- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 04-06-2021 01:58 PM
- Email (asociat contului tău My Orange): Acest câmp este probabil cu scop ”informativ”, întrucât nici o modificare asupra adresei de email nu se poate face decât din contul de MYORANGE aferent. Dacă este condiționată problema, atunci soluția era măcar o informare / link spre contul de ”My Orange”.
- Username (nickname / pseudonim): Acest câmp sugerează faptul că oricând pe un cont creat ai libertatea unui ”nou botez” pentru a deveni un același utilizator, dar cu haine schimbate. Inutilă, nefolositoare, chiar neindicată, exceptând cazul când schimbarea s-ar face cu un accept al moderatorilor Comunității. Personal am fost încă de la început am fost ”amprentat” de către moderatori ca ”_1” și am rămas și până în ziua de astăzi ”FLo_1”;
- ”Avatar (încarcă o poză sau selectează un avatar din lista de mai jos)”: Singura opțiune mai ”editabilă” dintre cele existente, fără să insist asupra ei, vă spun doar că este o preferință de ”gust”.
- Opțunea de selectat ”Sunt de acord să primesc noutăți prin newsletter de la Comunitatea Orange” este probabil utilă la început, dar inutilă la ”dezabonare”, întrucât SURPRIZĂ: ”Dezabonarea se face din newsletterul cu noutăți, primit de la Comunitatea Orange”. Atunci ce să mai actualizez de aici?
- Opțiunea de selectat ”Acceptă Termeni și Condiții generale de utilizare a Comunității Orange România”: Dar se poate continua actualizarea fără selectarea acestei opțiuni? Deci încă o ”selectare” obligatorie dar făcută cu mânuța utilizatorului.
- Iar dacă vrei să ”ACTUALIZEZI” toate aceste multitudini de informații și modificări, rețeta prăjiturii conține cireașa de pe TORT: ”Câmpul "username" există deja. Te rugăm să alegi un alt username.” Adică (mai pe românește spus) schimbă-ți numele dacă vrei să actualizezi vreo informație. Păi atunci care e scopul actualizării?
Deci dacă pentru mine, în această formă, această ”ofertă” de ”editare profil” mi se pare jenantă, vă invit pe voi dragi membri ai Comunității să o comentați, sau să sugerați eventuale schimbări care ar fi necesare de adus acestui aspect.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 04-06-2021 02:30 PM
Salut, FLo_1. Așa cum am menționat și pe alt topic situația notificărilor este în atenția noastră, investigăm ce se întâmplă și vom reveni cât de rapid posibil.
Ca să le iau pe rând:
- câmp e-mail: da, este de informare, am avut în trecut și text adițional cu faptul că editarea se face din contul My Orange, însă era foarte mult text și am scos, având topicuri dedicate în care explicăm acest lucru și cu pașii necesari pentru schimbarea adresei de e-mail. Dacă sunt mai mulți doritori să explicăm exact și în această pagină de profil, vom schimba din nou, așteptăm feedback-ul vostru.
- username: poți modifica dacă îți dorești, desigur să nu existe deja username-ul respectiv, acest lucru fiind normal să nu poți seta un nume existent. Sunt membri în comunitate care și-au mai schimbat username-ul ulterior.
- căsuța abonare noutăți: da, dezabonarea se face din e-mailul primit cu noutăți, aici informăm cu privire la acest lucru. Însă este important să păstrăm această căsuță pentru membrii care și-au făcut cont și nu au bifat la înregistrare și abonarea, dar își doresc să o facă ulterior și o pot face din această pagină (pot bifa și actualiza).
EDIT: actualizarea profilului funcționează fără afișarea erorii de username existent.
Ne poți spune, te rog și sugestiile tale sau ce ți-ai dori să vezi în această pagină de actualizare date profil? Mulțumim.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 04-06-2021 02:20 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 04-06-2021 02:30 PM
Salut, FLo_1. Așa cum am menționat și pe alt topic situația notificărilor este în atenția noastră, investigăm ce se întâmplă și vom reveni cât de rapid posibil.
Ca să le iau pe rând:
- câmp e-mail: da, este de informare, am avut în trecut și text adițional cu faptul că editarea se face din contul My Orange, însă era foarte mult text și am scos, având topicuri dedicate în care explicăm acest lucru și cu pașii necesari pentru schimbarea adresei de e-mail. Dacă sunt mai mulți doritori să explicăm exact și în această pagină de profil, vom schimba din nou, așteptăm feedback-ul vostru.
- username: poți modifica dacă îți dorești, desigur să nu existe deja username-ul respectiv, acest lucru fiind normal să nu poți seta un nume existent. Sunt membri în comunitate care și-au mai schimbat username-ul ulterior.
- căsuța abonare noutăți: da, dezabonarea se face din e-mailul primit cu noutăți, aici informăm cu privire la acest lucru. Însă este important să păstrăm această căsuță pentru membrii care și-au făcut cont și nu au bifat la înregistrare și abonarea, dar își doresc să o facă ulterior și o pot face din această pagină (pot bifa și actualiza).
EDIT: actualizarea profilului funcționează fără afișarea erorii de username existent.
Ne poți spune, te rog și sugestiile tale sau ce ți-ai dori să vezi în această pagină de actualizare date profil? Mulțumim.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 04-06-2021 02:33 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile