anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concursurile toamnei cu Orange TV GO!!

Jay
Campion certificat

Pentru cei interesați de concursuri, însă, nu doar pentru ei, ci și pentru cei care obișnuiesc să urmărească anumite posturi TV, se pare că s-au înmulțit concursurile cu Orange TV GO..

 

Dacă tot urmărești un post și există un concurs, de ce n-ai participa, făcând aproape nimic, doar urmărind acele posturi pe Orange TV GO?!.. Odată cu venirea toamnei avem și ceva filme noi, ca de obicei, pe unele posturi TV.

 

Nu știu voi, dar, eu, obișnuiesc să mă uit la AXN destul de des, când am timp și, mi-ar fi plăcut să pot urmări "Alex Rider" marțea de la 23:00, însă e puțin cam târziu pentru mine, momentan.. pentru că job+cursuri = nu mai e loc, decât de somn.. Dar, voi încerca totuși sa-l urmăresc măcar o dată pe Orange TV GO, poate am surpriza de a câștiga o consolă PS 4 PRO.. să văd și eu de ce sunt oamenii asa atrași de aceste gadget-uri..

Perioadă concurs 06-30 octombrie

 

Din când în când, mă mai uit și pe posturile TV pentru copii.. e un mod de a-ți distrage atenția de la lucrurile prea serioase.. îmi place Disney Chanel.. din nou, de ce să nu mă uit la "Ne vedem în Paris" pe Orange TV GO, de luni pana vineri, de la 19:30, până pe 9 noiembrie, dacă am o șansă cat de mică de a câștiga o tabletă Samsung?! J

 

Un alt concurs este în colaborare cu Filmbox Extra HD, doritorii de filme și seriale care urmăresc acest post pe Orange TV GO, au șansa să câștige un smartwatch Fitbit Versa 3..

Perioadă concurs 27 octombrie- 27 noiembrie

 

Cine este fan al postului Trace Urban, eu nu-l am... posibil să-l mai fi văzut, dar, numai în Orange TV GO.. în altă parte nu.. cine ascultă muzică pe acest post, poate câștiga 1 pereche de căști Beats Solo 3 bună Dr Dre..

Perioadă concurs 26 octombrie - 2 noiembrie

 

Cine are timp sa vizioneze filme, ca muzică ascultă toată lumea.. si, crede în șansa lui.. Go for it!..

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator
@Jay, mulțumim pentru postare! Un topic draguț, util pentru amatorii de filme și mai ales pentru pasionații de concursuri. #EnjoyWatching

FLo1
#StarMember
Dependenta de TV nu este o caracteristica dominanta pentru mine. Canalele cu filme si altele generale cu atat mai putin. Dar poate concursurile vor aparea si sub alte forme, nu doar cu Orange TV Go.

Vio73
#StarMember
Urmăresc cu destulă atenție unele posturi în aplicația Orange tv go și este de bun augur faptul că Orange s-a gândit să mai facă și ceva concursuri în acest anotimp care este cel mai trist, din punctul meu de vedere.Urmăresc Trace Urban (post de muzică), AXN HD și Filmbox HD ( ultimele ma rar) și sunt posturi interesante (toate), iar Orange le transmite la o calitate deosebită. Mulțumim!