anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme aplicatie

Crristian
Începător

Nu merge nici site-ul nici aplicatia

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

@Crristian  a fost o problema generala cu accesarea contului si sa produs in cazul tuturor..In acest moment accesarea contului my Orange si  aplicatia my Orange functioneaza fara probleme. Cel mai probabil au fost lucrari de mentenanta sau probleme tehnice temporare.

Săptămâna cu spor!

Radutuby
#StarMember

Salutare,

despre ce aplicație este vorba? Yoxo? My Orange 🍊? Ce fel de eroare primești la accesare?

Până atunci, dacă ești pe date mobile, verifică dacă conexiunea la internet este stabilă și semnalul satisfăcător. Dacă folosești WI-FI, un restart la Router/ONT poate ajuta.

Succes.

„Less noise. Better signal.”

MihaiC99
Campion certificat

Este vorba despre accesarea contului my Orange 

Au fost probleme cu accesarea contului. Am întâmpinat si eu problema dupa ora 00::00. Nu exista prepay la yoxo.🙂

Stelian1962
Începător

Poate cineva sa ma ajut: In my account il pot accesa dar nu am functiile disponibile de service si alte informatii legate de serviciile mele 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poti atasa un screenshot cu problema întâmpinată? Ai incercat o reinstalare/actualizare a aplicatiei? Intampini aceeasi problema atat in aplicatie cat si in cazul accesului pein browser?

Blank nimic icone inactive

MihaiC99
Campion certificat

Ati incercat acesarea contului my orange atat prin aplicatie cat si prin intermediul browserul?