anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare în secțiunea Pinata Party (nu se pot vizualiza acțiunile disponibile)

MihaiC99
Cunoscător

In my Orange la accesare secțiunii Pinata Party (fereastra ce oferă posibilitatea vizualizării acțiunilor disponibile) apar următoarele erori.

Screenshot_2025-03-15-14-29-15-496_com.orange.contultauorange-edit.jpgScreenshot_2025-03-15-14-29-05-110_com.orange.contultauorange-edit.jpg

Mai întâmpină cineva aceste erori?

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

Problema este de dimineață cel puțin pe android,  dar cu siguranță sunt unele actualizări la acea secțiune. Cu răbdare se va rezolva și debloca cat de curând. 

Mulțumesc pentru răspuns!

La mine eroarea se manifesta de ieri (după-amiază).

Serviciul clienți nu are cunoștințe că ar fi o astfel de problema.

Am făcut sesizari pe mai multe căi.

Ieri dimineață era ok. După-amiază nu am intrat. De altfel doar cele două secțiuni nu funcționează,  restul fiind ok. E posibil o cauză a apropierii finalului acestei ediții. 

MihaiC99
Cunoscător

Screenshot_2025-03-15-17-38-34-242_com.google.android.gm-edit.jpg

Răspunsul oficial Orange.

Sergiu12
Vizitator

Da, nu-mi pot revendica niște puncte, din aceeași cauză. 

@Sergiu12: Doar secțiunea de ”Câștigă Pinate” nu este disponibilă. Secțiunea de ”Premii”, dacă ai punccte pe care dorești să le transformi, este disponibilă și funcțională. Este funcțională inclusiv cea de ”status” cu premiile revendicate deja (alocate/ sau nu) după caz. Duminică plăcută.

MihaiC99
Cunoscător

Pinata (punctele) se acorda in continuare.

Problema este că nu poți vedea ce acțiunii ai disponibile.

Atât timp cât vei realiza o acțiune disponibilă (neștiind cu siguranță daca sunt disponibile) se vor aloca punctele și vei putea sparge Pinatele.

Beatris
Începător

Și eu întâmpin aceeași problema.