anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Discrepanta concurs pinata party cel mai recent

Alex_T
Junior entuziast

In descrierea celei mai recente pinata party "poți câștiga prin tragere la sorți super premii: telefoane Apple iPhone 14 Plus"

Alex_T_0-1687787232976.png

Dar cateva linii mai jos, aparent premiul este diferit:

"15 telefoane Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB"

Alex_T_1-1687787316361.png

Cum vine asta ?

 

De ce intreb ?

Sunt client orange de ceva timp, dar NICIODATA nu am prins premii fizice disponibile (nu ma intereseaza  +min / net/ whatever beneficii, nu am nevoie de altceva).

Imi amintesc ca la ultima campanie la care am participat, care mi-a si intarit ideea ca premiile sunt fictive, a fost prin decembrie anul trecut (estimativ) cand se dadea drumul la cate o noua serie de premii (la fiecare 2 sapt sau ceva, nu imi mai amintesc exact). Refreshuiam pinata partyul cand se presupunea ca se va actualiza, s'au updatat premiile, dar toate afisau "indisponibile" sau "fara stoc" sau ceva de genul, am scris suportului si mi s-a zis ca este o "eroare de sistem" si nu se actualizeaza cum trebuie, trebue doar sa astept... Am asteptat pana la finele concursului fara nicio schimbare de stoc... Vanam un joystick la vremea respectiva, mi-am cumparat linistit de Craciun fara ajutorul Orange.

Inteleg ca sunt (poate) milioane de oameni ce urmaresc acelasi lucru si era greu sa fi prins un premiu, dar cum suportul imi confirmase la vremea respectiva ca e o "eroare de sistem", nu a facut decat sa imi confirme ca nu s'a gasit rezolvare cat am vanat eu premiul respectiv, si a ramas toata situatia in pom.

Eu cred cu tarie ca premiile sunt fictive - don't hate, este doar parerea mea si a eului meu, proprie si personala 🙂

Astept contra-argumente daca aveti chef de analiza pe text 🙂

Toate cele bune

13 Răspunsuri 13

GeorgianaD
Moderator

Oops...se pare că pe site este o eroare. Am trimis-o colegilor și va fi corectată. Îți mulțumim că ne-ai atras atenția! Premiile sunt cele menționate în regulamentul campaniei, acestea sunt reale, iar listele cu cei care le-au câștigat până acum sunt afișate public. Sperăm să participi în continuare, să strângi multe puncte și să fii unul dintre câștigători. Succes!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Premiile nu sunt fictive. Eu am castigat câteva chestii cand a fost Pinata cu livrare. De cand cu tragerea la sorti...nimic. Dar daca vrei o confirmare, pot sa-ti confirm ca acele premii, cel putin in editia respectiva, au fost pe bune.

In cazul asta, e o greseala, intr-adevar, pe site. 🙂 Cel mai probabil, informatia a ramas de la o campanie mai veche.

Client Orange

Alex_T
Junior entuziast

Multumesc frumos @GeorgianaD, dar ma indoiesc ca voi avea orice fel de succes, aici cel putin.

Ma bucur ca am putut asista la remedierea unei erori, pacat ca insistentele inversunate asupra "problemei tehnice" din campania trecuta nu au avut un rezultat pozitiv  ... 

Astept si alte pareri pe analiza textului daca se mai iveste cineva.

Toate cele bune

FLo1
#StarMember

@Alex_T: Te rog mai verifică încă o dată și să ne comunici dacă e o acum. Mulțumim de observație.

FLo1_0-1687805021128.png

 

Miha_Z
#StarMember

Și eu îți pot confirma că premiile au fost reale. Intr-adevar in prima ediție și eu am avut dubii că mereu când intram apăreau ca fiind deja revendicate. Dar trebuia doar insistat cu refresh-ul și nimerit ora corecta. Apoi am câștigat purificator de aer, subwoofer Samsung, ceas Xiaomi, camera mașină, baterie externa.... Dar ziua de marți de la 10 până nimeream ora corecta stăteam cu telefonul in mână și-l butonam. 😁 De când cu tragerile la sorti n-am mai câștigat nimic. 😔

Alex_T
Junior entuziast

"purificator de aer, subwoofer Samsung, ceas Xiaomi, camera mașină, baterie externa.... " ori exagerezi, ori exagerezi. Nu stiu pe nimeni sa fi castigat vreodata!*, dar tu deja ti'ai mobilat si utilat casa cu orange. 

Ccand vor scoate un apartament ca premiu, sigur il vei castiga. Mult noroc

Nu exagerez cu nimic. Daca vrei sa crezi bine, daca nu, nu. Se poate vedea si in lista de castigatori. 🙂 Dupa cum am spus in ziua de marti stateam focusati si eu si sotul in Pinata Party si unul din noi reusea sa castige ceva. Dar nici noi n-am castigat de la inceput si eram la fel de sceptici in privinta castigurilor. Ba chiar mi s-a intamplat sa joc cu colega mea de munca si ea sa fie mai rapida si sa castige trotineta. Iar eu am inceput sa castig dupa cateva saptamani.

user_18589975
Junior

Niciodata nu am castigat,am 20 de ani cu Orange,sper sa am si eu noroc la un telefon ...

Bine ai venit in club. N-am vazut niciodata niciun premiu, desi particip constant de 5ani+ la tot ce prind.

Consider cu tarie ca premiile sunt fictive.

Vlad_D
Junior entuziast

Doar in prima editie am reusit sa castig un premiu, o baterie portabila cu incarcare wireless; la celelalte editii, ca  majoritatea celor care au postat, nu am mai reusit sa prind nici un premiu.

Sper sa castigi acum! Eu nimic nu am castigat!

Alex_T
Junior entuziast

Mult noroc in continuare, desi personal stiu cu ce fictivitate se vor da premiile si pe viitor.

adrian87n
Cunoscător

salut, particip si eu la Pinata party de ceva  sezoane si ma multumesc cu extra internet  sau minute etc... ar trebui sa fie mai accesibile optiunile de Orange TV GO PREMIUM... Tot cum a zis cineva mai sus, la promiile fizice mereu stoc indisponibil (indiferent de moment sau refresh), insa ma intriga altceva... de ce nu s-a introdus optiunea : cu  punctele din Pinata iti poti achizitiona la pret cu reducere in functie de vechime : pe langa ceea ce e deja in app (min, sms, etc..) sa poti achizitiona de aseemnea si : Puncte thank you, reducere la factura, accesorii orange,  cupon reducere emag, cupon reducere Decathlon, cupon reducere elefant.ro. cupon reducere librarii, sau la DM ar fi asa utile mai multe optiuni, reduceri la parteneri....