Activitatea utilizatorului

Cum sa procedez sa scap de abonament orange games, nu am instalata aplicatia pe telefon si nici nu am avut-o! Mi-a dezactivat-o un consultant orange si apoi iar am primit mesaj la o saptamana ca am fost taxata cu xxxx euro!
Bună seara,tocmai ce am primit factura pe e-mail unde sunt înștiințat ca abonamentele mele 5 la număr, se măresc cu un euro fiecare! Eu dacă am rate la telefoane pot renunța la abonamente? Cum fac sa plătesc restul ratelor în urma închiderii acestora...
Buna ziua, am o mare nelămurire, fac amânarea plății pentru 15 zile dar tot ma penalizează, de ce? Nu depășesc acele 15 zile... Îmi baga penalizare chiar și 30 de lei, penalizare la fiecare rata, fiecare abonament! Oare de ce?
Îmi lipsesc programe TV din grilă, începe de la nr 3, antena stars, lipsește ProTv, antena 1! Am cautat canalele și la fel, oare ce se întâmplă?
Pot lua o tableta în rate? Cu rata în factura Orange! Am TV, internet și voce as vrea sa prelungesc unul din abonamente și sa iau o tableta în rate? Se poate?
Aprecieri de la
Aprecieri acordate către