anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am confirmat la pinata party căști Samsung buds și mi-au dat 30 giga de net

hugh1001
Începător
Cum se poate sa confirmi un premiu adică căști Samsung buds și să primești 30 giga de net an loc de căști ????
Cum vine asta ???
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Salutare! Din câte s-a putut vedea, sunt destule neclarități cu acest joc și de aceea, te sfătuiesc să iei legătura cu un consultant de la Serviciul clienți ( la 300) sau prin secțiunea Contact din My Orange, etc și să-i explici situația respectivă, poate ai vreo șansă să rezolvi ceva. Cred că a creat destule neplăceri multora disfuncționalitatea și problemele acestui joc, așa cum spuneam. Partea bună este că va avea loc și o tragere la sorți pentru participanți, în care sunt puse la bătaie 10 telefoane Oppo Reno 6. Succes!

Anonim
Neaplicabil
Mare "harababură" a produs concursul ăsta, din păcate. Poate data viitoare va avea alt mecanism de acordare a premiilor.

delfinas
#StarMember
Hugh, bun venit in Comunitate!!! Ai primit mail de confirmare că ai câștigat premiul fizic (căștile)?

arsradu
#StarMember
Intra in aplicatia My Orange > Pinata Party > Status > Premii Revendicate > Vezi Tot, si vezi ce premii ai revendicat. Daca acele casti nu se afla printre ele, inseamna ca nu le-ai luat. De asemenea, cum zicea si delfinas, in mod normal, la premiile fizice, ar fi trebuit sa ai si un mail cu un cod pe care sa-l introduci in aplicatie pentru a-ti confirma premiul. De retinut ca premiile neconfirmate in 24h se pun din nou in joc.
Client Orange

Georgeica21
Junior
Salut mie la premiile fizice îmi arata tot timpul stoc epuizat voi cum ați reușit să le luați

Danavasi
Începător
Și la mine la fel din păcate stoc epuizat

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! De astăzi a început o nouă campanie. Aici aveți detalii: https://comunitate.orange.ro/questions/2835459-editie-concurs-pinata-party-3

cristina25
Junior
S a epuizat stocul, și nu au verificat înainte.