anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Schimbare premii pinata

Office13
Junior
De ce de la premii precum PlayStation, aspirator, Air buds ați trecut la cana termos? Mulțumesc.
11 Răspunsuri 11

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Office13. Eu nu am prins nici cană/termos, deci:))) Trebuie să ai bulan mare. Cred că ține și de stocurile pe care le au cei de la Orange.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu e doar cana termos, asa cum nu a fost nici in cealalta editie doar playstation sau doar cana termos. Apropos, termosuri au fost in ambele editii. Inteleg le ce te referi. Si am observat si eu o diferenta. Dar banuiesc ca asta fost bugetul pentru editia asta.:)
Client Orange

And04
Senior
Salutare, @Office13 Nu sunt doar cani termos. Poti consulta aici lista de premii pentru aceasta editie: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

delfinas
#StarMember
E f simplu. iti plac premiile, joci, nu-ti plac, stai deoparte.

Viocat
Senior certificat
Cresteri mari la preturi si se gandeste lumea ca mai sunt banii doar pentru cafea/ceai:). Trebuiau diversificate premiile fizice oferite. Oricum cred e mai bine cu premii fizice decat cu premii in urma tragerii la sorti.

Iulia_
Junior entuziast
Acum vb sincer si pe adevar..sunt niste premii gratuite-gandindu ma ca pe general se aduna puncte din plata facturi reincarcari in mod normal-de care ne bucuram..Am observat valoarea scazuta a premiilor fata de alte editii(eu castigand in alta editie un robot aspirator)si punctele mult mai mari..dar este jocul lor alegerile lor ..Oricum multumesc frumos pt ghiozdanul castigat azi..se poate doar trebuie sa fii pe faza la ora la care le baga

delfinas
#StarMember
Exact așa e, Iulia, bine ai zis!!!

Buna seara, reînviu topicul cu o mica întrebare va rog: pot transfera GB câștigați la Pinata, altui nr Orange care îmi aparține tot mie ?? Mulțumesc anticipat.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Nu, dar daca ai ambele numere pe contul My Orange, ar trebui sa poti selecta numarul care vrei sa primeasca bonusul.

Client Orange

Florin
Cunoscător

@arsradu am ambele numere pe același cont My Orange, nu am selectat pașii mai departe de teama sa nu activeze premiul doar pe primul număr din lista. Mulțumesc ptr răspuns.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Cu placere. 🙂 Ma bucur ca te-am putut ajuta.

Client Orange