anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot accesa comunitatea de pe telefon?

Ciucuras
Cunoscător certificat
Ziua intru in comunitate de pe desktop insa as vrea sa intru si seara sau in weekend de pe telefon. Pana acum am accesat comunitatea intrand in mail si accesend linkul atasat la notificare. Mai exista o alta modalitate de a accesa comunitatea?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Poți face și shortcut pe telefon.

Pentru Android, primul pas este să accesezi site-ul Comunitatii https://comunitate.orange.ro/. Apoi intri în meniul browser-ului apăsând pe cele trei puncte în colțul din dreapta sus. În meniu vei găsi în partea de jos butonul “Add to Home screen”. Browser-ul îți va cere să confirmi crearea shortcutului, după care shortcut-ul va fi adăugat pe homescreen.

Pentru IOS trebuie sa folosești Safari. Deschizi site-ul Comunității, apeși pe buonul de share (dreptunghiul cu săgeată în sus), scroll dreapta printre opțiunile din meniul de share până găsești "Add to Home Screen". Vei fi rugat să introduci numele shortcutului după care selectezi "Add button". Shortcutul va apărea pe homescreen și se va comporta ca un icon normal. Atunci când îl vei deschide va încărca pagina în Safari.

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu sincer ma folosesc de notificarile de pe mail si intru direct prin link-urile de acolo. mi se pare mult mai comod asa, singura chestie este ca trebuie sa ma mai si autentific 🙂

Miha_Z
#StarMember
Daca ai primit mai multe notificari pe emal, iti va cere doar la prima accesare din zi sa te autentifici.

Florin_D
Cunoscător certificat
Da, am vazut, ma autentific doar o data pe zi daca nu ma insel. Nu am contorizat de cate ori imi cere sa ma autentific.

Ciucuras
Cunoscător certificat
@Florin D, vezi ca este marcata o solutie la aceasta intrebare, raspunsul te va ajuta f multa sa accesezi comunitatea mult mai usor.

Ascary
Campion certificat
Când primești notificare pe mail din Comunitate dai click pe link și te conectezi pe comunitate. Bineînțeles faci acești pași de pe telefon.

Florin_D
Cunoscător certificat
Pai asa intru in comunitate, intru pe mail si de acolo deschid link-urile. Este mai usor asa indiferent daca intru de pe telefon, tableta sau pc.

Ascary
Campion certificat
Sau poți intra direct de pe acest link https://comunitate.orange.ro/

Sorin_11
Junior entuziast
Eu doar de pe telefon intru pe comunitatea Orange. La început am întrat din MyOrange, iar cum intru cu o căutare simplă pe Google.

Ascary
Campion certificat
Ca sa nu mai dai cautare salveaza pagina comunitatii la favorite.

Vio73
#StarMember
E cea mai simplă soluție. Merge și cu o căutare pe google, dar e un pic mai complicat.