anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Posibil câștigător la concursul din Comunitatea Orange?

Roxy_3
Explorator entuziast
Buna ziua am primit un email precum ca as fi un posibil castigator a unei boxe si a fost extragerea acum 3 zile. Cum intru in posesia premiului?
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@Roxy_3 și @Sarah Amina dacă subiectul e-mailului pe care l-ați primit ieri este acesta "[Comunitatea Orange] S-a primit un răspuns la una dintre întrebările pe care le urmărești" atunci e-mailul este de fapt o notificare cu răspunsul adăugat de unul dintre membri pe întrebarea de concurs. Probabil ați mai primit și alte astfel de e-mailuri cu ce au mai răspuns alți membri pe întrebarea respectivă.

Confuzia a venit pentru că membrul alterego a copiat parte din e-mailul primit de el și l-a postat pe topicul de concurs. Și de aceea în e-mailul primit veți vedea că la început aveți și textul următor: "alterego a răspuns la întrebarea pe care o urmărești "Concurs "Poveste de iarnă în Comunitatea Orange"""

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

DanielaH
Moderator
Roxy, ne spui, te rog, când ai primit e-mailul și de la ce adresă? Am avut și noi un concurs în Comunitate, dar extragerea noastră a avut loc ieri. Poți pune un screenshot să vedem exact despre ce este vorba? Mulțumim.

Roxy_3
Explorator entuziast
IERI l-am primit fix in emailul de la comunitatea orange la ora 18:31 inca mai.chinui sa pun poza sa vedeti. Cred ca e vb de extragerea de la poveste de crăciun.

DanielaH
Moderator
Roxy, poți verifica încă o data, te rog? Nu este cumva o notificare trimisă automat din platforma Comunității prin care erai anunțată că alterego a răspuns la întrebarea pe care o urmărești "Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”? Ne-ar ajuta un screenshot.

Roxy_3
Explorator entuziast
Cred ca am gresit cand am spus 3 zile, m-am uitat mai bine si e vb de ieri la mesaj. Curios e faptul ca nu a venit ca un mesaj normal. Ci a venit din comunitate la o intrebare adresata de catre cineva si mai jos cu mesajul ca as fi un posibil castigator, nu ca am castigat.

Roxy_3
Explorator entuziast
Ba da e fix cum ai spus.

Roxy_3
Explorator entuziast
Si cum e pana la urma? Sau ce este cu acel mesaj?

FaraUnID
Campion certificat
Notificarile din comunitate vin de pe adresa de e-mail - "noreply@comunitate.orange.ro" Potentialii castigatori au primit e-mail de pe adresa - "comunitate@orange.ro" In momentul in care principiile comunitatii devin mai presus de libertatea de exrpimare o sa fiti atentionati de pe adresa de e-mail - "contact@comunitate.orange.ro" adresa care nu accepta mesaje, ca asa-i in tenis cu T.

Roxy_3
Explorator entuziast
Mesajul nu a venit din noreply ci fix din comunitatea orange, dar a venit cum a spus DanielaH. Am pus si screenshot.

DanielaH
Moderator
În momentul în care răspunzi la o întrebare, se activează automat opțiunea "Urmărește răspunsurile" și, de fiecare dată când un alt membru al Comunității postează un comentariu la întrebarea respectivă, tu primești o notificare pe e-mail prin care ești anunțată de acest lucru. În e-mailul respectiv vei vedea și comentariul (sau o parte din el, in cazul în care este mai lung) membrului respectiv. Dacă nu mai vrei să primești astfe de notificări trebuie doar să debifezi casuța "Urmărește răspunsurile". În cazul de față, tu ai văzut în e-mail postarea lui alterego pe topicul cu concursul. În ceea ce privește acest concurs, din păcate, nu te afli printre câștigătorii extrași.

FaraUnID
Campion certificat
Acel mesaj primit de tine este o notificare de mesaj nou pe topicul cu Poveste de Iarna, notificare receptionata din adresa de email noreply@comunitate.orange.ro care are setat ca si Sender ID <> "Salut Roxy_3 alterego a raspuns la intrebarea pe care o urmaresti ......"

Razvan
#StarMember
Așteptăm lista cu câștigători să fie publicată pe topicul dedicat.

DanielaH
Moderator
Desigur, lista câștigătorilor va fi publicată în data de 15 februarie aici https://comunitate.orange.ro/questions/2530483-incheiat-concurs-poveste-iarna-comunitatea-orange.

Sarah_Amina
Junior entuziast
Am primit un email de la comunitatea orange cum că aș fi câștigător al unei boxe portabile , ieri 10 februarie, ce trebuie să fac mai departe sau cum voi fi contactată, Atașez emailul.:Felicitări! În urma participării la concursul "Poveste de iarnă în Comunitatea Orange", ai fost desemnat potențial câștigător al premiului de la Categoria 2, constând într-o boxa JBL Go 2 (rezistență la apă clasa IPX7, la o adâncime 1m, pentru max. 30 minute și datorită bateriei lithium-ion, funcționează până la 5 ore via Bluetooth sau AUX). Tragerea la sorți a avut loc astazi, 10 februarie 2021 Găsești răspunsul aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2530483-concurs-po... Cu prietenie, -- Comunitatea Orange România https://comunitate.orange.ro/ Dar nu imi arată ce să fac mai departe. mă puteti ajuta? Ok, sperăm să o primim si pe email sau o notificare dacă si cum putem intra in posesia premiului și ce trebuie să facem.

Razvan
#StarMember
Ai primit acest mesaj deoarece esti abonata la topicul respectiv, mesajul standard este ceva mai lung si conține mai multă informație.