anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta in magazin - net 500, TV, FUN 11 + NOTE 12 PRO CADOU... totul la 13 Euro

paulradumacarie
Junior entuziast

Buna ziua,

A mai accesat cineva oferta din titlu? Adica platesc 13 euro pentru NET, TV SI FUN11 si primesc telefonul gratuit? Draguta fata din magazin, mi-a scris si pe brosura acest pret. Ce imi scapa?

30 Răspunsuri 30

Merg pe doua probabilitati:

1. 65 lei (13E) pret redus in conditiile stelutelor... oricare ar fi alea) pentru minim 24 de luni sau permanent (pe intreaga durata a contractului)
  2. 65 lei (13E) 6 luni (de vazut si care sunt alea: 1-6 sau 1-3 plus 13-15, cum se intampla pe la altii) si apoi 99 lei (20E) pentru intreg pachetul.

Stii ce ar fi tare? Ca in urma mesajelor noastre, Paul, initiatorul topicului, sa vina cu o a treia varianta dupa o discutie prealabila cu doamna/domnisoara care i-a facut oferta respectiva. :)))

Avand in vedere volumul de informatii de la subsolul paginii...nu m-ar mira. :)) Dar...vom vedea.

Client Orange

N-ar fi exclusa varianta, dar sunt curios care va fi rezultatul (oferta finala, daca va accepta).

Anul trecut prin martie (cred), cand am fost sa ridic un premiu de la Orange, am primit o oferta similara de 2E pe luna la serviciile fixe, tot pentru 2 ani. Dar era pe fidelizare.

Oricum, daca esti de acord cu oferta, uita-te pe contract. Acolo va trebui specificat cat este valoarea lunara a contractului si daca reducerea este pe un termen X (6/12/24 luni) sau cat ai active serviciile.

PS: cat am fost eu titularul de contract la UPC (inca nu fusesera cumparati de Vodafone), aveam gratuit o optiune de sport (cea cu canalele de fotbal) doar pe perioada minima contractuala. In momentul in care ieseam din acea perioada, intra in taxare suplimentare. Am facut 2 fidelizari chestia asta (sa nu o platesc).

Fost Membru
Neaplicabil

Cei din magazin mint și foarte mult fie ca e shop fie ca e Store. Spune-i ca vrei oferta dar sa îți arate in contract negru pe alb ca prețul e valabil 24 luni.

eu când am fost in shop in urma cu 2 ani sa fac o prelungire o tipa mi-a zis ca pt fidelitate îmi da un telefon cu butoane cadou acel cadou de fapt presupunea activarea unui nou abonament, noroc ca am citit contractul. Când am început sa pun întrebări a zis ca din greșeală a activat acel abonament și ca își cere scuze 😅

desi înainte am întrebat de 3 ori dacă chiar e gratuit sau trebuie un abonament nou și au zis ca nu trebuie abonament nou ca îmi da cadou pt cel existent 

Vio73
#StarMember

Oricum, dacă ești atent, poți obține o ofertă foarte bună!

paulradumacarie
Junior entuziast

Am purtat o noua discutie cu acea vanzatoare din magazin. Cand am intrebat-o de notele din subsol si chestii pe care le-ati mentionat voi pe aici, s-a schimbat brusc la fata. A zis ca a gresit prima data si nu a verificat unde trebuie nu stiu ce. Oferta finala dupa trasul de limba ar fi asa: 13 EURO PRIMUL AN SI 16 EURO ANUL 2  

Multumesc tututor! Nu parea prea happy ca am intrebat :))) Este cam fumata treaba cu ''am gresit"

Fost Membru
Neaplicabil

Este o practica des întâlnită

Oricum, e ok și așa, dacă ai 3 servicii.

Așa ai și oferta de pe site, cea cu 2 euro serviciile fixe timp de 1 an:

https://www.orange.ro/oferta-internet-exclusiv-online/?utm_term=&utm_content=20284823683+-+&source=g...

Baftă!

Razvan
#StarMember

Mulțumesc cu recunoștință că ai împărtășit oferta finală cu noi. Intotdeauna să citești contractul înainte de a-l semna. Ce scrie acolo, aia rămâne, știi expresia: “vorba zboară, scrisul rămâne."

paulradumacarie
Junior entuziast

Să-i fie rușine!!! De parcă nu as fi intrebat-o inițial de zece ori daca cei 13 euro sunt pe doi ani. Macar știu în ce magazin sa nu mai calc.🥱

Sunt destul de sigur ca oferta, daca nu cumva reiese altceva din acea pagina, e pe 6 luni. Daca scrie altceva, sunt dispus sa-mi schimb parerea. Dar asta e unul dintre lucrurile care sunt scrise clar pe acea bucata de hartie: "6 luni."

Nu stiu de unde 13 Euro in primul an si 16 in al doilea. Banuiesc ca se adauga cate 1 euro pe serviciu. Si, daca nu-l primesti complementar din partea Orange oricum, ca "optiune" pe cont, il primesti ca parte din contract.

Deci da, mare atentie la ce semnezi. Si intotdeauna cand primesti o oferta de genul asta, priveste-o cu rezerva si cu neincredere. Pentru ca, ceea ce s-a intamplat aici, se intampla peste tot. Si telefonic, si in magazin, si oriunde vine vorba de facut abonament! Pentru ca asta e politica tuturor. Asta e foamea asta nebuna de abonamente. Nu de clienti, ci de a-bo-na-men-te. Si asa cum oamenii sunt in stare de lucruri nu foarte placute cand le e foame, asa si aici. Stii cum e reclama aia: "nu esti tu cand ti-e foame". :))

Ceea ce ar trebui sa intelegi tu e ca asta e problema la abonamente in general. Asta e unul dintre motivele pentru care eu nu vreau abonament si nu recomand abonamente. Atata timp cat vei vrea abonament, te expui implicit la astfel de practici inselatoare. Pentru ca ei au tot interesul sa vanda si sa-si faca target-ul de abonamente. Si sunt dispusi sa ascunda informatii esentiale pentru asta. Pe principiul: "interesul poarta fesul."

Deci, draga Paul. Oferta nu e neaparat rea. Dar trebuie clarificata la s*nge!

De asemenea, mie imi raman in continuare cateva semne de intrebare:

1. pretul telefonului...raportat la durata contractuala. Tind sa cred ca nu e 0 pe 2 ani. Atata tot. Prove me wrong. :))
  2. durata abonamentului. Daca nu cumva scrie undeva 12 si 24 de luni pe acea oferta, din ceea ce scrie, reiese ca oferta se aplica in primele 6 luni.

Acuma, poate o fi doar un "demo". Cu toate ca, ar trebui actualizat, daca e un demo. Dar daca e doar un demo, mare atentie la ce scrie in contract! Fa-ti timp si citeste-l cu atentie! Crede-ma, o sa-ti multumesti ca ai facut asta. Cele 5 minute investite in parcurgerea acelui contract iti pot salva multe ore, zile, poate luni de nervi, frustrari, drumuri in shop-uri, si timp petrecut la telefon. Deci, fa-ti tie un serviciu, si aloca-ti acel timp. Nimeni nu are voie sa te grabeasca sau sa-ti ia dreptul de a parcurge un contract inainte de semnare. Asa ca, profita din plin de el.

Client Orange

Multumesc pentru sfaturi. Mereu citesc si intreb inainte de cumpar un serviciu, dar e mai bine sa citesti si sa intrebi mai putin, mai ales pe aia care iti vand acel serviciu. 

Vio73
#StarMember

Da, e mai clar in versiunea asta.

Deci, 99 de lei pachetul cu Internet 500, TV Esential si Fun 11 este 99 de lei in primele 6 luni.

arsradu_0-1688892626050.png

N-am gasit nimic legat de telefon, dar sa zicem ca ar fi gratuit pe toata durata contractului (24 de luni).

Client Orange