anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu pot activa premiul de 20 GB cumparat cu puncte pinata? Spune că nu am număr alocat

nicusor14
Începător

De ce nu pot activa premiul de 20 GB cumparat cu puncte pinata? Spune că nu am număr alocat . Am făcut screen shot. Mulțumesc.

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Acesta este motivul, ai internet national nelimitat. Pe acel numar nu poti activa premiul. Chiar daca ai fi putut activa premiul, in cazul tau nu te-ar fi ajutat in roaming. Ai consumat deja resursele in roaming incluse in abonament. Acest premiu nu ți-ar fi marit cantitatea de date mobile in roaming inclusa in abonamentul tau.

14042.jpg

14044.jpg

Premiul de 20 GB mareste cantitatea de date mobile nationale disponibila. 20 GB + nelimitat = nelimitat de aceea nu se permite alocarea premiului pe numarul tau.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Primești acest mesaj deoarece numerele tale asociate contului my orange  nu sunt eligibile pentru acel premiu. Dacă abonamentul tău include internet nelimitat, premiul nu poate fi acordat acelui număr. Asociază contului my Orange un numar cu resurse mobile limitate si vei putea aloca cei 20GB acestui numar.

Radutuby
#StarMember

Salutare, @nicusor14 

Din imaginea atașată se observă că ești în roaming. Dacă te afli în roaming, acesta poate fi unul dintre motivele problemei. De asemenea, dacă numărul tău are resurse nelimitate, activarea bonusurilor cu resurse suplimentare nu este posibilă.

https://comunitate.orange.ro/t5/roaming/premiu-net-20-gb-din-pi%C3%B1ata-party-in-roaming/m-p/74916#...

„Less noise. Better signal.”

RafaHelper
#StarMember

Salut @nicusor14

Verifica condițiile de activare apăsând butonul in forma de cerc cu un in mijloc din dreptul premiului. Ai reușit? Iți e mai clar acum?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cum ți s-a spus deja, dacă ești în roaming și ai un abonament cu resurse nelimitate, nu poți beneficia de acest internet, care este național.

Baftă !

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Faptul ca e in roaming nu are nici o legatura. Problema e ca are net national nelimitat.

Ai dreptate, poate s-o activeze, dar nu și s-o folosească.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@nicusor14, s-a rezolvat/ clarificat situația? Ai Internet national nelimitat?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Așa văd că am. Am făcut o poză 

MihaiC99
Campion certificat

Acesta este motivul, ai internet national nelimitat. Pe acel numar nu poti activa premiul. Chiar daca ai fi putut activa premiul, in cazul tau nu te-ar fi ajutat in roaming. Ai consumat deja resursele in roaming incluse in abonament. Acest premiu nu ți-ar fi marit cantitatea de date mobile in roaming inclusa in abonamentul tau.

14042.jpg

14044.jpg

Premiul de 20 GB mareste cantitatea de date mobile nationale disponibila. 20 GB + nelimitat = nelimitat de aceea nu se permite alocarea premiului pe numarul tau.