anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Un nou rol în Comunitatea Orange: StarMember! Haideți să-i cunoaștem pe protagoniști!

NickyS
Community Manager
Community Manager

Salutări tuturor,

Suntem încântați să vă anunțăm de lansarea oficială a programului Starmembers - un proiect conceput pentru voi, în care sunt implicați cei mai activi utilizatori, clienți Orange, din cadrul Comunității Orange România, mulți dintre ei chiar fondatori ai acesteia.

Aceștia au ales să își ofere din timpul și expertiza lor pentru a fi de ajutor comunității și suntem onorați să vi-i prezentăm.

Așadar, iată cine sunt Orange Community Starmembers, cei care vă răspund aici zilnic și care au acceptat să se alăture în acest nou format. Va fi ușor să-i identificați pentru că poartă eticheta de “StarMember” și au un badge dedicat.

Aceștia sunt:

@Anca07
@arsradu
@delfinas 
@FLo1 
@Miha_Z

@Pololică 

@RafaHelper
@Razvan 
@teacher_

@Trixen 
@Vio73

Once a Starmember, always a Starmember!

23 Răspunsuri 23

Anonim
Neaplicabil

Felicitări tuturor celor aleși!

Dar dacă e să o spunem pe aia dreaptă eu am fost printre membrii fondatori și am avut de-a lungul vremii o contribuție relevantă chiar dacă nu conformă cu politicile Orange.

Dar am intrat, am ieșit, am intrat, am ieșit... știți ce vreau să spun 😀 dacă nu v-ați prins nu-i nimic, suntem în postul Sfintelor Paști și nu putem vorbi de lucruri sfinte sau... mai puțin sfinte 😀

Ce vreau să spun?! A.... nimic... doar făceam o observație... toate contribuțiile mele de dinaintea ultimei reveniri apar ca anonime 😋

Pololică
#StarMember

Felicitari! Oricum, cred ca sunt cei mai activi membri ai comunitatii.

Vio73
#StarMember

Vă mulțumim pentru gândurile frumoase și pentru toate experiențele extraordinare petrecute împreună! 

Anca07
#StarMember

Multumim si sa avem cat mai multe persoane multumite ca si-au gasit o rezolvare la problemele lor, in cadrul comunitatii🥳

Miha_Z
#StarMember

Mulțumim. Sper sa avem in continuare o colaborare frumoasa și clienți mulțumiți.

Razvan
#StarMember

Mulțumesc cu recunoștință și urez tuturor să ajungă la acest nivel. Depinde de fiecare 🤗😊

NickyS
Community Manager
Community Manager

Dar cine sunteti voi?
@Anca07, @arsradu, @cocolosh, @delfinas, @FLo1, @Miha_Z, @RafaHelper, @Razvan, @teacher_
@Vio73
Ne puteti spune cateva cuvinte? Vrem sa va cunoastem (si) mai bine. 🙂

Salutare tuturor!

Sunt o persoană care mă ghidez după următorul motto: ,,Niciodată să nu-ți subestimezi valoarea și să nu faci compromisuri cu propriile-ți principii!"

Sunt pasionat de noile tehnologii, pe care îmi place să le testez. Lucrez in sistemul de educație și am o vechime considerabilă ca și client Orange ( de pe vremea Dialog).

Mulțumesc pentru tot și sper să ajut cât mai mult în Comunitate!

 

Greu🤣cand trebuie sa ne descriem, mereu apelam la un prieten: tu ce crezi despre mine? Cum sunt eu?🤣

De data aceasta voi incerca sa insumez eu cine sunt in cateva cuvinte: sunt o moldoveanca putin incapatanata, care nu cedeaza usor cand vine vorba de a gasi solutii diverselor probleme, si mai ales acelor probleme care nu au solutii vizibile si rapide. Si mai mult decat atat, imi place sa ajut. Probabil de aceea sunt si aici acum cu voi❤️

Va pup si seara faina sa aveti!

Paradoxal, cel mai greu este să vorbești despre tine: cu 2 decenii de copilărie, după 1 deceniu visător, empatic, altruist care gândea cu ..... inima, viața mi-a oferit o latură mai lungă de un deceniu pragmatică și rațională. Astfel că de câțiva ani sunt cel care am vrut să ajung pentru cei care sunt alături de mine și pe care într-un cuvânt, fiecare îi numim "familie". Astfel am învățat să mă bucur de partea plină a paharului, fără a certa viața pentru partea goală din pahar. Așadar bucurați-vă de lucrurile mărunte din viața voastră și veți înțelege "the meaning of life".

Mulțumesc pentru introducere. Despre mine pot spune că sunt o persoana liniștită, îmi place să îmi petrec timpul liber in aer liber, sau citind o carte. Sper sa pot contribui și eu la dezvoltarea acestei comunități. Felicitări tuturor colegilor. 

FLo1
#StarMember

Mulțumim de nominalizare / Un rol în care fiecare / Se regăsește doar cu dedicare / Timp, răbdare, implicare.  👍

And04
Senior

Felicitari tuturor!

RafaHelper
#StarMember

Multumim de introducere @NickyS!

Pot spune despre mine ca sunt pasionat de tehnologie si la curent cu noile tehnologii, fie ca vorbim de telefoane, laptop-uri sau alte gadgeturi. Cunosc destul de bine serviciile Orange pentru ca le folosesc de 7 ani, iar daca ai o întrebare la care nu îi găsești răspuns te așteptăm sa o publici aici in comunitatea Orange.  #StarMembers