la 30-04-2025 08:19 PM
Salut! Mereu cand intru pe comunitatea orange, găsesc articole non orange, adică nu au nicio legătura cu compania orange, sau probleme legate de aceasta. Este normal?
30-04-2025 09:23 PM - editat 30-04-2025 09:25 PM
@bejlilianamanea: Bun venit în Comunitate. Aici în Comunitate vei găsi diferite subiecte cu și despre tehnologie. Deci nu este neapărat un spațiu de comunicare exclusiv pentru Orange și serviciile oferite de Orange. Atât timp cât sunt respectate principiile Comunității, totul este acceptat.
la 30-04-2025 10:05 PM
Salutare!
Crezi că abordarea unor subiecte care nu au legătură directă cu Orange este benefică pentru comunitate?
la 01-05-2025 11:22 AM
"Comunitatea Orange" cred ca este mai degraba un "Forum" si nu este rau 😋 - cred ca "tot" ce are "un cip" (elementul de baza in gsm) se poate discuta pe comunitate si invata ceva bun .
la 01-05-2025 02:52 PM
Salut @bejlilianamanea,
E posibil sa ai dreptate, numai despre tehnologie nu a fost vorba in discuția prezentata de tine. Daca crezi ca aceea discuție nu își are locul in comunitate sau daca găsești ceva deranjant poți folosi cu încredere butonul "Raportează conținut inadecvat".
la 02-05-2025 09:20 AM
Salut, @bejlilianamanea. Bine ai venit în Comunitatea Orange!
Îți mulțumim pentru topic. Așa cum au menționat membrii Comunității, acesta este un spațiu dedicat în principal discuțiilor despre produsele și serviciile Orange, dar și despre tehnologie în general. De aceea, vei găsi uneori și subiecte care nu țin strict de Orange, dar care pot fi utile membrilor interesați de tehnologie.
Comunitatea este organizată în 4 categorii principale legate de Orange și categoria „Despre Comunitate”, unde pot apărea și aceste subiecte mai generale.
Ne bucurăm că faci parte din Comunitate și te așteptăm în continuare 😊
la 11-06-2025 12:55 AM
acum trebuie sa mai vina si omu cu o idee , un complaint ceva nu pot fi toate roze, Diverse.
la 13-06-2025 05:04 PM
Inteleg ce spui. Ma gandesc ca poate ar ajuta o reorganizare a topicurilor sau chiar o structura noua a Comunitatii Orange.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor