anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme bonus in aplicația My Orange

Carlosss
Explorator

1000002008.jpg

De câteva zile , nu mai întra pe extra bonus.. adică , apăs pe butonul portocaliu "Activează bonus" și nu se întâmplă nimic.. nu mai întra pe pagina cu bonusuri, rămâne așa ca în poză  .. 

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Carlosss: Acolo unde aplicația nu te ajută, există ca principală alternativă accesul web/desktop. Regăsești opțiunea (accesul) respectiv din pagina cu opțiuni prepay (click link sau vezi foto atașată). Este funcțional 100%, verificat. Numai bine.

FLo1_0-1692939155875.png

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

Carlosss
Explorator

Totuși  vad ca au probleme cu pagina .. pe la 9 am reușit sa accesez link-ul  postat de @arsradu  @FLo1 .. și acum îmi apare "Pagina cerută nu a fost gasită"   oricum mulțumesc de ajutor, se rezolvă în timp..

@Carlosss: La mine nu sunt probleme pe desktop. Vezi imaginea și ora mai jos:

FLo1_0-1692950410557.png

Poate fi ceva temporar sau faptul de acces de pe mobil. Mai încearcă, dacă nu, important  să fie OK pe 29 august 🙂

Vad ca merge acum , ma iertați de deranj .. mă bucur de comunitatea orange și de ajutorul acordat! Sănătate 🙂

arsradu
Fost #StarMember

Buuun! Doamne ajuta! Bine ca s-a rezolvat!

Te mai asteptam cu drag si cu alte ocazii! 🙂

Client Orange

Cu drag. Nu uita să selectezi o soluție pentru topicul deschis de tine (dacă există una). Numai bine și te așteptăm să revii și cu alte contribuții aici în Comunitate.

arsradu
Fost #StarMember

Hmmm ciudat. La mine merge....

Screenshot_20230825-110202.png

Client Orange

DanielaH
Moderator

Salut!

A fost rezolvată problema pentru aplicația mobilă. Pentru ultima versiune funcționează acum bannerul cu extra bonusurile.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Pe Android se direcționează în pagina de ”reîncărcări” cu opțiunile aferente. 🙁

Carlosss
Explorator

Mulțumesc frumos! Am observat după  actualizarea aplicației 🙂