anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Securitate contul meu orange

Boby53
Junior entuziast

De ce Orange nu implementează un serviciu de securitate pentru contul meu Orange poate intra oricine  pe aplicatia nu Orange sa de pe Google și poate vedea toate datele  mele din contul meu Orange  oricine daca afla parola contului Orange nu face nimic concret  ei vând abonamente cu securitate cibernetică dar tot ei i-au amenzi pentru securitatea datelor clienților  pe care le poate afla oricine  asta cu abonamentul de 4 euro de protejare a datelor este o gluma proasta

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

Povestea cu "intră oricine dacă află parola contului ..." este folclorul obișnuit de superficialitate aferentă clientului. Dacă există la Orange "cont spart"... personal aș dori să cunosc acel client și modul de gestionare al datelor sale. 

Da, va fi cândva implementat și un 2FA, dar deocamdată prioritare sunt alte servicii și funcționalități ale aplicației. Ca aplicație și funcționalități, Digi sau Vodafone mai au de dezvoltat și lucrat pentru a ajunge la această complexitate regăsită la Orange, mai ales pe partea de servicii pentru voce mobilă.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Boby53
Junior entuziast

Daca e așa ce părere aveți de amenda primită de Orange pentru breșă de securitate cu datele abonaților amenda aplicată recent asta nu contează nu are nici o valoare nu

Cu sau fără un 2FA pentru acces cont, acele date puteau fi accesate independent de acea opțiune. Nu are legătură una cu alta. Iar datele la care a fost atunci acces nu au periclitat funcționarea în deplină siguranță a serviciilor clienților.

Boby53
Junior entuziast

Deci la Orange oricine poate sa spargă baza de date a abonaților cu parole adrese de meil date carduri bancare și altele nu este nici o problema deci poate sa spargă orice  baza da date Orange  a abonaților și nu este nici o problema asta înseamnă  că Orange nu protejează  datele clienților și ce spune de securitate cibernetică  este numai vorbe an vânt 

Dacă ai impresia că "siguranța datelor tale" este similară cu "siguranța contului utilizat" atunci te înșeli. Dacă pentru tine siguranța contului înseamnă siguranța datelor personale, atunci orice am explicat anterior este inutil. Și din nou, dacă existența unui "2FA" te face să crezi că nu va putea nimeni să acceseze contul și nici măcar datele personale (nici dacă ar vrea) atunci din nou... mă bucur să crezi în "puterea unui 2FA". Personal, prefer metode proprii, pentru că prevenția este cea mai sigură metodă, indiferent unde este aplicată.

Pe de altă parte, pentru a nu crea inutil panică, date precum "parole" sau "date bancare" sunt criptate și nu au fost nici "sparte" și nici "furate". Rețelele de socializare sau zvonul de la colț de cartier nu sunt cele mai recomandate surse de informare sigure și corecte. Și cum am menționat, nici un cont Orange nu a fost "spart", deci bau-bau e o poveste în această speță.  Să ai o seară liniștită. 

MihaiC99
Campion certificat

Conform comunicatului din topicul de mai jos, Orange trebuia să implementeze deja această măsură de securitate.

https://comunitate.orange.ro/t5/aplicatia-my-orange/lips%C4%83-2fa-mfa-%C3%AEn-my-orange-o-problem%C... 

Probabil că se va implementa curând. Poate ne confirmă acest lucru echipa Orange.