anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot opri notificările despre o întrebare pe care o urmăresc?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

În momentul în care răspunzi la o întrebare ai opțiunea de a primi notificări în cazul în care alți membri adaugă răspunsuri la aceeași întrebare.

Pentru a le opri poți face 2 lucruri:

  • Să debifezi căsuța "Urmărește răspunsurile" atunci când adaugi răspunsul.
  • Sau să accesezi link-ul din mailul primit ca notificare despre întrebarea respectivă. Vei fi redirecționat către o pagină din comunitate, unde poți accesa butonul "Nu mai urmări".

 

Dacă ai adăugat o întrebare și ai rezolvat situația cu ajutorul soluției primite și îți dorești să nu mai primești notificări în momentul în care alți membri adaugă răspunsuri la întrebarea ta, poți face următorul lucru:

  • Accesezi una dintre notificările primite despre întrebarea respectivă și intri pe link-ul din mail. Apoi apasă pe butonul "Nu mai urmări".

 

Poți urmări din nou răspunsurile la întrebarea adăugată de tine sau orice altă întrebare la care doar ai răspuns dacă intri pe întrebarea respectivă și accesezi butonul "Urmărește răspunsurile".

8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Am vrut și eu inițial să nu urmăresc întrebările la care am adăugat răspunsuri, dar apoi m-am răzgândit, și mai dau o privire peste ce mai zic și ceilalți. Iar dacă chiar nu mă interesează, șterg direct mailurile cu notificarea.

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos de info!

Miha_Z
#StarMember
Exact teacher_ la fel fac si eu. Am lasat toate intrebarile bifate, ca prefer sa primesc e-mail-uri ca sa-mi arate activitatea din comunitate si dupa ce le citesc le sterg.

Razvan
#StarMember
Eu le-am debifat, ca să nu primesc non-stop răspunsuri, prefer sa mai trec prin ele, sa vad ce a mai apărut nou.

Anonim
Neaplicabil
Utilă informare, mulțumesc! 😉

Jay
Campion certificat
Eu le las bifate.. am fost tentata sa apas pe "nu mai urmari", dar, m-am gândit ca nu ma costa nimic.. mai bine primesc si șterg mail--uri decât să ratez ceva interesant.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Ca o recomandare @teacher_ poti schimba poza de profil, ca eu te inclusesem si pe tine in categoria noastra. In acea imaginea pare mai degraba a fi o fata, sau e un baiat cu par lung??? :))

Romeo_
Senior certificat
Multumim MihaelaC!