Întrebare fară răspuns

Huawei Watch GT 2

Zic sa scriu și eu câteva impresii despre jucăria asta.
Am achiziționat-o din magazinul online de la Orange, am făcut comanda vineri seara, iar marți la amiaza aveam deja ceasul expediat prin curier, asa cum mi s-a spus. Ceasul l-am cumpărat beneficiind de 2 reduceri, un voucher de cumpărături și punctele ThankYou strânse pana atunci. Le-am putut cumula cele 2 reduceri fără probleme, transportul a fost gratuit, pachetul a ajuns ok.
Ceasul la prima impresie (și nu numai) arata foarte șic, finisaje frumoase, este foarte ușor și destul de subțire comparativ cu alte Smartwatch-uri. Eu am optat pt versiunea de 46 mm în diametru pt ca nu sunt tocmai silfid și am zis sa ne potrivim.
De sincronizat cu telefonul, un Huawei P20 Pro, l-am sincronizat foarte ușor din aplicația Huawei Health, nativa pe telefon, nu da erori nici măcar când ma conectez și la mașina prin Bluetooth. Rămân ambele conectate la telefon și vad ca se înțeleg bine.
Ca fapt divers acum am conectate la telefon prin Bluetooth un Huawei GT 2, un Fossil Q Marshall și un Vector Luna. Notificările merg doar pe GT 2, fiind primul asociat, dar e amuzant când suna telefonul ca suna toate 3 ceasurile.
Dupa 3 zile de forjare maxima bateria încă are 83%, deci cred ca va tine cu succes cele 2 săptămâni menționate în specificații.
Senzorii de pe el sunt calibrati foarte bine, masoara foarte corect pulsul, pașii, altitudinea( vede diferenta și dacă urc un etaj în casa).
Am și vorbit la ceas, se aude și sunt auzit foarte bine, ceea ce ma încântă maxim ca pot, spre exemplu, sa butonez telefonul fără probleme în timpul unui apel.
Dispune de numeroase fete de schimb, din aplicație, unele sunt editabile chiar. Rezoluția ecranului este foarte bună, pixelii nu sunt perceptibili, pozele se vad excelent.
Per ansamblu, sunt foarte mulțumit de ce am descoperit pana acum la el.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Și pe mine mă bătea gândul de sărbători să îmi iau Huawei Watch GT 2 (varianta cu curea aurie)... dar m-am lasat păgubașă (din cauza bugetului pentru cadouri :)). Mulțumim pentru impresii!

Sa punem și niște poze....
Nu le pot aranja în ordinea pe care o vreau dar cele care nu sunt cu ceasul reprezinta conectarea cu celelalte 2 ceasuri.

@The Special List, ce mișto arată!
Eu colecționez ceasuri normale, nu m-am simțit atras de smartwatch-uri. Dar ăsta e foarte chic.
Are Android Wear?
De curiozitate, cât a fost prețul final?
Felicitări pentru achiziție!

Mulțumesc pentru informație! Eu am un Band 3 Pro,dar mă bate gândul să trec la un GT 2. Poate mai prin vara, când vor mai scădea preturile. Este singurul smartwatch care îmi cuprinde încheietura mâinii fara probleme. Mai este unul de la Garmin, dar e mult peste buget.

Să folosești,, jucăria'' cu plăcere! Dacă îți satisface nevoile, e o achiziție care merită! Mulțumim pentru descrierea detaliată!

Revin cu info asupra duratei bateriei. În specificațiile ceasului spunea ca ține 2 săptămâni. Pe mine m-a ținut 2 săptămâni și o zi, în condiții de solicitare maxima, în special vorbit. Se aude pur și simplu foarte clar.

Cum de tine la tine bateria atat? La mine de ieri dimineata de la 8 pana acum cand scriu si e 13:20 a scazut la 84%. Eam active toate nebuniile alea dar nu il forjez. Daca am raspuns de 2 ori la el a cate 3 min max.
Nu cred ca ma tine nicio sapt asta.
Sa fie probleme? Sa il schimb? E la prima incarcare de mine dar nu cred ca tine nici macar 8 zile in stilul asta de scadere a procentajului.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!