anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu aplicatia my orange

Adriada15
Junior

Eu cred ca foarte curand am sa renunt la serviciile d-voastra.

1 Soluţie acceptată‚

Important este să fie achitată și să primești confirmarea plății pe email. Sincronizarea contului se face abia după 2-3zile, nu instant. Deci verifică după câteva zile și vei vedea că se va actualiza. Numai bine. 

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Vizualizare soluţie în postul original

48 Răspunsuri 48

Exact

DaniV
Explorator

Am facut asta si nu merge.

arsradu
Fost #StarMember

Dani, incearca te rog si din My Orange web. 

Client Orange

DaniV
Explorator

Cu alt card nu am incercat. Am vb la orange money si nu sunt probleme cu cardul. Au spus ca e de la aplicatie.

DaniV
Explorator

O sa incerc azi si revin.

DaniV
Explorator

Nu merge nici in web.

arsradu
Fost #StarMember

Ai posibilitatea sa incerci cumva si cu alt card? Personal nu am intalnit niciodata problema asta. In cel mai rau caz o sa-ti dea aceeasi eroare. In cel mai bun caz o sa mearga. Si eventual transferi dupa ceea banii in contul respectiv

Client Orange

Nu pot sa introduc alt card. Nu ma lasa. Am reinatalat aplicatia si tot nu merge.

arsradu
Fost #StarMember

Hmm... Cum adica nu poti sa introduci alt card...? Ce se intampla mai exact? Poti sa pui un screenshot (blurezi datele de card daca e)?

Client Orange

1000004800.jpg

Cand accesez vreau alt card apare asta!

arsradu
Fost #StarMember

Aaa… ok. Am inteles acum

Client Orange

arsradu
Fost #StarMember

Stai asa. Asta iti apare eventual dupa ce ai scris datele de card, nu? Deci nu are legatura cu introducerea datelor. Eroarea apare dupa. Sau cel putin eu asa am inteles. Dar tu ziceai ca nu te lasa sa introduci datele de card.  Sau n-am inteles eu bine?

Client Orange

Am reusit sa introduc alt card si cand ajung la plata apare aceeasi eroare.

arsradu
Fost #StarMember

Foarte ciudat… Atunci… ori e o problema pe contul tau ori e o problema generala. Eu nu am nimic de platit acum ca sa pot confirma. Dar am incercat acum cateva zile si a mers perfect. Plata facuta tot cu un card Orange Money, culmea. 

Client Orange