anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bine ai venit! Hai să ne cunoaștem

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut!

 

Bine ai venit în Comunitatea Orange! Eu sunt Mihaela, Managerul Comunității și mă bucur foarte mult să fiu aici, alături de voi!

 

M-am născut în București și încă locuiesc aici, îmi place chiar dacă este un mediu agitat și “zgomotos”. Totuși nu m-aș supăra deloc să locuiesc undeva pe plajă, să mănânc mango și să beau apă de cocos la micul dejun :)) Deci v-ați dat seama deja că sunt persoana care iubește căldura, apa, plaja, marea 😄 Altceva … sunt cinefilă, îmi place la nebunie să călătoresc, iubesc animalele și îmi doresc să trăiesc o viață cât se poate de eco-friendly.

 

Dar cam atât despre mine, vreau să vă cunosc și pe voi! Hai să ne cunoaștem!

 

Apoi descoperă ce poți face în comunitate accesând link-ul de aici.

459 Răspunsuri 459

mariussruben89
Explorator entuziast
Bine ai revenit,simple, speram sa fie o experienta inedita si clar frumoasa,ca facem parte din aveasta comunitate.

_Cristi
Începător
Salut sunt Cristi din Constanța..

Alexjita
Junior
Salut! Eu sunt Alex. Îmi plac provocările și participarea activă la îmbunătățirea aspectelor ce decurg din interacțiunile cu ceilalți, în speranța unei calități a vieții mai bune și unei societăți mai bune. Îmi plac câinii, vacanțele și sportul.

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutari,Alex,ne bucurăm de prezenta ta aici,cat mai multi in comunitate,pentru a descoperi si vedea ce nevoi are fiecare,iar de ce nu sa gasim si fel si fel de solutii care se pot rezolva, ne bucuram !!! Si eu la randul meu,ca sunt parte din aceasta comuniune!!!!

Romeo_
Senior certificat
Bun venit va zic din Iasi Oras cu 7 coline Ma bucur ca ati venit S-ajutam cum stim mai bine 😉

Miha_Z
#StarMember
Bine ai revenit simple_dreams. Mie chiar imi placeau subiectele tale si de asemeni raspunsurile oferite. Cu toti suntem liberi sa ne exprimam opiniile, iar daca avem pareri contradictorii nu trebuie sa ne suparam si sa parasim comunitatea. Poate la alte subiecte cazi pe aceeasi lungime de unda cu persoana care anterior la alt subiect te-ai contrazis. Asa ca micile suparari trebuie ignorate si trecute peste ele. Spor la dezbatut noi subiecte. 🙂

Salve
Începător
Și mie imi plac marea călătoriile dar si muntele!

Vio73
#StarMember
Bine ai revenit simple! Mulțumesc! Bine ați venit, dragi colegi!

Ascary
Campion certificat
Bun venit colegilor înregistrați astăzi. Ședere plăcută și fructuoasă 🙂

Pastilchen
Explorator
O zi bună tuturor! E minunat ce descopăr în fiecare pe comunitate. Mulțumesc... vocii frumoase care m-a invitat, cu zile în urmă, să fac parte din comunitate și, căreia, din păcate, nu i-am reținut numele. Sunt din Sibiu și mă bucur să fiu cu voi.

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate, Pastilchen ! Sper să-ți satisfaci toate curiozitățile alături de noi!

GabiBraileanu
Junior entuziast
Bună ziua,mă numesc Gabriel Țăranu și sunt client Orange de 7 luni,am 47ani,sunt brăilean,lucrez in București,sunt mulțumit de orange

mariussruben89
Explorator entuziast
Bine ati venit ,cei noi pe aceasta frumoasa platforma, de colaborare,socializare,rezolvarea problemelor care le avem. Ne bucuram in continuare,cand vedem ca mereu ,apar cate 1,2 prieteni, colegi ,zilnic. Speram ca vom fi cat mai multi!!!

Aurora
Junior
Bună, ma numesc Aurora, ma bucur sa va cunosc.

Matt_D
Junior
Salut 🙂 !