anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat durează instalarea TV și fibra?

androidbt
Junior

Bună ziua.

Vineri pe 1 mai văzusem o reclama ca Orange are 50% reduceri la abonamente pe 24 luni. Super tare. 

Sunt client digi în prezent doar de fibra optica fără altceva și după niște calcule am zis ca ies super bine dacă ma mut la Orange: fibra de 2300mbps, televiziune, netflix standard inclus pe toată perioada contractului (doar netflix ul e 60 lei în mod normal), toate la vreo 80 lei pe luna. Combinație. Plus un TV redus la 380 lei one Time payment. 

Am aplicat online, am scanat buletinul și ce mai era pe acolo, primesc pe mail contractul și informarea ca o sa primesc în scurt timp un sms când sa vina instalatorul. Nici în prezent nu a venit sms-ul asa ca intru pe pagina de contact sa vad care e treaba.. 

Aici nu-mi dau seama deloc dacă vorbesc cu AI sau cu persoane reale. Modul lor de a răspunde ma baga în ceata totala. Sa nu mai zic ca pe chat mereu apare la fiecare mesaj ca vorbesc cu alta persoana, Roxana, Maria, Andreea. 

Le explic situația, îmi zice ca s-a schimbat modul de gestiune a comenzilor și ca se reiau de azi și ca în 5 zile se face livrarea și chat-ul se închide. Revin din nou cu mesaj și le zic ca livrarea probabil are legătură cu televizorul, dar instalatorul când vine? Pai pe 30.06 e programat activarea serviciilor.. Am zis ca e greșeală de tastare și mai întreb odată.. Și da, au zis bine..ca nu știu ce prorata, ca ciclu de facturare..

Și tot nu am înțeles.. Eu vreau sa devin client orange si am ales serviciile respective pe care le doresc. Nu trebuie sa vina cineva la scurt timp a-mi aducă un router, sa mi-l instaleze, să-mi bage alea pe TV sa meargă televiziunea și asa mai departe, urmând ca în continuare eu doar sa plătesc factura pentru serviciile utilizate. Eu contractez în mai niște servicii TV+internet ca ele sa fie instalate în iulie? 

Asta nu am înțeles și sunt curios dacă chiar asa o fi, sa dureze 2 luni să-mi trag fir de internet de la Orange.

IMG_3170.png

19 Răspunsuri 19

Radutuby
#StarMember

Salutare,  teoretic instalarea ar trebui să dureze maxim 7 zile de la acceptarea ofertei.

Îți recomand totuși să mai încerci suni la 300 si să ceri lămuriri in acest sens.

https://www.orange.ro/instalare-servicii-internet-tv?utm_source

17034.jpg

https://www.orange.ro/internet/?utm_source

O seară frumoasă să ai! 😊

„Less noise. Better signal.”

IMG_3171.png

 Nu a mai depus nimeni cv-uri de angajare și cei 2 instalatori de pe zona au treaba pana în iulie.

O sa vad la telefon sau într-o agenție care e treaba și dacă e asa cum zic ei în iulie le zic sa anuleze contractul, n-are rost asa.

MihaiC99
Campion certificat

Despre ce zona este vorba? Rural?

Nu e rural. Dar nici dacă era rural nu consider ca 60 zile sa fie un termen de dat.

În oraș, municipiul Suceava.

MihaiC99
Campion certificat

Pe chat scria ca ar putea modifica data. Incearca si telefonic.

O să discut prin alt canal cu ei sa vad care e treaba.

Totuși, "default", sa înceapă instalarile la o data asa îndepărtată.. Nu e ca și cum atunci trag cablurile în bloc.

Blocul e vechi și pe site scrie ca e disponibil ultimul abonament de 2300mbps.

MihaiC99
Campion certificat

@androidbt  în termeni si conditii se mentioneaza ca poate dura pana la maxim 30 de zile instalare

https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2026-02/Brosura-TCG-abonamente_feb2026.pdf 

Incearca telefonic si apoi pe adresa 

reclamatii@orange.ro

Verifica ce scrie si in documentele primite de tine.

In aces caz iti recomand sa trimiți o sesizare la adresa: sesizari@orange.com 

Sau sună la 300 , sunt șanse sa se rezolve mai rapid.

O seară frumoasă îți doresc. 

„Less noise. Better signal.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Nu poate dura atat timp instalarea serviciilor. Cere escaladare problemei.

Detalii despre instalarea serviciilor gasesti si in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/instalare-servicii-internet-tv/ 

14404.jpg

Solicita schimbarea datei de instalare a serviciilor, daca ti s-a confirmat ca e posibil acest lucru.

IMG_3171.png

 Mi-au răspuns la ultimul mesaj. În concluzie: nu sunt instalatori disponibili decât prin iulie încolo..

androidbt
Junior

Revin cu update. 

Am primit răspuns înapoi pe chat, cam greu (intre timp am trimis și un mail la reclamatii@orange.ro ca sa îmi explice dacă chiar e 30 iunie data instalării sau nu ca sa știu sa renunț în cazul asta), dar e binevenit și răspunsul de pe chat.

Aparent a fost o "eroare de comunicare" și a unei probleme în crearea profilului. Au deschis un ticket pentru verificare suplimentara și așteptăm răspuns.  

IMG_3172.png

MihaiC99
Campion certificat

Ai procedat foarte bine.

Te asteptam cu vesti bune!

Foarte bine!

Sper să se rezolve rapid, în câteva zile și totul să fie cum ți-ai dorit.

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vio73
#StarMember

Salutare!

La mine a durat 3 zile, deci nici eu nu cred că are cum să dureze atât.

Ia legătura din nou cu ei!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.