anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Friday Fun: SIM fizic sau eSIM?

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Așa cum v-ați obișnuit deja, în fiecare vineri ne adunăm aici să discutăm, să ne amuzăm și să împărtășim opinii despre lucruri interesante care ne însoțesc în viața de zi cu zi. Și astăzi punem pe tablă o temă care ține de tehnologia care ne conectează permanent unii de alții: SIM fizic sau eSIM?

Haideți să vedem cum arată debate-ul din acest weekend: Pe de o parte avem un vechi prieten, SIM-ul fizic, o cartelă pe care o putem ține în mână, schimba rapid între telefoane și care ne-a fost alături ani buni de zile. De cealaltă parte avem tehnologia modernă a eSIM-ului care elimină nevoia de cartelă fizică, oferind în schimb flexibilitate și confort digital.

Voi ce alegeți? Sunteți  #TeamSIM, care apreciază simplitatea și tangibilitatea cartelei clasice, sau #TeamESIM, care iubește libertatea și inovația oferite de soluția digitală?

Spuneți-ne în rubrica de comentarii ce experiențe ați avut cu fiecare dintre variante, ce avantaje sau provocări vedeți și, mai ales, care este preferata voastră.

Haideți să continuăm tradiția Friday Fun cu o discuție plină de energie și povești interesante.

DanielaH_0-1788521349705.png

PS: Oricare ar fi alegerea, important e să rămânem conectați și să ne bucurăm de tehnologie.

Să avem cu toții un weekend fain!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).
17 Răspunsuri 17

Bine, dragule, văd că te-ai aprins. 🧨 Te cred pe cuvânt, eu vorbeam despre situația mea. Nu contrazic scenariul tău, doar că ai încercat să elimini din start orice altă părere, în afară de opțiunea pe care o consideri tu corectă, chiar dacă nu știi cum utilizez eu eSIM-ul.

Ceea ce am descris eu în prima postare reprezintă exact părerea mea și beneficiile pe care eu le consider avantaje pentru eSIM. Până la urmă, eSIM-ul este o evoluție a SIM-ului clasic și, fie că ne place sau nu, acesta va fi viitorul, ca sa nu mai zic că, in cativa ani probabil SIM-ul clasic va fi istorie...🙂

By the way, vezi că mai ai o opțiune și, dacă o activezi, telefonul poate comuta în timpul apelului pe cartela care poate furniza trafic de date. Este posibil să o ai și tu.

Peace! ✌️🤗

11016.jpg

O sâmbătă frumoasă îți doresc. 🎈

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Și pentru a elucida misterul, DOAR modelele mai noi au alternativă de switch între SIMuri, la cele mai vechi fiind exclusivitate de "one SIM only". 

1000028183.jpg

1000028179.jpg

 La testul de dinainte și pentru că nu toate dual-SIMurile au această funcție, eu nu generalizez ca ceva universal valabil. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

teacher_
#StarMember

#teamSIM. Cel puțin deocamdată 

Daca se întâmplă ceva cu telefonul meu și vreau sa pun simul in altul, macar de urgență, să știu că pot să îl pun fata probleme Intr-un telefon oarecare.