anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Un nou rol în Comunitatea Orange: StarMember! Haideți să-i cunoaștem pe protagoniști!

NickyS
Community Manager
Community Manager

Salutări tuturor,

Suntem încântați să vă anunțăm de lansarea oficială a programului Starmembers - un proiect conceput pentru voi, în care sunt implicați cei mai activi utilizatori, clienți Orange, din cadrul Comunității Orange România, mulți dintre ei chiar fondatori ai acesteia.

Aceștia au ales să își ofere din timpul și expertiza lor pentru a fi de ajutor comunității și suntem onorați să vi-i prezentăm.

Așadar, iată cine sunt Orange Community Starmembers, cei care vă răspund aici zilnic și care au acceptat să se alăture în acest nou format. Va fi ușor să-i identificați pentru că poartă eticheta de “StarMember” și au un badge dedicat.

Aceștia sunt:

@Anca07
@arsradu
@delfinas 
@FLo1 
@Miha_Z

@Pololică 

@RafaHelper
@Razvan 
@teacher_

@Trixen 
@Vio73

Once a Starmember, always a Starmember!

23 Răspunsuri 23

Miha_Z
#StarMember

Sunt un client Orange de peste 20 de ani și mi-a plăcut să mă implic in diverse proiecte ale acestei firme, cu scopul de a aduce îmbunătățiri benefice tuturor. Sunt unul dintre membrii fondatori ai acestei Comunități și acolo unde știu îmi place să ajut alți clienți, iar la rândul meu sa fiu ajutata când am neclarități.

Viața m-a învățat să mă ghidez după motto-ul " Niciodată să nu-ți pierzi speranța. Miracolele exista". Spun acest lucru fiindcă când mă așteptam cel mai puțin, Dumnezeu mi-a dat cel mai frumos cadou, o minune de fetița. 🥰

Ce frumos! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Mulțumesc mult! Sa dea Dumnezeu! 🙏

Razvan
#StarMember

Să ne bucurăm de fiecare clipă trăită aici, acum pe Pământ. Sunt pasionat de tehnologie it și călătorii, încă din școala gimnazială și abonat la Orange de 18 ani, am imbinat utilul cu plăcut, am mers mult prin țară, cu vechiul job și în privat și, sper, că am adus o contribuție la dezvoltarea rețelei prin feed-back-ul transmis de către mine către Orange Helper, de pe softpedia. De cele mai multe ori, am observat că Orange a îmbunătățit semnalul în zonele cu probleme și am rămas plăcut surprins.

În încheiere aș vrea să vă mai spun că este minunat când "trăiești, te bucuri și iubești conștient!". Fiți binecuvântați și bucurați-vă de fiecare clipă, deoarece micile bucurii fac viața mai frumoasă. 

Anonim
Neaplicabil

Salutare,

Numele meu este Bogdan, nickname-ul "cocolosh" este primul meu ID de e-mail și de atunci m-am obișnuit cu el și îl folosesc peste tot.

Sunt onorat să fac parte din această comunitate încă de la înființarea ei.

Sunt pasionat de tehnologie, în principiu de smartphone-uri, TV și gadgeturi electronice.

Îmi place să butonez orice device și să împărtășesc și altora experiența. 

Sper că sfaturile mele au ajutat și mă voi implica în continuare când sunt sigur că pot să am o părere avizată. 

delfinas
#StarMember

Salutare tuturor!!!

Sunt Claudia, zisa si Delfinas. 🙂 Sunt clienta Orange de pe vremea Dialog, deci de peste 20 de ani. Abonamentul principal e portocaliu, dar am si rosu si albastru. Doar magenta nu am avut niciodata. 🙂 Asa ca pot face si comparatii, in cunostinta de cauza, intre retele si servicii.

Sunt bucuroasa ca fac parte din acest program, #starmembers, e o onoare, dar si o responsabilitate.

Desi sunt femeie, ma pasioneaza tehnologia si fotografia.

Incerc sa respect "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" si sa devin cea mai buna varianta a mea, nu o copie a altcuiva. Imi place sa ajut, sa dau o informatie, dar ca undita, nu pestele. Fiecare trebuie sa invete sa fie pescar, sa foloseasca informatiile daca vrea, nu fortat. Binele nu se face cu forta! 😉

Bun venit in Comunitate tuturor!!!

Noah
Explorator entuziast

Sunt surprins că nu văd printre înstelați pe colega simple dreams . Vad alți  colegi de pe Softpedia dar lipsește simple dreams? Ntz, ntz, ntz. E o pasionată, chiar  mai mult decât atât. 

Razvan
#StarMember

Ar merita mai mulți de pe softpedia, poate cu timpul vor ajunge si ei. 

Roxy_3
Explorator entuziast

Super!