anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🎉 [Încheiat] CONCURS: Comunitatea Orange împlinește #4 ani!

GeorgianaD
Moderator

Astăzi împlinim 4 ani alături de voi și în cinstea acestui eveniment vom găzdui un #SuperConcurs.

Vor fi premii cool (4 smartphone-uri Samsung Galaxy S22) și va fi super distracție 😊.

 

Campania se va desfășura în perioada 6 - 19 iunie 2023, iar participarea este extrem de simplă. Vă invităm să împărtășiți cu noi cea mai amuzantă experiență pe care ați avut-o în viață în materie de tehnologie. Ar putea fi o întâmplare haioasă cu un gadget, o întâlnire antologică cu o nouă tehnologie sau orice moment simpatic legat de tehnologie care v-a făcut să râdeți. Vrem să ne simțim bine și să ne distrăm, iar simțul umorului să strălucească. Ce ziceți? Acceptați provocarea?

 

Iată cum puteți câștiga: Povestiți-ne aventura voastră printr-un comentariu de minimum 200 cuvinte la această postare și adaugți hashtag-ul #4ani. La finalul campaniei vom premia primele 4 postări în ordinea descrescătoare a numărului de likes primite de la ceilalți membri din Comunitate, deci autorii celor patru comentarii care vor acumula cel mai mare număr de aprecieri vor câștiga fiecare câte un smartphone Samsung Galaxy S22. Simplu și fun! 4 ani, 4 premii 😊

 

NB: vom lua în considerare doar o singură postare per participant (în cazul comentariilor multiple, vom lua în considerare doar prima întâmplare povestită)

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Așadar, sunteți pregătiți de distracție? Vă așteptăm să împărtășiți cu noi povești de neuitat despre tehnologie.

 

La mulți ani Comunitatea Orange! La mulți ani nouă, tuturor!

HB.png

 

 

UPDATE 30 iunie 2023

Concursul nostru s-a încheiat! Va mulțumim tuturor pentru că ați împărtășit cu noi povești amuzante și ne-ați făcut (cel puțin) să zâmbim 🤣🤣🤣.

Cei 4 câștigătorii validați sunt: 

Simina92 – 104 aprecieri 

Danyycool – 92 aprecieri

Miha_Z – 63 aprecieri 

ValyGreavu – 52 aprecieri

 

Felicitări tuturor!

538 Răspunsuri 538

ionelahuidiu27
Începător

Bunaa. Nu am sa uit niciodata momentul cand am avut primul meu telefon, despre smartphone vorbesc. Era in aproprierea Craciunului, aveam vreo 12 ani si parintii mei nu aveau cine stie ce bani pentru lucrul asta dar il doream ca toti colegii mei il aveau, logic. Un samsung mini 2. Un telefon cat jumatate din palmea mea aparent :))), dar eram super mandra de el. Si eram atat de mandra ca voiam sa il iau cu mine in plecare cu scoala si fix atunci sormea mai mare, nu a vrut sa mi-l dea ca era ea sigura ca il stric. Daaaar ce sa vezi ca in dimineata aia, cu mintea mea de copil de atunci, l-am luat din sertar pe ascuns si dusa am fost :))), nu a durat mult pana s-a stricat, tot aparent din vina mea dar asta e. Pot sa zic ca nu am sa uit niciodata. Pe langa treaba asta era luat tot de la orange. Multumeeescc #4ani #orange

Kinga2022
Începător

#4ani La mulți Comunității Orange

Eu de gând au apărut telefoanele orange am fost mereu interesată de tehnologie si lucruri noi

De recent ma rugat șefu daca ma pricep la telefoane, io răspund k încă cum

Ia dispărut de pe ecranul telefonului niște aplicații, pe care din greșeală le a setat sa se ascundă si era el nervos k unde au dispărut 

Io, care le știam pe. Toate, tot mi a luat câteva minute până de la un meniu xiaomi ma holbam la un meniu Samsung k boul la poarta nouă, dar in câteva minute k nou i-am făcut telefonul, repunând pe ecran aplicațiile dispărute.

Sa râs la final,șefului luând ceva ore sa le caute, iar eu,piff paff le am găsit iute. 

Adrian291
Începător

Buna ziua! Cea mai amuzanta faza din viața de părinte a fost când băiatul meu a intrat la baie cu telefonul la care ținea ca la ochii din cap si la scăpat in buda!🤣Lam pus in orez 3 zile dar nu și-a mai revenit! 🤣O zi frumoasa sa aveți si #4 ani cu bucurii😊

Petronela_Miscu
Începător

Azi, am rugat un prieten sa imi spuna cum pot alipi 2 fisiere pdf care au fost scanate astfel: 1 fiser cu paginile "fata", iar celalalt cu paginile "verso"... Raspunsul a fost: le printezi si le scanezi din nou! #4ani

La mulți ani! 

La Mulți Ani Orange România !  Mulțumim pentru serviciile impecabile de care avem parte an de an !  #4ani

DanutzNC
Începător

#4ani La Multi Ani!!!

Bogdanpopescu
Începător

#4ani La multi ani Comunitatii Orange

In urma cu aproximativ 3 ani, pentru ca nu mai eram deloc multumit de job-ul de atunci, am decis sa fac o schimbare in acest sent. Dar cum romanu-i roman, iar piata locurilor de munca nu-i cea mai stabila pe la noi, am hotarat sa fac asta, fara stirea fostului angajator. Totul bine si frumos, pana in momentul in care decid sa achizitionez o bratara smart. Merg la magazin, iau jucarioara, o sincronizez cu telefonul si dupa aproximativ 2 ore, primesc mesaje de la colegii de pe atunci, ca pe unul dintre grupurile de whatsapp, unde aveau vizibilitate vreo 200 de colegi, am posyat un fragment dintr-o conversatie avuta pentru stabilirea unui interviu 😱😱😱😱. Soc, stupoare, groaza...pe ei ca plec, pe mine ca au aflat. Intr un final, am trecut peste episod. Pot spune ca tehnologia bat-o vina mi-ar fi adus o marire de salariu(contra-oferta 😉), dar eu m-am bucurat mai tare ca isprava m-a scutit de sedinta aia interminabila in care le enumeri "osutadojdamii" de motive pentru care nu vrei sa mai lucrezi in firma lor si m-a dus cu un pas mai aproape de actualul job, mult mai bun. 

Andreea_B
Începător

#4ani

Acum ceva timp, am cumpărat un nou robot aspirator pentru a-mi ajuta în curățenia zilnică. Eram foarte entuziasmată să-l pun la treabă și să văd cum își face treaba de a aspira și de a menține podelele curate. După ce am citit instrucțiunile și am încărcat robotul, l-am pornit în camera de zi și am așteptat cu nerăbdare să vadă cum se descurcă.

Robotul aspirator părea să își facă treaba în mod corect, navigând în jurul camerei și aspirând fiecare colț. Totul părea perfect până când a ajuns la o cameră mică de oaspeți unde aveam un covor pufos. Era un covor destul de gros și moale, și s-a dovedit a fi un obstacol neașteptat pentru robotul aspirator.

Pe măsură ce robotul a încercat să se deplaseze pe covor, s-a împotmolit și a început să se târască pe el într-un mod destul de amuzant. Se rotea în cerc, încercând să-și găsească un drum, dar pare-se că se lupta să depășească obstacolul pufos. În cele din urmă, s-a oprit complet și a început să emită un sunet de alarmă, în semn că a întâmpinat o problemă.

Am fost așa de amuzată să-l văd pe robotul aspirator "încremenit" pe covor, cu rotițele sale micuțe încercând să se elibereze din încurcătură. Mi-am dat seama că era nevoie de intervenția mea, așa că am mers să-l ridic și să îl pun pe o suprafață mai netedă, astfel încât să-și poată continua curățenia.

Chiar dacă momentul a fost puțin frustrant, nu am putut să nu râd de situația amuzantă în care s-a aflat robotul aspirator. A fost ca și cum ar fi avut o personalitate proprie și s-a simțit dezorientat în fața covorului. După acea întâmplare, am învățat să mut covorul într-un alt loc atunci când porneam robotul aspirator și am avut grijă să evit astfel de situații comice.

Această experiență mi-a arătat cât de importante sunt adaptabilitatea și râsul în fața tehnologiei. Chiar și cele mai avansate gadgeturi pot întâmpina obstacole sau situații amuzante, iar capacitatea noastră de a râde și de a găsi soluții ne face să trecem cu bine prin aceste momente.

 

 

Elena_33
Junior entuziast

#4ani minunați comunitatea Orange, mulți ani înainte! 

Eu va povestesc despre cum a evoluat tehnologia... Cam prin 2005 aveam un iubit plecat, iar comunicarea mea cu el era prin beep-uri! Dacă primeam un beep era clar "ma iubea, era cuminte" dar el umbla de rupea😂😂Pai dacă era acum iubitul meu ce beep primea el pe video call?? 😂😂😂

Bia944
Începător

La multi ani! ❤️

Vorbeam in birou ca acum cativa ani nu stiu ce aplicației in care se lucra a fost instalata pe o discheta, si la un moment dat colega mea, care este putin mai tanara, ma intreaba ce este aia o discheta? In momentul ala mi-am dat sema intr-un final ca totusi am imbatranit 😅

#4ani

CranialMoose
Începător

  Salutare tuturor! Am abonament la Orange de 9 ani de zile, foarte mulțumit.

  Revenind la ale noastre, cea mai " amuzantă " întâmplare a fost atunci când am trecut de la iOS la android pe un Xiaomi luat de la dumneavoastră prin abonament și nefiind obișnuit cu interfața am setat telefonul pe limba chineză din greșeală și nu i-am dat de cap timp de două zile.

#4ani

Andrei19
Începător

 

 

 

Era o după-amiază frumoasă de vară când bunicul meu, un om fermecător și încăpățânat în același timp, a decis că e timpul să-și facă o incursiune în lumea tehnologiei moderne. Așa că ne-am pornit într-o aventură nebunească prin meandrele celei mai noi invenții de pe piață: un smartphone de ultimă generație.

 

Am ajuns la un magazin aglomerat, plin de tineri cu privirea lipită de ecranele lor, învăluiți într-o lume virtuală care nu semăna cu nimic din ce văzusem până atunci. Bunicul meu, cu ochelarii lui rotunzi și pălăria lui veche, părea complet străin în acest peisaj futurist. Cu toate acestea, el era hotărât să înfrunte provocarea și să înțeleagă ce este cu tehnologia aceasta pe care toată lumea o lăuda.

 

Cu un pic de ajutor de la un vânzător amabil, bunicul a plecat acasă cu smartphone-ul la el, iar eu l-am însoțit, nerăbdător să văd cum va reacționa la noul său dispozitiv.

 

Cum am ajuns acasă, bunicul a început să studieze manualul de utilizare, cu o seriozitate de parcă ar fi fost un text de legi sacre. Încerca să deschidă smartphone-ul cu degetele tremurânde, dar îi tremura degetul atât de tare, încât tot ce a reușit să facă a fost să-l scăpă pe podea. Cu toate acestea, neclintit, bunicul a zâmbit și a luat telefonul înapoi, pregătit să încerce din nou.

 

După multe încercări și multe clicuri greșite, bunicul meu a reușit în sfârșit să pornească telefonul. A fost întâmpinat de o serie de sunete ciudate și de o explozie de culori pe ecran. Ceva nu părea în regulă. Cu toate acestea, bunicul meu a încercat să rămână calm și a continuat să exploreze aplicațiile preinstalate.

 

Însă, în timp ce încerca să se familiarizeze cu tastatura virtuală, degetele lui i-au jucat o festă și a apăsat pe butonul "Trimite" în mijlocul unei conversații de grup. El nu avea intenția să trimită mesajul respectiv, dar acum toți prietenii și membrii familiei sale erau martori ai mesajului său ciudat și incomprehensibil. În acel moment, bunicul meu a realizat că tehnologia poate fi o sabie cu două tăișuri. #4ani #4ani 

Dany01
Începător

Super faina initiatiativa de la orange!👏

Emy67
Începător

Unde povestesc?

Trebuie să povestești la această postare. Poți apasă pe butonul din dreapta deasupra orei și apoi selecteaza editează. Ulterior scrii povestea ta. Succes!