anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Review ceas Casio G-shock GBD200-UU

Radutuby
#StarMember

Salutare tuturor, acum ceva vreme v-am făcut un review la ceasul Casio Ediffice ECB-900MP

https://comunitate.orange.ro/t5/tutoriale-si-review-uri/review-ceas-hibrid-casio-edifice-ecb-900mp-d...

dar din nefericire am reușit să îl zdrobesc din neatenție 💪🤭.

Din acest motiv am decis să achiziționez ceva nou tot de la Casio,  și după ceva "research online" am zis să mă duc și în tabăra G-shock.

Am ales modelul Casio G-shock GBD200-UU și mai jos o să vă fac un mic review.

🔵 Design:

• Este mic, dar mare pentru o mână subțire că a mea 😅. Are acel "look" G-Shock dur dar nu atât de masiv încât să sperii colegii de birou. Practic arată că un ceas care poate supraviețui unui împiedicat ca mine 🤭 fără probleme, și în același timp poate să iti numere pașii.

9249.jpg

9250.jpg

🔵 Bluetooth:

• Se conectează la telefon rapid prin intermediul aplicației Casio Watch

9315.jpg

9314.jpg

🔵 Funcții de fitness:

• Are tot ce-ți trebuie ca să te simți un antrenor personal: contor de pași, calorii estimate, timp de exercițiu… cronometru.

🔵 Bateria:

• Casio spune că ține cel puțin 2 ani. În realitate, probabil ține suficient că să uiți de ea și să te întrebi peste un an dacă mai ține 🙂.

🔵 Rezistență:

• Conform reclamelor G-shock, poți să îl scapi din avion 😁 să îl dai de pereți să îl scufunzi în ocean etc.

🔵 Partea amuzantă:

• Să fie serioși, nimeni nu cumpără G-shock pentru Bluetooth. E mai mult pentru sentimentul că ai pe mână în mic roboțel pregătit să îți raporteze , pașii alarme și chiar notificări din aplicații.

9321.jpg

9325.jpg

🔵 Ce îmi place:

• Probabil durabilitatea (vedem în timp)
  • Designul compact nu e masiv ca un ceas de “tanc”, deci merge și la birou, și la plimbare.
  • contorul de pași (pedometru)
  • bateria care din punctul meu de vedere ar trebui să țină enorm de mult pentru semi smartwatch (hibrid)
  • Bluetooth pentru sincronizare 

🔵 Ce nu îmi place:

• Notificările telefonului și sunetul scos de ceas mă zgârie pe urechi 🤭 și nu poți schimba tip-ul de sunet.
  • lipsa gps-ului încorporat (probabil cu el ar ucide bateria rapid)

🔵 Preț: 

• Eu zic că e puțin cam scump pentru ce oferă (600 lei) , și nu se vrea a fi un smartwatch, ci mai degrabă un hibrid. Eu l-am ales în primul rând pentru că sunt un iubitor al acestui brand de când mă știu, și sunt aproape sigur că și dacă voi schimba pe viitor ceasul, tot Casio voi alege.🙂

🔵 Concluzie:

• Dacă vrei un ceas dur, mic, inteligent și care arată bine pe mână în orice situație, acesta poate fi alegerea perfectă.

„Less noise. Better signal.”
10 Răspunsuri 10

mihai_13
Maestru

Da.. un hybridwatch  smart "frumos" varianta pe negru  pe care -am detinut 2 ani  dupa care l-am donat unui prieten  si am trecut pe Pro Trek 😋

bateria "tine' un an jumate "cuplat" mereu cu telefonul

ce ma "deranja" era faptul ca seria asta de G-Shock nu are "Hourly time signal"   in rest un "ceas" de calitate frumos care iti "sare" in ochi ...

Pololică
#StarMember

Prin liceu mă fascinau ceasurile G-Shock. Bine, mergeam prin tabere sau excursii pe la munte anual și, ca orice copchil astâmpărat ce eram, veneam mereu cu julituri (vorba mamei: dacă ma întorceam cu doua mâini și două picioare atașate, nu e pagubă) și un astfel de ceas mi-ar fi fost mai util decât cele "Made în Obor" 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Cred că primul contact cu Casio a fost în 1988 când am primit cadou de la unchiul meu, un casio cu 7 melodii folosit uzat dar funcțional. Nu știu dacă era original dar artă așa.

9514.jpg

 mai târziu am început să văd prin filme la tot felul de actori faimoasele G-shock. Iar unul mi-a atras atenția în filmul Speed cu Keanu Reeves și Sandra Bullock . Și asta arată așa:

9513.jpg

 Cred că din acest motiv acest brand mi-a rămas așa ca o ștampilă pe creier 😆

mihai_13
Maestru

Asta am acum PRG-330-1ER si GW-B5600-2ER  😋

daca mai apar promotii la b&b shop  cred ca mai cumpar ceva...

WhatsApp Image 2026-03-15 at 17.29.49.jpeg

Ești meseriaș 😊, eu tocmai mi-am dat seama că am greșit când am luat culoarea albă la curea. Eu până ieri nu am știut că această culoare atrage vopseaua de pe haine și se impregnează în rășină și deja l-am mâzgălit. Așadar dacă vă cumpărați ceasul asta luați pe negru sau transparent 🙃.

Bineînțeles că nu se duce cu nimic 😁. Da nu îmi pasă până la urmă este un G-shock.

La G-shock-ul GW ai bateria pe viață că ai încărcare solară 🙂

amandoua sunt solare... nu suport "apometrele" smart care trebuie sa le incarci zilnic sau ma rog la cateva zile...

Am avut și Huawei GT3 pro și la ăla tine bine bateria, dar a ajuns la copil rapid 😆

Detin si eu un G-shock de 10 ani si nu i am schimbat bateria, dar mai am si doua atomatice si un quartz😁

Wow, frumoasă colecție, eu din păcate le folosesc până le topesc 😅.