anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Huawei P40 Pro + smartwatch Huawei GT2e

Jay
Campion certificat

Salut!

Pentru fanii Huawei, care, poate, din diverse motive, au ratat o oferta si le-a părut rau, exista momentan oferta cu aceste 2 dispozitive.

Găsiți informații in link https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p40-pro-256gb-dual-sim-ice-white

Puteți găsi și o parere despre smartwatch aici https://comunitate.orange.ro/questions/2211918-huawei-watch-gt-2

"Smartphone-urile Huawei: P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite E, Mate30 Pro, MateXS sunt echipate cu Huawei Mobile Services şi AppGallery ca magazin oficial de aplicaţii. Acestea folosesc în continuare Android ca sistem de operare şi EMUI 10 dar nu sunt livrate cu PlayStore sau alte aplicaţii Google preinstalate."
10 Răspunsuri 10

DanielaH
Moderator
@Jay, mulțumim pentru postare! Oferta este valabilă până 14 august 2020 în limita stocului disponibil.

Razvan
#StarMember
Mulțumesc frumos

Miha_Z
#StarMember
O oferta buna pentru fanii marcii Huawei.

Vio73
#StarMember
Foarte bună oferta! Din păcate, eu am toate abonamentele prelungite, deci nu mă încadrez. Un telefon foarte bun și cadoul pe măsură, doar că nu are serviciile google, ceea ce e un minus important. Mulțumim!

TheSpecialist
Maestru
Oferta este într-adevăr bunicica. Cu serviciile Google m-aș descurca, exista variante ocolitoare, însă ce nu îmi place la telefonul asta e ca are ecranul curbat pe margini si m-am jurat ca nu îmi mai iau asa ceva, având anterior experiente neplăcute. Și pe deasupra, ceasul îl am deja 🙂

FaraUnID
Campion certificat
- Pachet promo Huawei P40 Pro + smartwatch Huawei GT2e in magazinul online Orange - 4608 lei - Pachet promo Huawei P40 Pro + smartwatch Huawei GT2e in magazinul online Altex - 3999 lei - * Pe Altex daca plasati astazi comanda si utilizati codul promo Huawei10, pretul pachetului promo alcatuit din Huawei P40 Pro + smartwatch Huawei GT2e este de 3599 lei, adica un pret cu 1000 lei mai mic decat pretul practicat de Orange. Viitorul suna bine! @Orange Sa se dea cate un pachet promotional / cap vita furazaja astfel incat sa ajunga la toata lumea. Va rog eu, nu va imbulziti si pastrati distanta de siguranta de minim 2 m in momentul plasarii comezilor.

Jay
Campion certificat
Am vazut și eu oferta Altex, special m-am uitat, tocmai pentru ca așteptam un răspuns de genul asta de la tine.. Sunt persoane care, în urma socotelilor pe care si le fac, ajung la concluzia ca se încadrează cu prelungire de abonament, cu niște puncte, cu o reducere, cat o fi ea, de hot summer, poate si in rate, la aceasta oferta.. fiecare le știe pe ale lui si, păstrează distanta în functie de cum ii convine.. Am înțeles ce ai vrut sa spui, exprimarea e cam acida in ultimele săptămâni, mai departe nc 🙂

Jay
Campion certificat
@The Special List, am pus în topic si linkul spre parerea ta.. am ținut minte ca-l ai.. eu n-am avut niciodată Huawei, am vazut la colegi, acum niște ani și, nu mi-a placut.. poate s-au mai schimbat în ultimul timp, dar, daca m-am înțeles cu telefoanele din ultimii 6-7 ani, nu m-am mai uitat sa vad ce schimbări a făcut Huawei..

FaraUnID
Campion certificat
In momentul in care diferenta in cazul pretului de referinta pentru acelasi produs (marca, model, pachet promo) este de cca 1000 lei, orice alt comentariu este apa de ploaie. Sa-ti spun cum vad eu lucrurile: Achizitionez pachetul promo din Altex la pretul de 3600 lei, iar diferenta de 1000 lei poate fi redirectionata pentru plata facturilor la utilitati pentru 2 luni de zile sau poate fi utilizata pentru a efectua cca 34 de reincarcari prepay de 6 euro, adica aproape 3 ani de reincarcare lunara prepay cu 6 euro. Iar la finalul celor 3 ani de reicarcare prepay lunara cu 6 euro efectuate online, strang cca 33 euro prin Orange Phone Credit. Si toate acestea fara sa ma leg de glie pentru 24 de luni si sa stau cu grija facturilor, a ratelor lunare, a locului de munca, a unui eveniment neprevazut, a zilei de maine.

Jay
Campion certificat
Este un calcul pertinent si facut la rece... si eu analizez mult si bine cand fac o astfel de miscare.. insa, suntem diferiți și prioritizam, sa zicem, unii mai diferit decat altii :). Nu toți gândim la fel.. stii foarte bine ca sunt mulți in tara noastră care nu-si permit un telefon de 4000-5000 si totusi il vor.. asa ca se înhama la rate, fara sa se gandeasca, daca mâine au ce manca, sau, daca au cu ce plati rata.. pentru ca singurul lucru pe care-l stiu e ca n-au 3000 sa-l ia azi..