Cum se activează YouTube Premium din oferta Orange?
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
13-03-2025 09:43 AM - editat 13-03-2025 09:43 AM
Salut tuturor!
Vești bune! Începând de astăzi YouTube Premium este în oferta Orange.
Iată câteva dintre beneficiile acestui abonament: videoclipurile se pot vizualiza fără întreruperi de anunțuri, pot fi descărcate pentru vizionare offline, Picture-in-Picture, YouTube Music Premium, redare în fundal.
Cum se activează YouTube Premium?
Din My Orange app & web în secțiunea dedicată serviciului – foarte simplu, în doar 3 pași:
1. se selecteaza numărul pentru care se dorește activarea abonamentului YouTube Premium în câmpul “Selectează numărul” (abonamentul)
2. pentru a putea beneficia de YouTube Premium din oferta Orange este necesară autentificarea cu un cont Google – se apasă butonul “Alege contul Google”
- după redirecționarea către pagina de autentificare Google este necesară logarea cu userul și parola contului de Google
- dacă pentru contul Google există deja YouTube Premium plătit printr-o altă motodă, acesta trebuie dezactivat înainte
3. pentru finalizarea activării este necesară validarea codului OTP primit prin SMS – se apasă butonul “Trimite OTP”, se primește codul prin SMS pe numărul selectat (valabil 15 minute), se introduce codul, apoi se apasă “Activează YouTube Premium”
- pentru clienții care nu au numere de voce mobile pe cont, codul OTP va fi trimis pe adresa de e-mail asociată contului My Orange; ulterior va fi necesară validarea codului în secțiunea TouTube Premium din My Orange
Prin SMS:
- se trimite un SMS la numărul 3520 cu textul YOUTUBE
- se primește un SMS cu un link care redirecționează către My Orange pentru finalizarea activării și asocierii contului Google
Dezactivarea serviciului YouTube Premium se poate face prin:
- My Orange – “Dezactivează YouTube Premium”
- SMS la numărul 3520 cu textul STOP YOUTUBE
- apel la 300
Gânduri bune și vizionare plăcută!
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
13-03-2025 10:07 AM - editat 13-03-2025 12:49 PM
O veste buna din partea Orange!
Oferta este de asemenea super (27 Ron + 3 luni gratuit).
Mulțumesc pentru informații!

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2025 10:36 AM
O, ce veste buna!
Am fost client YouTube Premium ani de zile, pana au scumpit exagerat abonamentele, anul trecut. Am trecut toata familia pe Spotify si folosesc ad blockere pe calculatoare pentru a scapa de reclamele de pe YT. 🙂
Am, totusi doua intrebari pentru clarificare:
- observ ca prin Orange este disponibil doar YouTube Premium pentru un utilizator. Exista vreo varianta de a activa abonamentul Family?
- pe site-ul Youtube, abonamentul echivalent este 29 de lei cu TVA inclus. In oferta Orange scrie doar 27 lei, dar nu specifica daca TVA-ul este inclus. Cat platesc daca activez prin Orange? 27 lei sau 27 * 1.19 = 31 lei?
Multumesc anticipat pentru informatii.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2025 10:58 AM
Întotdeauna mă bucur mult să aduc vești bune 😊.
Momentan în oferta Orange este inclus doar YouTube individual, în variantele Premium Standard și Premium Promo, Family nu.
Iar cei 27 de lei includ și TVA. Am rugat colegii să specifice și acest lucru pe site.

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2025 11:22 AM
Iti multumesc mult.
Oferta este buna si mi se pare interesanta abordarea (pana acum plateam tot pe Orange, doar ca din Youtube direct cu plata pe factura).
Astept sa vad daca apare si abonamentul de familie. As fi tentat sa il activez din nou, cu conditia sa fie mai ieftin decat cei 55 de lei ceruti de Youtube acum. As da maxim 45 lei. Stiu, sunt zgarcit. 🙂
Cred ca au pierdut clienti. Eu aveam doua abonamente family la 39 lei (familie mare 😅), au majorat la 55 lei cu oferta promotionala, iar abonamentele noi erau 72 lei, parca. Noi am renuntat si am inchis ambele abonamente family, trecand pe Spotify.
In paralel, YouTube a devenit mai agresiv cu reclamele. A fost momentul in care am activat adblock pentru Youtube. Long live Ghostery (sau AdBlock Plus chiar si pe mobil)! 😀
Acum vad ca au facut 55 pentru toata lumea. Tot mi se pare scump pentru ce ofera si pentru cum te forteaza cu **beep** sa platesti.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
13-03-2025 11:17 AM - editat 13-03-2025 11:26 AM
Pe site este menționat prețul, la întrebări frecvente.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2025 11:19 AM
Bunǎ , oferta este disponibilă si pentru clienți ex-OROC ?
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2025 11:34 AM
Nu, oferta nu este disponibilă pentru clienții Orange (Orange Romania Communications).
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2025 11:33 AM
Buna ziua,
Cele 3 luni cadou sunt valabile și pentru clienții vechi?
Sau, oferta este valabilă doar pentru clienții noi care activează oferta in primele 60 zile de la semnarea contractului.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2025 11:51 AM
Oferta este valabilă și pentru clienții vechi care fac un act comercial de prelungire. După ce devin eligibili pentru promoție, aceștia au la dispozitie 60 de zile pentru activarea promoției; după cele 60 de zile nu mai sunt eligibili.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
13-03-2025 11:53 AM - editat 13-03-2025 01:40 PM
In concluzie, daca nu sunt eligibil pentru prelungirea abonamentului, atunci nu.
Oferta (3 luni gratis) este valabilă la activarea unui abonament nou sau la prelungirea unuia existent cu condiția activării YouTube in primele 60.zile de la semnarea contractului/actului comercial de prelungire.
Mulțumesc pentru răspuns!

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-03-2025 02:33 PM
Foarte interesant și bine. Eu îl am deja, dar pentru cei care doresc, mi se pare o variantă de luat în seamă.
Mulțumim!