anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Piñata party - câți au câștigat un premiu?

Crisgilu
Junior entuziast

De fapt nu este o întrebare este o provocare,din toți participanții la pinata party care au trecut de 1000 de puncte oare ce s-a câștigat și câți au câștigat un premiu, aș vrea să văd cu dovezi,poze,orice un premiu câștigat de cineva,eu cred că e mare abureală,eu am participat de când a început și nu am câștigat nimic în afară de 10gb de internet, mulțumesc 

23 Răspunsuri 23

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Au mai fost si din cei care au castigat la tragerea la sorti si au postat in Comunitate, dar nu mai gasesc acum topicul. Daca reusesc sa-l gasesc, il pun aici.

Iti spun sincer ca si eu as vrea sa vina in Comunitate toti castigatorii si sa ne spuna si noua ce au castigat. Eu unul am castigat doar la primele cateva editii de la inceput, cand nu era cu tragere la sorti (si nici cu cele 1000 de puncte). De cand cu tragerea la sorti, nimic. Nu zic ca e o "abureala". Dar la cate editii au fost, mi se pare ciudat sa nu se fi nimerit niciunul dintre membrii activi sau existenti in Comunitate.

Client Orange

Nici eu nu m-am numărat printre câștigătorii de premii de 1000 de puncte, dar asta e, fiecare cu steaua lui norocoasă sau nu. Premii pe puncte am ales după nevoie, și oricum acelea se pot considera ”alese”, nicidecum ”câștigate”. Acum, faptul că sunt mulți între câștigătorii de la Pinata (indiferent de ediție) care nu activează în Comunitate și nu le pasă să activeze.... este strict alegerea fiecăruia. Cum se menționa cu altă ocazie, ”concursomanii nu intră în Comunitate decât exclusiv pentru premii, nicidecum pentru schimb de experiență, impresii, ajutor oferit semenilor”. Dar e o lume/platformă liberă. Cei deranjați găsesc diferite bărci / luntre de salvare și părăsesc corabia în liniște.

@arsradu: Am găsit liste mai vechi, inclusiv din 2022. Pentru 2023, de exemplu pentru ediția din 31iulie-31oct2023, câștigătorii au fost afișați aici, pe acest topic. Tot pe acest topic este și lista pentru ediția din 31ian-27aprilie2023. Pentru ediția 01noiembrie2023-31ian2024.... urmează să fie afișată (doar nerăbdătorii sunt nedumeriți / nu știu). 

Crisgilu
Junior entuziast

Aș vrea o poză cu un telefon câștigat,eu dacă aș câștiga m-aș lăuda peste tot  as6face și reclamă...

Daca nu ai incredere, poti sa nu mai participi. Nu e obligat nimeni sa arate ce si cat a castigat. Sunt mai multi clienti Orange decat membrii Comunitatii, asa ca s-ar putea sa nu fie nici un castigator pe aici.

Nici eu nu am castigat la Pinata Party, dar nu ma agit.

Crisgilu
Junior entuziast

Nici eu nu mă agit dar eram curios

Crisgilu
Junior entuziast

Ai mare dreptate,nu știu câți oameni sunt in comunitate dar nu văd unul să posteze că a câștigat...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nici eu nu am câștigat în afară de faptul că mi-am luat de nenumărate ori internet nelimitat pe alte numere de pe cont și am ales și Orange TV go.

Au postat anumite persoane pe astfel de topicuri că au câștigat diverse premii, dar mie mi se pare interesant oricum, în condițiile în care nu plătești nimic în plus, să ai posibilitatea să îți dai net nelimitat pe bune, fără limită de gb, în condițiile în care cei de la concurență îți limitează vitezele după un anumit număr de gb. 

Este un beneficiu care îți oferă șanșe în plus, fără vreun cost suplimentar!

 

user_18244543
Începător

Nici eu nu am câștigat niciodată ceva, dar lipsa de transparență din partea organizatorului în ceea ce privește tragerea  la sorți mă face să nu prea am încredere...că acele premii s-ar câștiga printr-o extragere (electronică!) corectă! Nu ar fi fost cel mai corect așa cum procedează "Cârcotașii"? Cumpărat un spațiu de 5 minute la o televiziune și să vadă toți participanții extragerea!

Au televiziunea lor în Orange TV de ce nu fac acolo extragerea?oricum nu mai am încredere în Orange de mult timp...

DanielaC24
Junior

Buna! 

Si eu eram tare curioasa daca a castigat cineva .

Pe 23 ianuarie 2023 primisem un apel cu faptul ca am castigat un Samsung Flip 4 , nu prea am crezut, iti dai seama. 

Dupa o luna -23 feb 2023 am primit alt apel de la seful de magazin, ca sa ma duc sa il ridic personal din locatia aleasa de mine, desigur am semnat si un document de primire, chiar totul a decurs ok. 

Cand am ajuns acolo, m-am dus la un operator oarecare si cand i-am zis ca am castigat, a facut niste ochi... :))) pana a venit seful de magazin, mi-a inmanat premiul si alti 2 operatori au venit sa vada ca nu le veneau sa creada ca se poate castiga :)))) . 

Eu particip la fiecare campanie de cativa ani buni si astept sa mai castig 😂

Speranta moarte n-are.

Cateodata chiar pare un scam cand esti sunat de un operator orange sa te anunte ca ai castigat 😅. Am atasat si cateva poze cu premiul. 

Daca ma intrebi daca il folosesc - nu, l-am vandut si mi-am luat un S23 ultra 😂

1000003664.jpg

1000003658.jpg

1000003659.jpg

1000002402.jpg

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Felicitari, Daniela! Sa te bucuri de noul telefon! 🙂

Client Orange

Felicitări, în sfârșit un câștigător să te bucuri la maxim de telefon...

Multumesc ! 

Din ce am observat, lumea nu se mai posteaza pe aici ca "vai uite ce am castigat", pentru ca isi iau hate. 

Mie cel putin nu imi place sa ma etalez, dar raspund cand sunt intrebari de genul.  

Plus, daca castiga alte persoane, ii felicit, nu arunc cu pamant.

De aceea am pus si poze, ca sa se vada ca se poate castiga. 

Oricum, eu sunt de parere ca sunt prea putine premii, avand in vedere numarul de oameni care folosesc Orange.

Mult succes celor care participa la campanii / alte concursuri Orange! 

Sper sa castige fiecare om din aceasta comunitate.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ai perfecta dreptate, Daniela! Se poate sa fie si asta. Si da, e un punct de vedere valid.

Problema....e ca din cauza ca nimeni nu o face, scade credibilitatea concursului pe de-a-ntregul. Pentru ca pare ca premiile alea se dau "pe sub mana". Sau nu sunt reale. Sau mai stiu eu ce.

Eu unul am castigat, in primele editii, astfel incat pot sa confirm ca, cel putin in ceea ce ma priveste, premiile exista, sunt reale, si da, chiar se dau. Si cu toate ca nu am castigat telefoane sau chestii super scumpe, au fost exact lucrurile pe care mi le doream. A fost la inceput de tot un rucsac care mi-a placut foarte mult si pe care am avut norocul sa-l castig, niste termosuri, si un aparat de cafea. Cam asta e tot ce am castigat eu de cand a inceput concursul asta, si cum ziceam, doar in primele editii. Si da, pot sa pun si poze daca e nevoie. :)) 

Adica n-au fost premii foarte scumpe. Dar e adevarat ca la editiile cu tragere la sorti....sortii n-au fost de partea mea. :))

Oricum, multumim frumos, Daniela! Sa stii ca postarea ta ajuta foarte mult!

Client Orange