13-01-2026 10:20 AM - editat 13-01-2026 10:37 AM
Salutare tuturor și la mulți ani! 🙂
2025 s-a încheiat, dar Comunitatea Orange rămâne aici, mai activă ca oricând!
De aceea, dorim să mulțumim fiecăruia dintre voi pentru toată implicarea de care ați dat dovadă, pentru subiectele interesante care au aprins și susținut discuții, pentru întrebările care au inspirat soluții, pentru ajutorul oferit în postările pline de prietenie și sfaturi utile care au salvat timp. Ne bucurăm să vedem că în comunitatea noastră, informațiile nu vin și pleacă - ele rămân, cresc și ajută. Și asta se întâmplă datorită generozității și răbdării voastre de a împărtăși. Calități ce leagă prietenii și care ne fac să revenim cu drag.
Anul 2025 în Comunitatea Orange a fost plin de activitate, cu numeroase postări, răspunsuri și aprecieri. Multe s-au schimbat, multe au rămas la fel, în special oamenii și asta contează cel mai mult!
În cifre, 2025 arată așa:
Pentru tot suportul și timpul dedicat activității în Comunitatea Orange în 2025, mulțumiri speciale merg către #Starmembers:
@Anca07 @arsradu @delfinas @FLo1 @Miha_Z @Pololică @RafaHelper @Razvan @teacher_ @Trixen @Vio73
Dar bineînțeles, și către cei mai activi membri (în ordine alfabetică):
Ne bucurăm enorm să vă avem alături și că putem conta pe voi! 👏
Cu energie proaspătă și idei noi, suntem gata pentru 2026. Voi?
la 13-01-2026 11:26 AM
Mulțumim, AndreeaAC, pentru postare și pentru energia frumoasă transmisă! 😊
Felicitări întregii comunități pentru un 2025 plin de implicare și mult succes în 2026! 👏
la 13-01-2026 11:38 AM
La Mulți Ani!🤠
Vǎ doresc un 2026 plin de reușite si cu cât mai multe bucurii!
la 13-01-2026 03:12 PM
Încă mai aștept ștergerea contului și din experiența de la începutul comunității virtuale, voi ca și angajați Orange nu prea sunteți utili cu nimic la problemele clienților. Ba mai mult, veniți cu răspunsuri standard și mesaje de fațadă că și cum vă implicați și vreți să ajutați.
La mulți ani, fiți mai buni și iubiți.
la 13-01-2026 03:33 PM
Salut, php!
Nu am procesat încă solicitarea ta de ștergere a contului pentru că am observat că în continuare ești activ în Comunitate și oferi răspunsuri celorlalți membri, ceea ce ne face să credem că experiența ta aici încă mai poate fi valoroasă.
Totodată, pentru a păstra claritatea și continuitatea discuțiilor, evităm ștergerea conturilor care au deja activitate deoarece acest lucru ar pune postările existente sub username-ul „Fost membru”, iar crearea unui cont nou ar duce la conturi multiple, ceea ce nu ne dorim în Comunitate și nici nu este permis.
Dacă vom constata că ești cu adevărat hotărât și vei înceta să postezi, vom putea procesa fără probleme cererea ta de ștergere a contului.
Înțelegem că ai avut sau ai în continuare nemulțumiri și ne dorim să găsim împreună cea mai bună soluție pentru tine. Suntem aici să te susținem și să îmbunătățim experiența ta în Comunitate, așa că, dacă dorești, putem discuta în privat mai multe despre cum te putem ajuta.
Mulțumim.
la 13-01-2026 05:55 PM
Mulțumesc! Dacă eu sunt în lista activiștilor din Comunitatea Orange înseamnă că e loc de mai bine... de mult mai bine... pentru că eu sunt extrem de exigent și aș putea spune că am avut o contribuție nesemnificativă.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor