anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Exclusiv online - reducere 50% la abonamentele 5G nelimitate

Anonim
Neaplicabil

50% discount pentru toate contractele nelimitate 5G tuturor clientilor care isi reinnoiesc online abonamentele in perioada 10 - 17 august 2022 pentru prelungiri:
https://www.orange.ro/abonamente/

8 Răspunsuri 8

svetalex
Senior certificat
prețurile sunt foarte bune. Însă mi-ar fi plăcut să nu fie perioadă contractuală de 2 ani, să fi fost minim 1 an 🙂

Vio73
#StarMember
Wow, super tare! E foarte ok pentru doritori!

Razvan
#StarMember
Da, merita smart plus de 15 euro.

7UP
Explorator
Pentru a avea acces la aceste oferte persoanele trebuie sa aibe un abonament mai mic de 7.5 euro ca sa își poată achizițona oferta altfel nu o poate primi. Pentru ca un client care are abonament de 20 euro și își face Smart 20 nu o sa poată sa primească oferta pentru ca este reducere la 10 euro

FLo1
#StarMember
Da, o altă caramea neîndulcită: să vedem câți dintre cei cu abonament sub 6-7€ vor face pasul spre un "smart 5G". Eu cred că acei clienți vor fi destul de "smart" încât nu vor mușca pe nemestecate. Și sunt destui în Comunitate cu astfel de abonamente, chiar cu activitate.

AlinAaaaaa
Începător
Ce porcarie. Eu care vreau abonament nou nu pot sa fac cu oferta asta.

FLo1
#StarMember
@AlinAaaaaa: După cum am scris anterior, este cu dedicație exclusivă celor care au deja abonament, dar au o valoare la acesta mult prea mică pentru dorința de încasări enormă a Orange. Au mai fost astfel de tentative. Eu unul aș renunța oricând la un astfel de abonament pentru unul sub 6€.

Pololica
Specialist
Am incercat ieri sa modific unul abonamente (si am facut simulare pentru toate 3 pe care le am). As fi reusit doar pentru 2 din 3. Am 1x8E(la care am cumparat un telefon in rate si aveam mesajul: Acest numar poate beneficia de Orange Thank You incepand cu 10.07.2022) + 2x6E (la astea doua nu am achizitionat nimic si puteam sa le modific prin trimiterea cererii de modificare). Presupun ca era in regula contractual sa le cresc pretul. As fi vrut pentru cel de 8E sa il trec la oferta, dar, sincer vorbind, ma asteptam sa nu fie eligibil (ar fi scazut cu 0.50E costul la care se adauga internetul nelimitat la viteza 5G, nu partial viteza 4G si nelimitat 2G).