anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bine ai venit! Hai să ne cunoaștem

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut!

Bine ai venit în Comunitatea Orange! Eu sunt Mihaela, Managerul Comunității și mă bucur foarte mult să fiu aici, alături de voi!

M-am născut în București și încă locuiesc aici, îmi place chiar dacă este un mediu agitat și “zgomotos”. Totuși nu m-aș supăra deloc să locuiesc undeva pe plajă, să mănânc mango și să beau apă de cocos la micul dejun :)) Deci v-ați dat seama deja că sunt persoana care iubește căldura, apa, plaja, marea 😄 Altceva … sunt cinefilă, îmi place la nebunie să călătoresc, iubesc animalele și îmi doresc să trăiesc o viață cât se poate de eco-friendly.

Dar cam atât despre mine, vreau să vă cunosc și pe voi! Hai să ne cunoaștem!

Apoi descoperă ce poți face în comunitate accesând link-ul de aici.

459 Răspunsuri 459

Vio73
#StarMember
Mulțumim, Romeo!

cell_vmc
Explorator
Ma bucur ca aici e locul in care Orange "prospera" nu in verzisori ci in cunoastere unii cu altii

Miha_Z
#StarMember
Frumoasa poezie Romeo, multumim de versurile dedicate comunitatii si membrilor ei.

Vio73
#StarMember
Bun venit cell_mvc!

Qubit
Angajat Orange
Buna! Eu sunt Octav, voi incerca sa petrec cat mai mult timp printre voi si sa raspund acolo unde pot. :) Pasionat de tehnologie, IoT (smarthome/ arduino/ etc.), plimbari cu motocicleta si pozaci in timpul liber. See'ya!

Vio73
#StarMember
Bun venit, Octav!

Alex_23
Junior entuziast
Salutare tuturor Ma bucur sa va anunț ca m am alăturat acestei comunități plina cu oameni minunați O sa încerc pe cât posibil sa întru cât mai des pentru a fi alături de voi O zi buna.

Vio73
#StarMember
Bine ai venit, Alex! Mă bucur că ai acceptat invitația noastră de a face parte din Comunitatea Orange!

Alex_23
Junior entuziast
Iti mulțumesc @Vio ! Pentru mine orange înseamnă mai mult decât niște abonamente care ma leagă de ei. Le sunt alături de 4 ani ca și abonat și am de gand sa continui pe mai departe cu ei. Voi fi aici pe cât îmi permite timpul sa încerc sa ajut și sa bem o "cafea" împreună cu toți cei prezenți aici. O zi buna

Vio73
#StarMember
Te așteptăm cât mai mult alături de noi!

Alex_G_
Cunoscător
Ce poezie frumoasa, @Romeo. Am mai dat peste câteva versuri postate de tine intr-un alt topic. Foarte frumos. Se pare ca tu ești poetul comunității.

Vio73
#StarMember
Da, foarte frumos! Nu citisem până acum. Mulțumesc, Romeo!

Ascary
Campion certificat
Bun venit tuturor,dar mai ales fetelor!

Miha_Z
#StarMember
Bun venit tuturor, dar mai ales baietilor! Ca sa continui urarea lui Ascary. :))

Miha_Z
#StarMember
Asa e Alex G, Romeo este poetul comunitatii. O parte din noi suntem obisnuiti cu poeziile lui, dar asteptam noile lansari. 😉