anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce Orange Vodafone Digi au campanii agresive la portare și nu au oferte bune pentru prelungire

Anonim
Neaplicabil
 
4 Răspunsuri 4

Anonim
Neaplicabil

Salut,

In primul rand atragerea de clienți noi este un target al oricărui furnizor.

Clienții vechi conform statisticilor prefera să rămână în rețeaua curenta ( prefera să nu piardă timpul cu noi contracte , schimbări de noi echipamente etc).

Clienții vechi pot negocia in ultimile 3 luni de contract cu furnizorul o noua oferta.

De obicei când clienții amenință cu portarea/depun o cerere de portare atunci furnizorul vine cu o ofertă atractivă (mai puțin Digi).

Orange a oferit oferte foarte bune și la prelungirea abonamentului in ultimile luni, însă trebuie sa fii pe faza pentru a prinde oferta (abonat newsteller etc).

Mă bucur că ai deschis un astfel de topic, diferit de cele uzuale.👏

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Eu zic și cred că poți găsi oferte și de reprelungire destul de bune, dacă ai răbdare să treacă cele 24 de luni și cauți prin toate mijloacele aflate la îndemână să găsești ceva în regulă. Nu poți găsi însă o ofertă și cu reduceri consistente la telefoane și la abonament. Și nu are nimeni așa ceva!

Dacă vrei un abonament ieftin și cu nelimitat national tot ce vrei, online, ai Fun 11 redus la jumătate în destule situații. Doar trebuie să aștepți momentul potrivit. Sigur, mai ai și alte abonamente.

La fel și cu serviciile fixe. Dacă nu îți place o ofertă la aceste servicii, îți iei un nou abonament și îl închizi pe cel vechi. Știu destui care fac așa!

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Anonim : Nu că nu m-ar interesa echipa roșie sau albastră, dar ce oferă Orange la portare și nu regăsești ca ofertă la prelungire? Ai de exemplu oferta de prelungire a abonamentului cu 50% reducere. Nu e o ofertă convenabilă? Abonament de valoare mai mică nu cred că are nici clientul nou portat.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Motivele pot fi multiple:

  • Numerele sunt limitate (fiecare operator are un număr maxim de numere, inclusiv pentru portare) 
  • Numerele aduse aduc venituri fără a plăti la ancom taxa de număr (știu ca sunt niște taxe la alocarea plajelor de numere) 
  • Clienții pot veni cu mai multe venituri (nu doar taxa lunara, ci și taxarea pentru de interconectare) 

Sigur mai sunt și alte motive.