anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Iar nu merge afurisitul de cont de client

emmB
Vizitator

Iar nu merge afurisitul de cont de client 

emmB_0-1784757126192.png

Toate browserele afișează mizeria asta și nu, nu e internetul. Orice altceva merge.
Mizeria cu contul de client se produce în fiecare lună, când vreau sa platesc facturile. (Bine, probabil e așa tot timpul, dar eu nu am treabă pe mizeria asta de sait, trebuie doar să platesc facturile)
Nu am platit la orange NICIO FACTURA IN ULTIMII TREI ANI fără să înjur măcar 25 de minute înainte și după. 
Azi nu mai platesc nimic să-i ia dr. Să taie internetul. M-am scârbit destul.

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți plăti și fără să fii logat accesand link-ul:

https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online? 

Ai încercat să accesezi site-ul din modul privat (Incognito) al browserului?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Șterge cache și cookie din istoricul de navigare al browserului, se mai întâmplă!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Viper
Cunoscător certificat

Salut, dacă se întâmplă foarte des să plătești facturile undeva după miezul nopții s-ar putea să prinzi o fereastră de mentenanță, automată sau nu.

Cu toate acestea, atât pe factură cât și pe site-ul Orange sunt detaliate toate modalitățile posibile de plată inclusiv cele care nu implică contul MyOrange:

Dacă ești client Orange, poţi plăti factura Orange: 

• din aplicația My Orange (disponibilă pentru Android şi iOS)
  • cu cardul bancar, din contul tău My Orange, secțiunea Consum și facturi - Facturile tale  
  • cu cardul bancar, direct de pe site-ul nostru, chiar dacă nu ai un cont online, în secțiunea Plătește factura
Alte modalităţi de plată a facturii:
  • prin virament bancar (transferi suma de plată în unul dintre conturile Orange). Poți găsi conturile Orange aici
  • prin aplicațiile de Internet/Mobile Banking ale: BCR, ING Bank, BRD GSG, Banca Transilvania, CEC Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank
  • prin debit direct la: ING Bank, BRD GSG, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, UniCredit Bank
  • la bancomatele ING Bank, Banca Transilvania, BRD GSG, BCR și UniCredit Bank.
  • prin intermediul aplicaţiilor pentru telefoane mobile Un-Doi Centru de Plăți, Pago, Aircash.
  • în numerar:
    • la orice Orange shop sau Orange store. Caută cel mai apropiat Orange Shop sau alege magazinul Orange din oraşul tău.
    • la magazinele care au afişată sigla "Un-Doi Centru de plăţi"
    • în benzinăriile OMV și Petrom, prin serviciul oferit de Westaco Expres
    • în agenţiile Creditcoop

O zi frumoasă!