anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Un nou badge in Comunitatea Orange #RisingStar

DanielaH
Moderator

Congratulations! You shine brightly!

Dacă primești un astfel de mesaj împreună cu insigna specială #RisingStar, să știi că ele îți sunt adresate ție și reprezintă un semn de apreciere și recunoaștere din partea noastră.

Începând cu 2024 îi vom nominaliza lunar în #ComunitateaOrange pe membrii mai noi care s-au remarcat atât prin contribuții (topicuri noi, răspunsuri, soluții, aprecieri), cât și prin atitudine pozitivă și constructivă.

Pentru luna ianuarie 2024, le mulțumim și îi aplaudăm pe:

@Adrian_Adi1 

@DanEugen72 

@dragosbrm 

@Florin4555 

@Gelu27 

Felicitări!

DanielaH_0-1706771578559.png

81 Răspunsuri 81

Fost Membru
Neaplicabil

Nu îmi doresc acest lucru.

Care este scopul preluării ștafetei?🤔

Nu lucrez pentru compania Orange .

Scopul meu este acumularea de noi cunoștințe de la cei mai experimentați ( @arsradu , @Vio73 , @Pololică , @Razvan )

Plus că am putut observa punctele forte/slabe ale serviciilor oferite de Orange.

Comunitatea fiind o sursa informații pe care o poți accesa oricand.

Lucrezi pentru tine și dacă dorești, partajezi din experiența ta și membrilor comunității. Așa cum Ștefan cel Mare (că tot e mâine sărbătorit) menționa: "Moldova nu e a mea și nici a voastră, ci a urmașilor urmașilor voștri". Ideea: Este păcat de astfel de potențial să rătăcească asemeni unui geniu pustiu, fără a partaja experiența și informațiile sale cu restul membrilor. "Ștafeta" nu este ceva la care să râvnești, dar te responsabilizează  știind că trebuie predată. Dacă n-ar trebui să bei apă / să respiri aer, ți-ar mai păsa de mediul înconjurător?  În fine, succes și sănătate, restul sunt formalități. 

Fost Membru
Neaplicabil

Am învățat de la cei mai buni!🙂

1000008266.jpg

Felicitari tuturor!👏

DanielaH
Moderator

Pentru luna iulie 2024 aplauzele și mulțumirile merg către:

@alinasoaita 

@Florisix 

@Sebiio 

@Sasa 

@Manu11 

@ClaudiuH 

Felicitări și vă mai așteptăm cu contribuții în Comunitate.

MihaelaA
Ex Community Manager

Felicitări! Vă așteptăm în continuare în Comunitate 😊

Fost Membru
Neaplicabil

Felicitări! Sunteți un model pentru comunitate.

Florin62
Junior entuziast

Ne bucurăm că sunteți alături de noi!

Florisix
Junior entuziast

Va multumesc pentru apreciere si pentru sfaturile primite aici. Voi mai reveni si cu alte ocazii, sper de bine. 🙂

Mulțumim. Doar gânduri bune de la noi.

Fost Membru
Neaplicabil

A funcționat încărcătorul comandat?

Orice contribuție e binevenita.

Bună ziua. Da, cu acesta comandat ulterior nu au mai fost probleme. S-a redus si timpul de incarcare, deci e bine. Va multumesc.

Fost Membru
Neaplicabil

Felicitări întregii comunități!

Felicitări și user-ului @FLo1 care sa clasat pe primul loc (soluții marcate) la finalul lunii iulie.

Mulțumim pentru ajutorul oferit și pentru faptul că ați dat dovadă de atentie și dedicare spre rezolvarea problemelor prezentate în comunitate.

DanielaH
Moderator

Pentru luna august, badge-ul #RisingStar merge către:

@Ghinda1 @BCM @AMarius @iepuzaur @PeterK 

Felicitări și vă mai așteptăm pe toți în Comunitate.

MihaelaA
Ex Community Manager

Felicitări tuturor! 👏