anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concursuri Orange TV Go - Warner TV și DIVA

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

 

Ce ziceți de două concursuri Orange TV GO super faine?

- până la 30 noiembrie aveți acces liber la Warner TV și puteți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 smart TV-uri 4K de la Samsung.

Pentru detalii și regulament intrați aici.

 

- pe DIVA vă pregătiți deja de sărbători urmărind filmele de Crăciun, până la 31 decembrie și puteți câștiga, tot prin tragere la sorți unul dintre cele 6 premii puse în joc.

Aici regăsiți recomandări de filme, premiile și regulamentul.

 

Vizionare plăcută și mult succes!

 

Vouă vă plac filmele de Crăciun? Eu am văzut unul chiar weekend-ul trecut și parcă mi-a deschis apetitul 🙂

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember
O să fim cu ochii-n patru! Nu prea am timp de filme, dar o să încerc. Mulțumim foarte mult pentru tot!

Ciucuras
Cunoscător certificat
Anul trecut am devorat filmele de pe Diva. Ma bucur ca si anul acesta au băgat filmele tematice. În acest wk voi avea la ce sa ma uit. Mulțumesc ca ne-ai zis.

delfinas
#StarMember
Mie îmi plac filmele marca Diva, sunt ca niște povești, fără șoc și groază, fără violență.

Jay
Campion certificat
Cred ca este al 3-lea an, în care ma uit, în lunile noiembrie si decembrie, la filmele de Crăciun difuzate pe Diva.. multe se repeta, dar mai sunt și filme noi, sau pe care s-a întâmplat sa nu le vad..

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Vio73 cu plăcere. @Ciucuras cu plăcere! Eu cred că până la final de an o să bifez un film cu tematică / weekend. @delfinas da, îmi amintesc că ne-ai spus pe un alt topic că nu îți plac filmele de groază sau cu violență. Cred că cele difuzate în această perioadă pe Diva sunt perfecte pentru tine :) @Jay da și mie îmi place să mă uit la filme de Crăciun și în fiecare an bifez Home Alone 1 sau 2 :)). Pe Diva am văzut că ar fi în premieră câteva filme, apărute în 2020, din titluri nu îmi amintesc să le fi văzut :) Vizionare plăcută tuturor!

delfinas
#StarMember
@MihaelaC, ma mai uit si la d-alea de actiune, politiste sau thrilere, dar mai rar. Cu varsta, cauti filme mai linistite, care sa te scoata un pic din realitatea agiatata.

SimionS
Junior
Ar fii minunat daca datele dvs din sistem cu cele din teren ar coincide. de 3 saptamabi incerc sa motez fibra si tv in sos. Dobroesti nr 7 sector 2 si in zadar . 5 echipe de la tehnic au fost trimise insa nici una de la infrastructura pentru a trage de la subteranul blocului pana la etajul 7 cele necesare motari echipamentului in casa .

delfinas
#StarMember
SimionS, ar fi minunat daca ai scrie nemultumirea ta intr-un topic separat sau unul asemanator. Daca scrii aici si in cel despre noua distractie din Comunitate, se pierde informatia, nu se intelege nimic si nu vei primi o rezolvare.

Haptic
Explorator entuziast
Good to know! Interesant ca poti accesa vizionare orange tv si de pe laptop.

Haptic
Explorator entuziast
Si cum castig daca vizionez doar DIVA?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Haptic trebuie să accesezi în perioada de campanie cel puțin o dată canalul liniar DIVA pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau prin aplicația dedicată. În regulament ai toate condițiile necesare pentru participare: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-diva-noiembrie-2021/Regulament-DIVA-2021.pdf