la 06-06-2023 09:13 AM - editat ultima oară la 30-06-2023 09:11 AM de DanielaH
Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.
Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.
Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?
Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊
NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)
Regulamentul campaniei este disponibil aici.
Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.
La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!
UPDATE 30 iunie 2023
Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.
Cei 4 câștigătorii validați sunt:
Simina92 – 104 aprecieri
Danyycool – 92 aprecieri
Miha_Z – 63 aprecieri
ValyGreavu – 52 aprecieri
Felicitări tuturor!
la 07-06-2023 08:03 PM
Salut și la mulți ani toatei echipei Orange //pe scurt când eram copil mic îmi doream cel mai tare telefon pt mn cel mai tare telefon era cel pe butoane atunci am văzut primul meu telefon cu acel telefon ma mândream prietenilor și râdeau de mn însă nu știam dc rad de mn pana ce nu mi-am dat seama ca ei aveau mai performante telefoane și le-am spus ca ale lor se va strica și ca al meu va tine mult și bine //cam atât vas putea sp mai departe este complicata povestea.
la 07-06-2023 08:03 PM
Bună seara și La mulți ani comunitate!
O întâmplare hazlie petrecuta în anul 1998 când vecina noastră de peste drum ,mamaia Petrana, mergea aproape zilnic la primărie sa ceara pământul confiscat de comuniști.Si pentru ca saraca nu stia carte venea la noi sa-i citesc scrisori primite de la copii mutați la oraș sau sa-i completez cereri pentru a merge la primarie în speranța că va recupera pământul pierdut...intr-o bună zi vine mamaia Petrana supărată foc ca ea a fost la primărie și ca nu știe ce sa mai facă și unde sa se mai ducă ca ea nu mai are încredere nici în primar ca a înnebunit primarul!
Cum bre' sa înnebunească!?
Serios a înnebunit!A luat-o pe alătură!Azi când am fost la primărie toată lumea aștepta pe hol iar primarul a ieșit val vârtej pe usa biroului s-a dus în mijlocul șoselei și stătea cu o mana la ureche și vorbea singur!sigur e nebun!
Mamaie primarul are celular!nu a înnebunit!Ulterior după ce mi-am luat și eu telefon mobil cu adeverinta de la primărie ca asa era procedura,mamaia Petrana venea la noi sa vorbească la mobil cu copiii de la oraș.. prima data am convins-o foarte greu sa vorbească la telefon .ea spunea ca e satana ca e lucru necurat!Saraca mamaia Petrana a trecut la cele veșnice dar mereu o pomenim numai cu zâmbetul pe buze!#4ani
07-06-2023 08:04 PM - editat 09-06-2023 01:08 AM
Buna tuturor si La multi ani Orange! #4ani
Primul lucru amuzant care-mi trece prin cap o sa-l si relatez aici,mergand psihanalitic. Eram cu o prietena la film si sala unde am fost oferea servicii VIP,adica te intampina cu sampanie si in timpul filmului aveai meniu. Numai ca,uite cum trec reclamele de inceput,se lasa intunericul adecvat rularii filmului si la nici 5 minute de la inceperea filmului intra in sala mai multi picoli cu platouri pentru fiecare scaun,le aseaza si pleaca. Acum....eu cu prietena mea nu vedeam absolut nimic din ce era pe platoul ala si un timp nu i-am dat importanta,fiind prinse de film. Dar parca ne-a cam luat foamea si ne-am zis sa mancam. Ce sa mananci,ca nu vedeai nimic. Cand mai erau secvente luminoase mai prindeam cate o bucata de lumina pe platou. In rest,bajbaiam. Si uite cum pritena mea scoate telefonul si face poza platoului,ca sa poata vedea ce este pe el si unde este pozitionat.
Asa ca,telefonul cu siguranta ajuta la nevoie
la 07-06-2023 08:04 PM
#4ani La mulți ani tuturor
In urma cu 10 ani plec împreună cu un coleg în interes de serviciu în Anglia. Pe lângă faptul ca a fost prima oara când zburam cu avionul și am trecut cu bine de turbulente de controlul vamal, condus de la aeroport la hotel 300+ km volan dreapta 3+ rotiri în sens giratoriu lângă Heatrow Londra pentru ca noi eram pe stânga și sensul respectiv imens cu multe întrări ieșiri etc ajungem într-un final la hotel unde facem check în iar recepționerul ne-a dat un card de acces cu care bineînțeles accesări toate funcțiile în camera respectiva chiar și descuiatul ușii printr-o simpla glisare.
In fine coboram la masa ne întâlnim cu boss-ul cel mare și alți colegi din alte locații după care câțiva mai vorba lunga printre care și naratorul din aceasta pozna rămânem la bere povestiri și alte cele. După câteva beri au început anumite nevoi fiziologice sa strige, eu ce spun lasă că mai luam una și ma duc după pana când la un moment dat nevoit de urgenta ce ma apasă iau cartela de acces de pe masa și plec către camera pentru ca în toaleta din recepție se făcea curățenie. Ajung în fata camerei mana tremura cardul nu intra în orificiul respectiv.... Și glisează o data de doua ori de 3 ori nimic ma uit pe card numărul camerei colegului care avea camera cu 3 etaje mai sus. Iau telefonul îl sun : "ia cardul de pe masa și vino la camera mea ca le-am încurcat și nu ma pot mișcă pt ca dacă fac un pas explodez....." între timp pe holul scărilor același proces de curățenie ca și în baia de jos, unde zăresc o găleată cu mop dar nu era nici un operator pentru acestea și ce zic:" asta e scăparea mea" zis și făcut. După care iau găleată ma îndrept către camera și dau nas în nas cu operatorul găleți respective și încep sa fac o narațiune cu engleza mea de balta sa încep sa ma exchivez și ce vrăjeală sa aplic ca să-i explic femeii de ce am luat găleată. În capul meu era deja mirosul probabil urat dacă o lăsăm acolo și lăsăm să spele asa cu acel lichid din găleată. Într-un final a apărut și colegul și i-am pasat operatorul acelei găleți sa o tina de vorba cât timp ma duc sa reîmprospăteaz apa.
Cât timp am aruncat apa uzata colegul ii explicase femeii ca am scăpat verigheta în acel recipient și m-am dus sa o recuperez.
Asa ca singurul sfat : beți cu masura
la 07-06-2023 08:08 PM
La mulți ani🤗🤗
la 07-06-2023 08:14 PM
#4ani La multi ani Comunitatii Orange si intregii echipe !!! Vreau sa va împărtășesc prima mea relație cu un telefon mobil . Țin minte și acum era un Nokia 3410 albastru deschis așa mult țineam la el încât dormeam cu el în pat și îl luăm oriunde, copil fiind Intr o dimineață l am uitat în pat pe cearșaf iar mama mea când a făcut curat a zis să scuture cearșaful pe balcon și ce credeți ? Telefon meu albăstrel a zburat de la etajul 4 . Am fugit până jos supărat , nervos , plângeam de supărare și norocul meu că telefonul meu picase pe pământ ,pe iarba și scăpase fara nicio zgârietura. Vreau sa zic că sunt cel puțin 17 ani de atunci ,17 ani cel puțin și de client cu abonament Orange . La multi ani !!!
la 07-06-2023 08:20 PM
#4 ani!! La mulți ani Orange!!
la 07-06-2023 08:22 PM
La mulți ani . Eram conectat pe ceas și pe casca și mia sunat telefonul .și sau conectat ambele dispozitive și am auzit când la ceas cind la casca
la 07-06-2023 08:23 PM
Felicitări pentru vârsta de 4 ani! Povestea ar fi cam așa: fiind iubitoare de filme și seriale, eu și fiica mea, prin 2009 am încercat să navigăm pe net să vânăm un film frumos dar viteza nu permitea o vizionare plăcută, așa că tatăl fetiței a descărcat un film "frumos, istoric, dramă romantică etc". Ei, și ne uităm noi la film o perioadă de timp, totul ok, doar că la un moment dat începe o scenă deocheată rău... Poznă mare! Am întrerupt filmul, am discutat serios pe marginea subiectului (fiica mea la vremea respectivă avea vreo 7-8 ani) apoi am continuat vizionarea. Morala: e bine să citim și/sau să scriem recenzii... Succes la premii! 😜
la 07-06-2023 08:24 PM - editat ultima oară la 08-06-2023 09:10 AM de DanielaH
Salutare dragi prieteni si la multi ani echipa orange.
Am avut multe întâmplări hazlii dar si mai puțin hazlii.. probabil că nu sunt în tema concursului dar doresc să împărtășesc cu voi ceea ce mă leagă de bunicii mei, dar multe dintre ele mai exact de bunicul meu. Țin minte prima motocicletă primită de la tatăl meu era un pocket galben , era o după amiază călduroasă de vară eram eu și câțiva copii, bunicul meu ședea pe o bancă în fața blocului iar eu mă lăudam în fața copiilor cu ceea ce primisem. Era cald afară am optat să nu port nici casca de protecție cât nici costumul , plimbandu-ma pe trotuar dintr-o dată pierdusem controlul asupra motocicletei și am intrat într-un gard de beton, ridicându-mă de acolo am fugit speriat spre bunicul meu, acesta fiind o fire calmă și relaxată, văzând că din frunte îmi țâșnește sânge m-a trimis la bunica sus să mă vadă. Am plecat de urgență la spital , ajunși acolo era un domn doctor bătrân cu experiență ce m-a cusut pe loc fără a mai aștepta anestezistul, operația a reușit, dar doctorul a dorit să i-a legătura cu tatăl meu în a-i spune că nu e întocmai potrivită pentru un copil, la care părinții au decis că trebuie vândută. Toate bune și frumoase o perioadă, avea să mai fac o ispravă dar de data aceasta pe marginea gardului mergând liniștit, piciorul stâng mi-a alunecat și dintr-o dată am simțit o căldură la subrațul drept, am fugit în casă la bunici, văzând bunica că numai aveam piele la subraț și-a pus mâinile în cap și a sunat la salvare, la fel toate bune și frumoase. Pot spune că aveam o relație destul de bună alături de bunicul meu, el știa totul despre mine , știa când sufăr din dragoste, știa când îmi este greu , doar privindu-mă fără ca eu să scot vre-un cuvințel. Mărindu-mă și începând să conștientizez ceea ce e bine și ce nu , am început să mă apropii mult mai mult de bunicul meu. Timpul trecea rapid ,până într-o zi de crăciun când începusem să aflăm că persoana dragă inimii mele, unica ființă ce mă înveselea, era mereu zâmbăreață și emana căldură sufletească doar dintr-o simplă privire, avea să se grăbească spre cer.. Din momentul acela am început să fiu și mai prezent în preajma lui, avea să dorm nopțile alături de el, să îl ajut, să îl sprijin și totodată să îl îngrijesc așa cum și el a făcut-o mereu cu mine. În clipele acelea îți spun sincer dragă cititorule că eu n-am mai avut crăciun și nici revelion, am stat cu el și încercam să îl fac să zâmbească să se simtă iubit și apreciat deoarece realizasem că este prea târziu și că misiunea lui în această lume avea să se încheie, misiunea de a mă vedea fericit și împlinit. Vă scriu aceste trăiri cu lacrimi în ochi, cu o durere imensă în suflet și cu un gol adânc în suflet ce nici astăzi dupa 2 ani de zile, a rămas la fel. Țin minte că pe data de 1 ianuarie , am plecat de la el și în timp ce mă încălțam îl priveam și îi făceam semn că mă întorc, iar el țintit pe patul morții mi-a zâmbit și a dat din cap afirmativ.. Ca mai apoi să aflăm vestea ce avea să-mi schimbe total viața, pe data de 2 ianuarie dimineața eu și iubita mea avea să primim un telefon nedorit : " Tataie, numai este! " . Vă spun sincer n-am crezut și tind să cred că nici astăzi nu sunt împăcat cu gândul, ajungănd la el la bloc și văzându-l în starea în care este am răbufnit în plâns, atunci pentru mine viața avea să se schimbe, ne-am pregătit cu cele necesare, am procedat așa cum se procedează, dar o secundă nu i-am lipsit de la căpătâi. A trei-a zi când a trebuit să ne luăm rămas bun, am realizat că bunicul meu a fost unic și un exemplu, mereu le știa pe toate, mereu era vesel și iubitor, înțelegător și sufletist și abia atunci dragă cititorule am realizat că eu trebuie să mă schimb! Dacă îmi doresc să il mai revăd pe lumea cealaltă va trebuii să devin mai aproape de Dumnezeu. Îți spun sincer că de atunci , odată cu odihna bunicului meu , am început să merg de fiecare dată la biserică, să ajut câte o persoană bătrănă chiar și un copil nevoiaș, am început să mă rog mult mai mult și să am credință, dar nu în ultimul rând am început să merg mai des la cimitir la el , să stăm amândoi să îi mai povestesc ce am mai făcut, știind că de acolo de sus , mă vede și este mândru de mine. Datorită lui, la puțin timp am scos actele cu femeia visurilor mele, spun asta deoarece chiar el mi-a spus cândva : " Cand tu vei fii cu adevărat împlinit eu mă voi stinge!" . Atunci nu aveau sens pentru mine, îi spuneam glumești bunicule, dar am realizat că el și-a îndeplinit misiunea, a vrut să mă vadă că am înțeles fiecare cuvințel pe care mi-l adresa și fiecare gând bun pe care mi-l oferea, ca mai apoi să-și găsească însuși chiar el liniștea sufletească. Nu a durat mult și soția a rămas însarcinată, toată perioada sarcinii mi s-a spus că este fetiță, eram încântat dar nu atât de mult deoarece îmi doream un băiețel să îi poarte prenumele bunicului mai departe. Știu, mulți dintre voi nu ați fii procedat astfel, dar pentru mine a însemnat mult și cel mai important, bunicul a creat legătura între mine și Dumnezeu. Născându-se am aflat că este defapt băiat și în chiuda faptului că s-a grăbit la fel de mult ca și mine să vină le lume la 8 luni este perfect sănătos și vă spun sincer sunt cel mai împlinit tată din lume. Acum simțind pe pielea mea poveștile ce tata mi-le spunea, acum simțind cu adevărat bucuria de ați strânge la piept Băiatul. Următoarea duminică când am fost la mormânt la bunicul meu , i-am transmis că îi mulțumesc că mi-a oferit un băiat și știu că știa despre venirea îngerașului pe lume, dar nu am ezitat în a-i transmite că ar fii fost străbunic.Pot spune că am o urmă de regret deoarece sunt convins că băiatul meu nu va mai prinde aceleiași vremuri ca și mine, nu l-a prins în viață pe străbunicul lui , cu o inimă de aur, dar sunt convins că îmi voi da toată silința atât pentru băiatul meu cât și pentru soția mea scumpă și dragă să nu le lipsească nimic și voi lupta spre fericirea lor, am să fiu cu ei exact cum era bunicul meu cu mine. Datorită lui am ajuns astăzi să vă scriu, să îți scriu dragă cititorule și să-ți transmit, cât încă mai ai bunicii în viață, fii alături de ei. Vine o vreme când nu vor mai fii și ne va fii dor. Știți și voi cum se spune,amintirile sufletului trebuiesc înmagazinate bine dar am decis să împărtășesc cu voi toate acestea, pentru că eu am ales să rămân astăzi aici, până când nimeni nu știe, dar am rămas să lupt și să îi duc misiunea bunicului meu, mai departe așa cum și el cu drag a făcut-o.
Vă mulțumesc.
la 07-06-2023 08:29 PM
#4 ani minunați!
Salutare tuturor!
Acum câțiva ani, când am cumpărat un asistent virtual inteligent pentru casă, am decis să-i punem un nume: "Alexa". La început, era amuzant să o strigăm pe Alexa și să vedem cum reacționa. Totul părea în regulă până într-o seară, când am avut câțiva prieteni în vizită.
Stăteam cu toții în sufragerie și vorbeam despre diferite subiecte, inclusiv despre tehnologie. La un moment dat, unul dintre prietenii mei a menționat numele unei persoane pe care o cunoștea, și ghiciți ce? Asistentul virtual a crezut că am strigat-o pe Alexa și a început să răspundă!
Toți ne-am oprit brusc și am privit în jur cu ochii mari. Asistentul virtual a început să enumere lucruri de făcut și să spună diverse informații, ignorând faptul că nu i se adresa nimeni. Era o situație hilară și toți am început să râdem în hohote. Încercam să îi spunem asistentului să tacă, dar el pur și simplu continua să vorbească fără să ne asculte.
A trebuit să îl deconectăm și să reactivăm manual pentru a pune capăt nebuniei. În timp ce făceam asta, râdeam cu toții și ne amuzam de situația ciudată în care ne aflam. A fost o lecție amuzantă despre cum un simplu nume poate declanșa haosul într-o casă inteligentă.
De atunci, am avut grijă să evităm să rostim numele "Alexa" în conversațiile noastre, cel puțin când suntem acasă. Este uimitor cum tehnologia poate aduce momente atât de amuzante și neașteptate în viața noastră de zi cu zi.
la 07-06-2023 08:42 PM
La mulți ani orange nici nu mai stiu de cati ani folosesc orange, #4anii întâmplări amuzante nu stiu sa fi avut ,sau nu mai tin minte, dar stiu ca eram la liceu si vb prin mesaje cu colega de clasa si telefonul meu nu era dat pe silent, si avem o sonerie tare comica ceva cu șefa si toata clasa a inceput sa rada, dar si eu mam ales sa fiu scosa la tabla si ascultata la lecție. #4anii
la 07-06-2023 08:51 PM
Salutare. Nu știu dacă pentru voi e o întâmplare hazlie sau nu dar pentru mine personal,ceea ce urmează să vă povestesc,e o întâmplare hazlie.Datorita tehnologiei,internetului mi-am găsit actuala soție. Am cunoscut-o pe o pagina de socializare unde am ajuns sa vorbim des. Nu aveam în plan sa îmi fac o relație însă soarta a vrut ca noi doi sa fim împreună. Însă mereu când vorbeam ne certam sau ne supăram din orice și ne blocam des unul pe celalalt dar mereu ne deblocam. Nu era nimic între noi însă vorbeam despre orice și ca și cum eram într-o relație cu ea. Într-o buna zi i-am spus că vreau să o cunosc,asa ca ea a spus sa merg la ea,asa ca pe 24 decembrie am mers la ea și pe 27 ianuarie mi-am semnat demisia și de atunci sunt cu ea. Când stai și te gândești ca mereu ne certam și acum suntem împreună îți vine a rade. Pe noi ne amuza început relației noastre,mereu radem și ne simțim bine,suntem fericiți....#4ani👌👌👌🫶🫶❤️❤️
la 07-06-2023 08:53 PM
Instalarea primul Windows xp cu fără succes, la-am pierdut toate fișierele :😀 #4ani.
La mulți ani Comunitatea Orange!
Mulțumim ca exiști !
la 07-06-2023 08:54 PM
La și mai mulți ani #comunitatea Orange🥳
Dupa foarte mulți ani,in care îmi imaginam ca telefoanele cu sistem IOS sunt “avioane” , am cumpărat primul meu Apple - IPhone 5 . Toate bune și frumoase pana când m am apucat de configurat . Sistemul este atat de ușor de utilizat ,însă după zeci de încercări , am reușit sa activez (nu ma întrebați cum) opțiunea de utilizare pentru persoane nevăzătoare (telefonul vorbea cu mine 😁), iar intr un final am spus : este stricat 😂
După 2-3 ore de învârtit prin setări și cu ajutor de la un bun și răbdător prieten , am reușit sa l deschid și sa l folosesc 🤓
Good job! Keep on going Orange ✨
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor