anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] SkyShowtime oferă abonamentul Premium (4K) cu reducere de 50% pe viaţă

MihaiC99
Maestru certificat

1000001931.jpg

SkyShowtime lanseaza o noua promoție care oferă acces la abonamentul Premium cu o reducere de 50% pe viață.

Oferta Premium este disponibilă din data de 29 octombrie 2024 până la sfârșitul zilei de 9 decembrie 2024.

1000001933.jpg

Sursa articol și mai multe informații despre promoție regăsim pe siteul oficial aici.

Termeni și condiții aici.

6 Răspunsuri 6

Miha_Z
#StarMember

Mulțumim de informație. Chiar suna interesant această promoție, mai ales că este pe termen nelimitat și o poți și anula oricând dorești dacă nu mai ești mulțumit de ce vizionezi.

Petru_2000
Explorator

Promotia skyshowtime este foarte buna avand in vedere ca abonamentul premium de la max (ex- hbo max) costa mai mult si are si beneficii mai putine. Chiar si fara promotia aceasta abonamentul premium de la skyshowtime e mai ieftin decat cel de la max si te lasa sa redai pe mai multe dizpozitive decat o fac concurentii.

onlysli
Junior entuziast

La 50%, este un pret bun. Restul serviciilor de streaming s-au cam scumpit.

Au scumpit si ei. M-am abonat prima data la ei cand aveau 4E abonamentul standard (redus 50% la 2E) si la cateva luni au marit la 6E (deci de la 2 la 3E pentru cei cu reducere), iar acum este 9E (redus la 4.5E). Nu prea vad care ar fi oferta intrucat intr-un an s-a cam dublat valoarea.

https://comunitate.orange.ro/t5/stiri-tech/scumpiri-skyshowtime/m-p/143409#M4484

MihaiC99
Maestru certificat

Pe termen scurt oferta este super buna.

In rest este marketing.

Cam mult marketing pentru gusturile mele, dar in fine... Au avut si cei de la Disney o oferta la 11 lei (2.20E) pentru 3 luni (3x11 lei, nu 11 lei pentru toate cele 3). M-am reabonat, dar am inchis. Parca nu au adaugat nimic nou.