anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

MyOrange - aplicatie web. Si voua va merge greu site-ul Orange?

Beby2323
Începător
Salut. Si voua va merge site ul Orange greu?
18 Răspunsuri 18

Ascary
Campion certificat
Ba da...cred că este o eroare de sistem. Numărul este cel de internet fix 🙂 unde am internet nelimitat 4G

Vio73
#StarMember
Așa cred și eu. Ceva nu e în regulă!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember
POLL: Pentru ca nu e neaparat necesar de un topic nou, doar o curiozitate: ca aplicatia ruleaza mai usor ca platforma web o stiti si voi. Totusi ce are una si ce n-are alta.. sau invers. Intrucat la mine de exemplu recent aplicatia si-a actualizat datele mai repede decat contul web, dar si unele informatii apar mai detaliate si netrunchiate pe web fata de aplicatie. Totusi aplicatia fiind mai la indemana, tind sa o folosesc mai mult. Mai usor de gestionat pe web mi se par aspectele de setari servicii aferente numerelor, probleme de apelare la setviciul clienti, dar chiar si rasfoitul magazinului.
☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

c3p0
Junior entuziast
Aplicatia se blocheaza daca se foloseste logat in cont orange la sectiunea telefoane. Daca se foloseste nelogat e totul ok, asta mai ales la ore tarzii. Problema persista de peste 2 ani, nu mereu dar tot nu scap de ea.