anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incerc sa fac o comanda, iar orange imi trimite codul pentru confirmare pe alt numar.

lexugod
Junior

Este asociat un numar de telefon foarte vechi, si nu mai este in functiune de foarte mult timp, si nu inteleg de ce nu imi trimite cod pe numarul cu abonament si imi trimite pe acel numar, unde il pot schimba sau ce pot face? Pe aplicatie imi pare un - la numar la date persoane, si nu il pot schimba.

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Numărul poate fi schimbat atât din aplicație my orange cât și din my Orange varianta browser.

Ce eroare îți apare?

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salutare!

Numărul poate fi schimbat atât din aplicație my orange cât și din my Orange varianta browser.

Ce eroare îți apare?

Editam numarul de telefon de pe aplicatie, iar dupa ce dadeam continua, aveam infinity loop, aparent s-a schimbat fara sa imi confirme sau ceva anume. Dar multumesc.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Detalii despre numărul asociat contului My Orange poți vedea aici. 

Sper să-ți fie de folos!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@lexugod, ai reușit să schimbi numărul de telefon în aplicație? S-a rezolvat situația?

Da, s-a rezolvat ! multumesc frumos.

Super, mă bucur! Mulțumim și noi pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite mai sus, îl poți marca pe cel mai bun ca soluție pentru a fi util și altor membri.