anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bine ai venit! Hai să ne cunoaștem

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut!

 

Bine ai venit în Comunitatea Orange! Eu sunt Mihaela, Managerul Comunității și mă bucur foarte mult să fiu aici, alături de voi!

 

M-am născut în București și încă locuiesc aici, îmi place chiar dacă este un mediu agitat și “zgomotos”. Totuși nu m-aș supăra deloc să locuiesc undeva pe plajă, să mănânc mango și să beau apă de cocos la micul dejun :)) Deci v-ați dat seama deja că sunt persoana care iubește căldura, apa, plaja, marea 😄 Altceva … sunt cinefilă, îmi place la nebunie să călătoresc, iubesc animalele și îmi doresc să trăiesc o viață cât se poate de eco-friendly.

 

Dar cam atât despre mine, vreau să vă cunosc și pe voi! Hai să ne cunoaștem!

 

Apoi descoperă ce poți face în comunitate accesând link-ul de aici.

459 Răspunsuri 459

Vio73
#StarMember
Bun venit și celor mai noi în Comunitate!

Ascary
Campion certificat
Bun venit și de la mine noilor colegi 🙂

Sularov
Junior
Salut!Eu sunt Sularov si veti avea o experientă bună pe comunitatea orange

Miha_Z
#StarMember
Bine ati venit dragi colegi!

Vio73
#StarMember
Bun venit tuturor!

Toffifee
Junior entuziast
Buna, sunt Gabi si vreau sa fac rost de internet pentru ca am abonament de 18 euro si nu imi ajung cei 10 gb pe luna. Daca ma poate ajuta cineva.

Mihaela_1
Junior
Buna! Eu sunt nascuta, crescuta la tara, gaujani jud giurgiu, la mine e foarte frumos, aer curat, liniste; ma ocup cu cresterea de animale si pasari îmi place ce fac si unde stau.

Vio73
#StarMember
Foarte frumos, dar nu numai tu ești născută la țară! Mulți dintre noi suntem născuți și crescuți la țară. Bine ai venit în Comunitate și sper să-ți placă aici!

Miha_Z
#StarMember
Buna Toffifee. La urmatoarea prelungire de abonament, negociaza mai bine resursele oferite si spune-le ca doresti mai mult net. Eu am prelungit abonamentul si l-am ales pe cel de 5 Euro si dupa negocieri mi-au dublat internetul. Succes!

Jay
Campion certificat
Ce de nume noi :)... Asa influențata am fost de "puteti sa-mi spuneti Lucifer" încât am citit mai departe "sunt înger software" 😄

Ginuta
Junior
Bine v-am găsit în cea mai interesantă comunitate!

Vio73
#StarMember
Bun venit celor mai noi în Comunitatea Orange!

Eduard_maftei
Junior
Născut crescut in Bucuresti

Fritzy_Elefantu
Începător
Bună, sunt Iosif și sunt client și fan Orange de la începuturile GSM în România. Mă interesează tot ce este nou și sper că sunt o persoană sociabilă Mă bucur să fac parte din comunitatea Orange.

Vio73
#StarMember
Bun venit tuturor! Succes în activitatea din Comunitatea Orange!