anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bine ai venit! Hai să ne cunoaștem

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut!

 

Bine ai venit în Comunitatea Orange! Eu sunt Mihaela, Managerul Comunității și mă bucur foarte mult să fiu aici, alături de voi!

 

M-am născut în București și încă locuiesc aici, îmi place chiar dacă este un mediu agitat și “zgomotos”. Totuși nu m-aș supăra deloc să locuiesc undeva pe plajă, să mănânc mango și să beau apă de cocos la micul dejun :)) Deci v-ați dat seama deja că sunt persoana care iubește căldura, apa, plaja, marea 😄 Altceva … sunt cinefilă, îmi place la nebunie să călătoresc, iubesc animalele și îmi doresc să trăiesc o viață cât se poate de eco-friendly.

 

Dar cam atât despre mine, vreau să vă cunosc și pe voi! Hai să ne cunoaștem!

 

Apoi descoperă ce poți face în comunitate accesând link-ul de aici.

459 Răspunsuri 459

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Sper să afli răspunsurile la tot ce-ți dorești!

Ascary
Campion certificat
Bun venit Cristi. Ședere plăcută și fructuoasă 🙂

Razvan
#StarMember
Bine ați venit, celor mai noi membri din comunitate și să vă simțiți bine alături de noi.

Cult_Of_Gadgets
Junior entuziast
Buna seara, Pe comunitate sunt sub denumirea de Cult Of Gadgets, am si o pagina de Facebook cu aceeasi denumire unde postez stiri din tehnologie. Sunt foarte pasionat de tehnologie si sunt la curent cu toate noutatile din tehnologie lansate sau in curs de lansare. Abia astept sa ofer ajutorul meu comunitatii si sa aflu lucruri noi de la voi, nu sunt nici eu perfect si nu le stiu pe toate.

TheSpecialist
Maestru
Salut! Bine ai venit în comunitate! Ne bucuram sa te avem printre noi, cu siguranță vei avea parte de o experienta interesanta!

Ascary
Campion certificat
Bine ai venit pe Comunitate Cult of gadges. Ședere plăcută și fructuoasă.

SSF75
Junior
Buna ! Sunt Florin , sunt din TM ... am redevenit client orange pentru a experimenta unele servicii ... Sunt un tip deschis discuțiilor și cunoscător de rețele mobile și fixe ... Am lucrat 11 ani in telecomunicații in tehnic ....Sunt client și acum la VODAFONE pe un ab Red infinity 25 (nelim tot .. net 5g min Nat sms min int fix mobil etc )...și sunt titanium acolo din ‘98 și la orange am fost Platinum din 2003 vreo 10 ani ... însă din păcate azi sunt un client nou ...sincer nu vreau sa supar pe nimeni . Sunt profund nemulțumit de politica orange de a taxa redirectionarile in alte rețele deși am eSim într-un iPhone xs MAX. nu pot folosi redirectionarile decât de pe nr VODAFONE spre orange ... dacă fac dinspre orange plătesc la tarif standard deși am plan nelimitat pe minute nationale . Apoi conferința .... la VODAFONE o fac gratis chiar și din roamingul SEE ... cu pana la 5 persoane ... La orange din păcate plătești chiar și atunci când nu inițiezi tu apelurile , ceea ce dacă e adevărat , sincer e absurd ... Acesta sunt eu ... și va mulțumesc pentru primirea in comunitate , asta dacă nu ma veți exclude pentru ca am spus ca “ceilalți sunt mai buni ... Nu fac antireclamă însă doresc îmbunătățire și pentru clienții orange !

teacher_
#StarMember
Salut @SSF75... Mă bucur că ești in comunitate! Până la urmă suntem aici sa descoperim cum putem să îmbunătățim rețeaua. Daca ai ceva nelămuriri, nu ezita sa intrebi, după ce verifici daca informația nu a fost publicata deja aici.

Miha_Z
#StarMember
Bine ai venit in Comunitatea Orange @SSF75. Orice idee si sfat pentru imbunatatirea serviciilor Orange sunt bine venite.

Vio73
#StarMember
Bun venit! Tocmai din acest motiv a fost creată Comunitatea, pentru a discuta și rezolva din probleme.

Ascary
Campion certificat
Bine ai venit Florin din TM. Cred că ai cunoștințe valoroase lucrând în acest domeniu. Așteptăm să le împărtășești și cu noi 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
Salut, sunt Gianni. Sunt născut în Bucovina. Îmi plac muzica, florile, iubesc animalele. Sunt în Orange de aprox.15 ani si 4 luni, sunt destul de mulțumit de servicile Orange. M-am înscris în comunitate pentru a afla cât mai multe informații și noutăți și de a lega cât mai multe prietenii.

Miha_Z
#StarMember
Bine ai venit @Gianni. Sper ca subiectele dezbatute in Comunitate sa te ajute. Daca ai nelamuriri, nu ezita sa intrebi.

Vio73
#StarMember
Bun venit în rândurile Comunității, Gianni!

Gianni
Cunoscător certificat
Mulțumesc @ Mihaela Z. Voi pune întrebările necesare atunci când am nelămuriri. O Duminică plăcută. Salut @ Vio 73. Mulțumesc pt.acceptare și sper să fiu de ajutor comunității. O zi plăcută.