anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am participat la absolut toate concursurile de la Orange, niciodata nu am castigat nimic

GabiBraileanu
Junior entuziast

Buna ziua,am participat la absolut toate concursurile de la Orange,platesc lunar pe persoana fizica 11 abonamente de peste 1000 lei,fac puncte peste maxim,niciodata nu am castigat nimic.Parerea mea ca totul este o excrocherie.Nimeni nu-i poate verifica.Abia astept sa plec de la Orange,sunt mincinosi .Nu este posibil in atati ani de zile sa nu castigi absolut NIMIC.URAT

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Explorator

Salut,

Bănuiesc că te referi la concursurile Pinata Party, Orange TV Go etc.

La aceste concursuri din păcate nu mai sunt afișate listele cu persoanele câștigătoare.

Consider acest lucru o lipsă de transparență.

Orange are câteva milioane de clienți, faptul că nu ai câștigat nu înseamnă neapărat ca concursurile nu sunt pe bune.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Numărul și valoarea abonamentelor nu garantează un loc mai în față pe lista câștigătorilor. 

Nici eu nu am câștigat premii fizice la Pinata, dar asta nu m-a lipsit de bucuria celorlalte premii (surplus de net sau Orange TV go. 

Din păcate, nici ceilalți utilizatori nu au revenit in comunitate să spună ce au câștigat. 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

La Pinata ai posibilitatea să câștigi opțiuni și tot ce se poate câștiga prin intermediul punctelor acumulate. Nici eu nu am câștigat altceva, dacă ne referim la premiile din Pinata. Doar pe aici, prin Comunitate am mai câștigat câte ceva și ci Orange Money, în trecut. Trecerea la concurență este întotdeauna o opțiune personală care poate fi luată în calcul la un moment dat, dacă operatorul actual nu își respectă obligațiile contractuale. Asta cu concursurile nu sunt garantate nici pe la concurență, unde din câte știu eu, nici nu există. 

În rest, eu cred că este bine să participi mereu și poate îți surâde norocul la un moment dat!

Succes!