la 22-06-2025 03:46 PM - editat ultima oară la 23-06-2025 09:04 AM de DanielaH
De ce nu actualizați plațile in aplicație și bagati sume triple??? Tocmai ce am vorbit cu un operator si mi s-a spus ca e problema la aplicatie??? Cum vine asta problema adica mie mi-ati dat factura de 530 de lei in loc de 260 si daca plateam jmi trageati toti banii este??? Haidati ca o sa vedem si ANPC ce are de spus !! Rusine jigodiilor
la 22-06-2025 03:52 PM
Salutare!
Îmi pare rău pentru situația nefericită, dar noi aici suntem în mare parte tot clienți, ca și tine. Și încercăm să ne ajutăm, cât se poate, între noi. Nu știu ce ți s-a spus, dar dacă ți s-au luat banii de 2 ori din diverse motive, suma aflată în plus, îți rămâne pe cont cu minus, iar ulterior poți s-o lași pentru factura următoare sau poți să faci o cerere de restituire, cum este explicat aici .
Succes!
la 22-06-2025 03:55 PM
Prietene am avut de platit 350 lei in data de 20 care am si efectuat plata iar acum in data de 22 am 530 deci cei 350 nu mi sau sters din aplicatie au mai adaugat peste ti se pare normal?
la 22-06-2025 04:04 PM
Trebuie depusă sesizare, nu este normal.
la 22-06-2025 03:59 PM
Înțeleg că ești supărat, dar exprimarea jignitoare și tonul agresiv nu te ajută cu nimic. Faptul că a existat o eroare tehnică e, desigur, grav și trebuie semnalat — dar există moduri decente de a o face, fără să insulți oameni care nu sunt direct vinovați.
Dacă într-adevăr vrei să rezolvi problema, folosește canalele oficiale, păstrează un ton civilizat și explică situația clar. ANPC poate interveni, dar și acolo se discută pe bază de documente și fapte, nu cu invective.
Toți avem drepturi ca și clienți, dar și o minimă responsabilitate de a ne purta ca niște oameni maturi.
la 23-06-2025 09:28 AM
Salutare!
Ai verificat factura? Ai cumva telefon in rate? Cat am avut telefon luat in rate, la data emiterii facturii vedeam in aplicatie doar valoarea serviciilor si la o zi distanta mi se adauga si rata.
Verifica sa vezi din ce se compune suma si ce anume se dubleaza (ar trebui sa ai deja factura/facturile pana acum). Daca este doar o eroare tehnica (o actualizare de sistem, o mentenanta, etc), nu prea stiu ce ar putea face ANPC. Cam trebuie demonstrata reaua-vointa.
la 25-06-2025 09:47 AM
@Radu_official, s-a rezolvat/ clarificat situația cu factura?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor