni vorba de o amintire hazlie legată de tehnologie, o să vă spun că atunci când am avut primul telefon mobil ( în 1997), exista moda schimbului de cărți de vizită, imprimate pe hârtie cartonată, numai că pe ele nu apucasem să trec și numărul de mobil, așa că, de multe ori eram nevoit să scriu numărul de mobil, pe verso-ul acestora, cu pixul... asta pana cand cineva mai priceput în noile telefoane mi-a explicat, pe înțelesul meu, ce înseamnă și cum se salvează un număr de telefon pe cartela SIM sau în telefon, cum se ordonează agenda unui telefon mobil și multe alte necunoscute ale noii jucării devenită mai târziu indispensabilă, telefonul mobil. 

În ziua de astăzi exista multiple posibilități de comunicare atat verbala cat si vizuala pe noile telefoane inteligente iar tehnologia este într-o continua dezvoltare.  Inteligenţa artificială deschide noi drumuri în toate domeniile iar omenirea trebuie să țină pasul cu ea.

p.s. - dacă inteligenţa artificială o să ne creeze noi standarde în modul de viață... umorul și hazul... încotro?

@mihamihaela: Dublarea răspunsurilor nu va cumula mai multe ”aprecieri”. Dimpotrivă, vor fi împărțite între răspunsuri. Efectul de bumerang are surprize....

mihamihaela
Începător

Încă îmi amintesc cât de uimit eram când am văzut pentru prima dată o pereche de ochelari VR în magazin. Nu știu de ce, dar atunci i-am cumpărat pe loc. Imaginația mea deja zbura la aventuri și la lucruri incredibile. Că doar na... Așa au promis youtuberii.

I-am scos din cutie și parcă nu am reușit să-i pun pe cap destul de repede. Și, bam! Am ajuns într-o junglă virtuală. Aveam pădurea aia în fața ochilor și parcă simțeam razele soarelui cum îmi ating fața. Părea atât de real!

Dar adevărul e că nu a durat mult până când mi s-a cam tăiat distracția. M-am împiedicat și am căzut într-un râu virtual din greșeală. În timp ce cădeam, m-am și pregătit să mă ud de tot, și ei și ochelarii. Clar, în loc de apă, am dat cu nasul de podea. În plus, toată familia mea mă privea. Râdeau de mine și parcă nu se mai opreau.

Am reușit în cele din urmă să mă ridic în picioare, cu obrajii imbujorati de rușine, și am încercat să le explic că a fost doar o greșeală. Și totuși, râsetele lor m-au făcut să-mi dau seama că momentul meu "spectaculos" a fost înregistrat și urma să fie reamintit la fiecare adunare de familie.

În fine, în ciuda "incidentului", ochelarii VR au fost cu adevărat senzaționali. A fost o experiență de neuitat, chiar dacă am ieșit din apa virtuală cu hainele uscate și cu o durere de cap. Și de-atunci, am învățat să fiu mai atent în aventurile mele virtuale, ca să nu mai ajung în genul acela de situații. #4ani

FLo1
#StarMember

@Oty1: Știi diferența dintre asertivitate și empatie? Mâna întinsă care nu spune o poveste..... Deci puțin profesionalism.