anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bine ai venit! Hai să ne cunoaștem

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut!

Bine ai venit în Comunitatea Orange! Eu sunt Mihaela, Managerul Comunității și mă bucur foarte mult să fiu aici, alături de voi!

M-am născut în București și încă locuiesc aici, îmi place chiar dacă este un mediu agitat și “zgomotos”. Totuși nu m-aș supăra deloc să locuiesc undeva pe plajă, să mănânc mango și să beau apă de cocos la micul dejun :)) Deci v-ați dat seama deja că sunt persoana care iubește căldura, apa, plaja, marea 😄 Altceva … sunt cinefilă, îmi place la nebunie să călătoresc, iubesc animalele și îmi doresc să trăiesc o viață cât se poate de eco-friendly.

Dar cam atât despre mine, vreau să vă cunosc și pe voi! Hai să ne cunoaștem!

Apoi descoperă ce poți face în comunitate accesând link-ul de aici.

459 Răspunsuri 459

Arsaluis
Junior entuziast
Eu sunt Laura. Sunt din Sibiu si sunt client Orange de 13 ani (pe abonament). Plus inca vreo 5 pe cartela. Nu sunt foarte la curent cu ultimele noutati in tehnologie, insa mi place la nebunie sa socializez. Asa ca, bine v-am gasit!

DanielaH
Moderator
Bine ai venit, Laura!

Miha_Z
#StarMember
Bine ati venit dragi colegi!

Vio73
#StarMember & October Problem Solver
Bine ați venit, dragi colegi!

Diana
Cunoscător
Salut , sun fan Orange de 18 ani , imi place sa calatoresc cu avionul si sa fac poze cu telefonul , ador marea pe orice vreme , incerc sa fiu in pas cu tehnologia

Vio73
Bine ai venit, Diana!

iuiu88
Cunoscător
Buna tuturoor ! Eu sunt Iulia din Baia Mare, Maramures .Admir si respect blandetea in oameni, in primul rand, si apoi fata de animale . Am o ireverenta pentru orice are legatura cu societatea, in afara de acele lucruri care fac drumurile mai sigure, mancarea mai buna si ieftina, iar batranii mai fericiti in vara si incalziti in iarna . Spoor sa avem !

Gabi91
Junior
Buna seara Orange-lovers! Ma numesc Gabi, am 28 de ani si sunt din Oradea. M-am inscris pentru ca imi place sa interactionez cu oamenii, iubesc tehnologia si imi place sa fiu la curent cu noutatile din domeniu. Imi plac mult cartile epic fantasy, filmele thriller, locatiile exotice, cainii, masinile (nu in aceasta ordine) s.a.m.d 😄

Alex_G_
Cunoscător
Buna, Mihaela C și întreaga comunitate! Eu sunt Alexandra și ma bucur tare mult ca am oportunitatea de a lua parte la desfășurarea acestui proiect. Mi se pare o idee foarte interesantă și as vrea sa împărtășesc cu voi experiențele mele. Eu m-am născut in Braila, însă de vreo 10 ani locuiesc in București. Imi place mult orașul, imi place agitația și ritmul lui, însă la fel de mult imi place și orașul natal și de fiecare data merg cu drag acasă.

Razvan
#StarMember
Bun venit noilor colegi în comunitatea Orange.

Vio73
Bine ați venit în Comunitate!

laur168
Junior
Mă numesc Laurențiu, locuiesc în Buzău - aproape de mare dar aproape și de munte (într-un cuvânt ușor de ajuns) la ,,confluența,, Moldovei cu Muntenia (apropo Buzăul nu se află în Moldova - pentru cunoscători) ...!!! Sunt un împătimit al drumețiilor, al plimbărilor în aer liber, sunt foarte rebel și sgubilitic, am principii de viață sănătoase, sunt în același timp conservator, în zodiacul chinezesc sunt câine de metal (adică credincios și dur câteodată dacă este necesar), îmi place foarte mult să cred că bunătatea oamenilor simpli o să schimbe lumea la un moment dat (cu cât mai repede cu atât mai bine), iubesc simplitatea, scormonesc prin sufletele oamenilor în căutare de dragoste și frumos (pe principiul puțini DAR buni - la prieteni mă refer), urăsc falsitatea, slugărnicia și minciuna ...!!! Sunt multe de spus dar poate pe parcurs o să ne cunoaștem mai bine ...!!! Am o vârstă care îmi permite să văd lucrurile altfel ...!!! Jacque Fresco m-a inspirat și mă inspiră și acum după moartea lui ...la vârsta de 101 ani ca și străbunicul meu de altfel ...!!! GATA ...Ajunge pentru început ...!!! Namaste ...!!! Sunt fericit că fac parte din comunitatea Orange ...!!!

Miha_Z
#StarMember
Bun venit noilor membri. Asteptam cu drag sa interactionam cu voi.

eda2k
Cunoscător
Salut ! Numele meu este Andrei și sunt din Iași. Orange face parte din viața mea de peste 10 ani și până în acest moment, nu m-a dezamăgit. Bineînțeles, toate relațiile vin cu bune și cu mai puțin bune, dar momentan balanța Orange înclină către cele bune 🙂

Romeo_
Senior certificat
Buna,sunt Romică din Iași si am urmatoarele placeri vinovate : caldura,marea,plaja(imi place sa ma plimb descult),ador teatrul,cititul,compun versuri mai mult pt cei apropiati,ciocolata e “pasiunea” mea.Imi place sa calatoresc atunci cand timpul imi permite.Imi pare bine sa fac parte din aceasta comunitate si Multumesc celor care m-au invitat!(Mihaela&Daniela)