la 29-07-2026 07:22 PM
Am dezactivat din aplicația MyOrange toate căile de contact și totuși agenții orange mă sună în continuare!!
NU VREAU SĂ FIU SUNATĂ DE ORANGE PENTRU NICIO RECLAMĂ, NICIUO SCHIMBARE!! NIMIC!!
Multimesc.
29-07-2026 07:33 PM - editat 29-07-2026 07:37 PM
Salutare!
Nu știu exact la ce te referi dar cred că ți-ai dat ceva acorduri pentru primirea de oferte prin bifarea unor opțiuni în My Orange. Mergi la secțiunea „Setări cont” sau „Profil”, apoi la „Preferințele mele” și dezactivează acordul pentru primirea de oferte și mesaje comerciale.
Cred că trebuie s-o faci de pe un laptop/ desktop.
Ai și aici un topic ajutător!
Dacă nu te descurci, poți să le scrii din aplicația My Orange-Altele - Contact și feedback-Scrie-ne.
Baftă!
la 29-07-2026 07:51 PM
Salut Vio73,
am facut deja dar din pacate sunt sunata in continuare. este exasperant. ma gandesc ca urmatorul pas este sa dezactivez complet abonamentul daca nu se gaseste o solutie.
la 29-07-2026 08:01 PM
În mod normal ar trebui să nu te mai sune!
Lasă o sesizare scrisă din aplicația My Orange și cere explicit acest lucru.
29-07-2026 07:34 PM - editat 29-07-2026 07:44 PM
Salutare!
Contactează serviciul clienți și solicita verificarea acordurilor de marketing asociate contului tău.
https://www.orange.ro/contact/
Mai multe detalii in linkul de mai jos:
De reținut:
"Exprima-ti preferintele legate de modul de utilizare al datelor personale:
Preferințele tale de prelucrare a datelor cu caracter personal vor intra în vigoare în maxim 7 de zile de la exprimarea acestora, începând cu următoarea campanie de marketing făcută de Orange sau partenerii săi."
la 29-07-2026 07:53 PM
Salut MihaiC99
Multumsc pentru raspuns.
Am contactat orange si prin aplicatia my orage, chatbotul Django m-a directionat catre un agent orange, am explicat problema dar se pare ca sunt ignorata.
29-07-2026 07:55 PM - editat 29-07-2026 07:57 PM
Chatul nu este în timp real, însă cu siguranță vei primi un răspuns.
Dacă dorești să intri mai rapid în legătură cu un operator uman, îți recomand să contactezi serviciul clienți telefonic. Programul este până la ora 20:00.
la 29-07-2026 07:45 PM
Salutare!
in aplicație, setări, ar trebui sa apara Administrare acorduri. Setează de acolo.
la 29-07-2026 07:55 PM
Salut Pololica. Am incercat deja. nu merge 😞
Nu este prima oara cand am incerc sa dezactivez.Am incercat si acum vreun an. Acelasi lucru: complet dezactivat in aplicatie mobila si pe cont orange pe laptop dar tot sunt sunata de cei de la orange.
Am blocat mai multe numere de la orange si totusi persista.
29-07-2026 08:06 PM - editat 29-07-2026 08:18 PM
Chiar dacă poate nu te ajută direct, eu am selectat considerând "pe bune" acele opțiuni de acorduri, iar din 4 numere gestionate (atât prepay dar si abonament) doar pe unul singur am lăsat active. Să știi că la numerele cu opțiunile de contact inactive nu au sunat. Și e mai bine de 2-3 ani.
Așadar totuși, dezactivează tot ce nu dorești și în maxim 30 de zile efectele trebuie să fie reale, nu întâmplătoare.
la 29-07-2026 08:11 PM
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
29-07-2026 09:50 PM - editat 29-07-2026 09:50 PM
Bună seara, sigur sunt agenți de la Orange sau doar pretind a fi?
Numărul pe care vă sună este pe persoană fizică sau juridică (firmă)?
Și printre ultimele întrebări, ce vă oferă acei agenți?
la 30-07-2026 12:22 AM
Daca vorbim de persoana fizica varianta cea mai simpla este un email sau mesaj pe messenger meta catre Orange in care sa le spuneti ca retrageti orice consimtamant de marketing si doriti sa nu mai fiti contactata de Orange pentru campanii de marketing si sa confirme ca au operat modificarea GDPR si in cazul in care nu respecta asta plangere catre institutiile abilitate. Tot asa am patit, desi nu aveam vreun acord pentru campanii. Dupa ce le-am spus asta s-au potolit. Si dupa ceva vreme am reactivat iar setarile de marketing si nu au mai sunat, doar sms-uri si emailuri. Daca este vorba de persoana juridica, din pacate aici este mai greu, ar trebui sa mearga mentionat in scris ca nu doriti sa fiti contactactata pana la expirarea contractului si sa confirme ca au inteles, dar teoretic este mai greu de oprit. Probabil suna daca pareti a fi in categoria tinta pentru anumite servicii/produse din portofoliul b2b.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor