anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Piñata party - câți au câștigat un premiu?

Crisgilu
Junior entuziast

De fapt nu este o întrebare este o provocare,din toți participanții la pinata party care au trecut de 1000 de puncte oare ce s-a câștigat și câți au câștigat un premiu, aș vrea să văd cu dovezi,poze,orice un premiu câștigat de cineva,eu cred că e mare abureală,eu am participat de când a început și nu am câștigat nimic în afară de 10gb de internet, mulțumesc 

36 Răspunsuri 36

Salutare!

Eu am câștigat numai bonusuri de net, minute internaționale, vouchere de 10 euro, de reducere la accesorii , etc. Sunt și persoane care au câștigat, și nu puține.

Nu cred că mai există altă companie din Ro care oferă așa ceva gratuit, deci spor la premii!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Beny71
Începător

Sut curios daca a castigat cineva la pinata ca am vazut ca e la secret castigatorii?

A catigat cineva ceva la pinata sau e secret? 

MihaiC99
Campion certificat

Salut,

Din păcate lista câștigătorilor nu mai este afișată de câteva ediții.

Câștigătorii sunt contactați telefonic (T&C)

Sunt membri ai comunității care au afirmat că au câștigat un premiu oferit prin tragerea la sorti.

https://comunitate.orange.ro/t5/campanii-orange/ 

Salutare!

Sunt destui care au câștigat! Eu am luat de nenumărate ori opțiune cu internet nelimitat, minute internaționale și Orange TV go , care sunt lucruri foarte sigure.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Lupu_Cristinel
Junior entuziast

A castigat cineva din comunitate la pinata party? Ma refer la premiile mari. Sunt curios.

Salutare!

Mai există un subiect deschis pe aceeași temă, în care unii utilizatori au confirmat câștigarea premiului.

https://comunitate.orange.ro/t5/campanii-orange/pi%C3%B1ata-party- 

Lista de castigatori e afisata la finalul fiecarui regulament al campaniei respective.
Regulamentul se poate gasi online.