anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

resetare parola "admin" cont Orange Thank you

damianferencsik
Începător

salutare,

am uitat parola de "admin" ,cea din 6 caractere, si nu stiu cum sa o resetez.Sugestii?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Modalitățile de modificare parola le găsești în linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/ce-este-parola-orange-i-cum-pot-s-o-schimb- 

"Parola iniţiala Orange (dacă nu ai schimbat-o deja), este formată din:

• ultimele 6 cifre din CNP-ul titularului abonamentului, in cazul abonamentelor incheiate pe persoană fizică
  • ultimele 6 cifre ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Dacă ai schimbat parola inițială și nu ți-o mai amintești, poţi să o resetezi oricând doreşti prin una dintre următoarele modalități:

• prin apel gratuit la *100# - ramura 3  "Abonamentul meu, opţiuni şi blocare număr" şi apoi 6 - "Modifică parola Orange" (valabil doar în cazul persoanelor fizice, abonamente non-hybrid)
  • fie prin apel gratuit la 300, Serviciul Clienţi
  • sau în magazinele Orange

Important: Noua parolă Orange pe care o vei seta trebuie să fie formată de 6 cifre, care nu sunt consecutive, nu se repetă și nu trebuie să conțină alte caractere/litere.

Parola Orange ți se poate solicita:

• pentru reîncărcările PrePay solicitate în meniul interactiv, la numărul 300 - Serviciul Clienți
  • pentru unele modificări solicitate prin serviciile 200 sau *100# SelfCare (codul PUK, suspendare pe motiv de pierdere/furt)
  • pentru a deveni Administrator și pentru a adăuga un serviciu în Contul tău My Orange"

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion

Salutare!

Modalitățile de modificare parola le găsești în linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/ce-este-parola-orange-i-cum-pot-s-o-schimb- 

"Parola iniţiala Orange (dacă nu ai schimbat-o deja), este formată din:

• ultimele 6 cifre din CNP-ul titularului abonamentului, in cazul abonamentelor incheiate pe persoană fizică
  • ultimele 6 cifre ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Dacă ai schimbat parola inițială și nu ți-o mai amintești, poţi să o resetezi oricând doreşti prin una dintre următoarele modalități:

• prin apel gratuit la *100# - ramura 3  "Abonamentul meu, opţiuni şi blocare număr" şi apoi 6 - "Modifică parola Orange" (valabil doar în cazul persoanelor fizice, abonamente non-hybrid)
  • fie prin apel gratuit la 300, Serviciul Clienţi
  • sau în magazinele Orange

Important: Noua parolă Orange pe care o vei seta trebuie să fie formată de 6 cifre, care nu sunt consecutive, nu se repetă și nu trebuie să conțină alte caractere/litere.

Parola Orange ți se poate solicita:

• pentru reîncărcările PrePay solicitate în meniul interactiv, la numărul 300 - Serviciul Clienți
  • pentru unele modificări solicitate prin serviciile 200 sau *100# SelfCare (codul PUK, suspendare pe motiv de pierdere/furt)
  • pentru a deveni Administrator și pentru a adăuga un serviciu în Contul tău My Orange"

apel gratuit parcurg toti pasii si la final imi spune ca sa ai acces trebuie sa ai acordul adminului. Mentionez ca sunt nou utilizator si nu functioneaza chestie cu cifrele de la seria CI ... De abia mi-am facut cont pe noul nr provenit din portare si nu pot sa fiu admin.

Ai folosit cele 6 cifre din seria buletinului.

Ex: KZ 123456 (nu din CNP).

Da. Conform la ce scrie in zona Devino admin!

Detalii despre cum poți deveni admin ai in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-imi-administrez-contul-online-111#collapse0 

Dacă nu reușești poți contacta serviciul clienți pentru suport (schimbarea parolei Orange).

DanielD01
Junior

Precum am scris initial ... apel gratuit parcurg toti pasii si la final imi spune ca sa ai acces trebuie sa ai acordul adminului. Deci nu pot apela pentru ca ma respinge ca nu sunt admin. Nu pot deveni admin pentru ca nu merge parola care ar fi trebuit sa mearga. Nu pot lua legatura cu serviciul clienti ... Deci doar sa merg in sucursala poate, dar sperams a se poata fara deplasare. Mai ales ca nu este vina mea. Ar fi trebuit sa mearga aprola cu seria din CI.

Neața! 

La mine a funcționat cu ultimele 6 cifre din CNP. Încearcă și varianta asta. 

Am incercat si varianta asta....