anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

#FridayFunDay în comunitate

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Sperăm că sunteți bine și sănătoși.

Ce ziceți de un joc amuzant pentru a ne bucura de venirea weekend-ului? Am tot văzut astfel de "joculețe" în social media, ne-au plăcut și am hotărât să facem și noi unul 🙂 Și poate vă deschidem și pofta de a vedea în weekend Star Trek, pentru că de acolo ne-am inspirat.

Așadar: ce caractere extraterestre din Star Trek sunteți?

83eeade0544209c4_socializare_comunitate_100.png

Eu sunt romulan mândru care vorbește pe Facebook cu civilizațiile dispărute ... cea mai mândră, ce să zic îmi place să le țin companie :))

27 Răspunsuri 27

imch
Cunoscător certificat
Cardassian relaxat (?!?) care viseaza sa danseze in spatiu alaturi de Millidge & Doig??? Trebuie sa-mi schimb numarul! Sau mai bine data de nastere! Ma cer a fi Klingonian, ca tot pot invata limba pe duolingo.

Romeo_
Senior certificat
Kazon bucuros,care danseazã într-un picior pe ring ton-ul telefonului ;)))

Jay
Campion certificat
Mi-ar fi placut sa fiu vulcanian.. dar, merge si betazoid, doar ca dansez pe ambele picioare cand suna telefonul.. Betazoidul meu preferat e in poza de mai jos... am admirat-o de cand am vazut-o prima oara in Star Trek.. mi s-a parut o femeie foarte frumoasa.. de ciocolata nu mai spun.. sa fie la 3 mese principale si 2 gustari..

Sorinel2000
Începător
Betazoid curios

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
cardassian recunoscător care folosește programul de Buy-Back pentru reciclarea fazerelor de pe navă

vikeftimie
Junior entuziast
Vulcanian, învăț să zâmbesc

tomaciprian
Cunoscător
cardassian optimist care foloseste programul Buy-Back pentru reciclarea fazerelor de pe nava...nu prea mi se potriveste nici una din caracteristicile acestea.

Deyu23
Junior entuziast
Eu sunt borg, preocupat si conectat intergalactic la ultimele noutati in tehnologie :))

mirelcristin
Junior
Vulcanian recunoscător care isi schimbă nava si telefonul o dată la 6 luni.

Cipi
Junior
Caracter de Andromedan

alinelu_smekere
Începător
eu sunt borg relaxat care monitorizez zilnic pasii in spatiu

dragonuroshu
Explorator
Vulcanian prietenos care danseaza intr-un picior pe ringtone-ul telefonului.

Mihaela_16
Junior
Hei Hei! Eu sunt betazoid optimist care își schimbă nava și telefonul o dată la 6 luni